הפרק של היום

SupeRonit

New member
הפרק של היום

שמעתי צעקות ואז קול ניפוץ-איזו היסטריה ולא ראיתי-אז היה מפחיד

הדס123

New member
ג'קי הייתה בהלם

מה שמוזר הוא שפרק לפני כן (כלומר כמה דקות קודם) ג'קי הסתכלה על טיילור באלבום התמונות ואמרה שהיא עוצרת נשימה ומאסימו סיפר קצת עלייה. אז איך היא לא זיהתה אותה??? האמת טיילור אכן מהממת והיה נחמד לראות אותה שוב, אבל כל העניין הזה עם הרוח הופך את הסידרה למדע בדיוני, טיפשי לחלוטין. גם ככה יש המון דברים חסרי הגיון בסדרה (כמו גילם של הילדים, החתונות של ברוק עם כל בני פורסטר וכ') אבל עם זה אפשר איכשהו להשלים. עניין של רוחות זה כבר יותר מדי. זה מזכיר את הפרק שבו טיילור כביכול מתה בלידת התאומות ואז חזרה לחיים אחרי השיחה עם ההומלס...בדיוני לחלוטין.

SupeRonit

New member
הם ההומלס ../images/Emo6.gif

חברלס לא ראיתי את הסדרה כבר שני פרקים-למרות שהייתה לי האפשרות
-אני גאה בי

Mighty Morphin

New member
היה פרק יפה

כמה שזה מפגר וטיפשי להחזיר את טיילור בתור רוח, זו אופרת סבון או מדע בידיוני?? אבל בכל זאת היה נחמד מאוד לראות את טיילור שוב 3 פרקים, כמו בימים הטובים. ובקשר לפרק של היום - ג'קי כרגיל ממשיכה לעצבן ולהגעיל אותי. טיילור הייתה גדולה, כרגיל
. הכי אהבתי את הסוף שג'קי הזקנה הזו התעצבנה עליה וזרקה את הכוס וטיילור נעלמה, הופיעה שוב מאחוריה ואמרה לה את הפאנצ' ליין.

NarihS

New member
חחח אתה צודק

זה באמת היה הפאנצ' ליין ואתם מדברים על מדע בדיוני?? ניסיתם פעם לראות ימי חיינו??? זה הרבה הרבה הרבה יותר גרוע מהיפים והאמיצים!!!! לעומת ימי חיינו היפים והאמיצים זאת אופרת סבון רגילה מה שעושים בימי חיינו זה מה שנקרא מדע בדיוני! עם כל השטויות האלה שלהם, כבר הפסקתי לראות.. למראות שלא הייתי מכורה.. סתם לפעמים הייתי רואה, ובגלל שהם כבר הגזימו הפסקתי, אבל היפים והאמיצים לא קרוב להיות מדע בדיוני..

יניב1

New member
מה שגם...

טיילור היתה חלום, גם אצל רידג' וגם אצל ברוק. רק לג'קי היא באה באיזו מן התגלות מוזרה וטיפשית. "מה את עושה כאן" היא שואלת אותה בהתחלה הלם ואחר כך אומרת לה "מי את בכלל" - ממש אידיוטי! אבל מסכים עם NarihS' היה באמת נחמד לראות את טיילור כמה פרקים. הלוואי שיהיו עוד כאלה בעתיד. בכל אופן היום אני לא אראה, אז רונית, את לוקחת על עצמך את משימת השרשור היומי גם היום? שאני אדע מה קרה...

SupeRonit

New member
לזה אתה קורה הודעה../images/Emo35.gif

והאמת שהיום אני עובדת-אבל אקליט..ובשבילך אני אפילו אראה את זה

לינה18

New member
הקטע היחיד שאהבתי היה

בדיוק הקטע שבו ג'קי זרקה עליה את הכוס וטיילור נעלמה. זה היה קטע ממש יפה! חוץ מזה בכלל לא אהבתי את החזרה של טיילור. לא אהבתי גם איך שהיא ניראתה. משהו עם השפתיים שלה לא היה בסדר(הן היו מנופחות מדיי כמו שגיא כבר כתב.)

NarihS

New member
יכול להיות שטיילור עשתה

ניתוח להגדלת שפתיים? כי אני רואה את הפרקים החוזרים משנת 2000 או 2001 ויש לה שם שפתיים מאוד יפות! ודקות כאלה..

לינה18

New member
אני גם זוכרת שהיו לה שפתיים

נורמליות ויפות. רק לא מזמן הפסקתי לראות את הפרקים האלה. את רואה גם את הישנים וגם את החדשים? או שאת החדשים את לא רואה קבוע?

לינה18

New member
וגם לא אהבתי

שהיא היתה כל-כך חיוורת-אולי הם עשו את זה בכוונה, כי היא רוח, אבל זה פשוט לא התאים לה. ובכלל אני לא חושבת שמתאים לה שיער שחור.

NarihS

New member
אממ נדמה לי שעשו את זה בכוונה

שהיא תיהיי חיוורת, כי כמו שאמרת היא רוח.. ובאמת מתאים לה החום הרבה יותר מהשחור.. בכלל הייתי בהלם מאיך שהיא נראית עכשיו.. ממש חבל.. פעם היא הייתה כל כך יפה.. וכן אני רואה גם את הישנים וגם את החדשים.. :) אבל את הישנים האלה שבסטאר וורלד התחלתי לראות רק לפני שבועיים וחבל.. הייתי רואה את זה לפני אם הייתי יודעת, אלו פרקים כל כך טובים! וברוקי המדהימה הזאת כל כך יפה שם!

לינה18

New member
גם אני הייתי בהלם מההבדל

בין איך שטיילור ניראתה בחזרה שלה לבין איך שראיתי אותה בstar world בפעם האחרונה. אבל אל תשכחי שעברו מאז 4 שנים. ואם כבר ניתוח להגדלת שפתיים-מה הקטע שלה? היא באמת חושבת שזה מייפה אותה?

NarihS

New member
חחח כנראה.. כי זה בעיקרון כל הקטע

של ניתוח פלסטי.. לעשות משהו יותר יפה(או במקרים אחרים יותר גדול..) אבל היא טעתה.. וזה רק כיער אותה לדעתי.. ודרך אחג.. נדמה לי ששמעתי פעם שברוק עשתה ניתוח להגדלת חזה.. זה נכון??

למעלה