הפרק של היום

SupeRonit

New member
הפרק של היום

האם זאת הייתה הופעה ראשונה של התאומות
שוהרוד של אחת מהן נראה זוועה -הקנאה של מאסימו הייתה מוגזמת ומי זה הבחור שעמד ליד מייגן
. . . . . . המשך יבוא . . . . . .

דיייייייי

בדיוק על השאלות האלה חשבתי כשראיתי את הפרק.......... גם לדעתי הקנאה של מאסימו היא לא אמיתית וזה ברור, אף אחד לא יכלא את אשתו בבית סתם ככה, זה די ברור עכשיו יש לי שאלה...זה קצת ספוילר אז מי שלא רוצה שיהרסו לו אז שלא יקרא אני יודע שקייטלין אמורה לצאת עם תומאס, אבל תומאס עוד קטין והיא כבר לא..תגידו מה נהיה פה?(זה הדבר היחידי שאני יודע אני לא יודע עוד ספוילרים ואני גם לא מעונין לדעת אז בבקשה...)

Guy K

New member
התגעגענו! איפה היית?

אז לא הבנתי אם אתה רוצה שאני אענה על השאלה או לא
בוא רק נאמר שדברים בין קייטלין לתומאס הם לא בדיוק מה שהם נראים, ואני אפרט למטה. לא רוצה - אל תקרא. אני מקווה שקראת באתר את תקצירי הפרקים של שבוע שעבר שאמרת שפיספסת - כי אני מחליף אותם הערב. שמרתי עליהם רק בשבילך! בקיצור נמרץ, כנראה שקייטלין לא בת 18 אלא רק בת 15. היא מציגה את עצמה בפורסטר בתור קייטלין רוס, ולא קייטלין רמירז, שמה האמיתי. המסקנות שעלו לי מזה היא שתעודת הזהות שלה מזוייפת. זה גם מסתדר מצוין עם העובדה שהילד שסמי שלחה לאימוץ צריך להיות בן או בת 15 בערך.

חחח תודה רבה....

לא הייתי איזה שבוע בפורום, אבל גם לא ראיתי שבוע היפים והאמיצים, הרבה מאוד עבודות לקראת הבגרויות, אבל זהו...אני מצליח לתמרן! ושוב ממש תודה על התקצירים!

לינה18

New member
בקשר לפרק של אתמול

שנאתי את התאומות. הן ניראות זוועה. אני שמחה שמחליפים אותן. בינתיים אני ממשיכה לחבב את קייטלין ותומס. אהבתי את הפרדה של ג'ניפר-לרגע כשבריג'ית הודתה למישפחתה על כל מה שעשו בשבילה ניזכרתי בזה שגיא כתב פעם שזה ניראה לו יותר כמו נאום התודה של ג'ניפר, מאשר נאום התודה של בריג'ת. ואז לרגע גם לי נידמה כך. כניראה הושפעתי ממה שגיא כתב. ובקשר לקינאה של מסימו-היא ממש מגוחכת, לא מבוססת על כלום, חסרת כל היגיון ופרופורציות ומוגזמת עד כדי גיחוך.מה עשו למסימו? בעקבות ההדרדרות של הדמות שלו התחלתי לחבב את אריק. אני שמחה שהם הורידו את העלילה הזאת, כי היא ממש גרועה.

למעלה