הפרק של היום!!!

Chugworth

New member
אני ממש לא מנסה לעצבן בכוונה../images/Emo10.gif

חבל שגם בתור שיפרים ושיפריות נלהבים (שזה דבר נהדר) אנשים לא יכולים ללמוד לקבל קצת יותר בהבנה את הדעה המנוגדת... אחרי הכל לא כל מעריצי הסדרה הם שיפרים. אני מעריץ גדול ואין לי שום דבר נגד קצת רומנטיקה בין הארם ומאק (ואפילו יותר מקצת!), להיפך, אני אפילו חושב שזה רצוי ומרגש. אבל אני לא צופה בכל פרק בציפיה דרוכה לרגעים שיפריים (לסדרה יש כ"כ הרבה יותר מה להציע!) ואני מתייחס לרומנטיקה בין הארם למאק ממש כמו לרומנטיקה בין דמויות אחרות בסדרה - כל עוד היא מתוסרטת ומשוחקת היטב (וזה בד"כ כך) היא תמיד דבר נהדר. ובאשר לרגשות בין הארם ומאק - אין ספק שיש כאלה והם אף עמוקים, כמו ששניהם הודו בהזדמנויות שונות. וגם נכון שהנסיבות לא צריכות להפריד ביניהם (העובדה שהם שותפים, יחסי עבודה, משרתים זה לצד זה וכו'). אבל בכל זאת, אם הם משחקים את ה"משחקים" האלה כבר 8 שנים ומדחיקים את זה כנראה שיש לכך סיבה טובה (במישור של הדמויות... מחוץ להחלטת הכותבים כמובן).

omer landau

New member
הוא בגאג

ואחד מהם ייצג את הצבא בטח בבית משפט נגד המפגינים

אני רוצה למות

ידעתי שזה בא... ואני עדיין רוצה למות... הייתי יכולה לעמוד בזבה.. אויל ..איכשהו... אבל אתם קלטתם את המבט הזה שהם דפקו אחד לשני בסוף??? יוווווווווו... ושהארם ראה את באגמי... איך ראו שהוא פוט רוצה להרוג אותו.. או אולי את עצמו על זה שהוא לא הדייט של מאק.... אההההההההההההההההההה זה היה כל כך עצוב!!!!!!!!!!!!!!! איך שהם הסתכלו אחד ל השני בסוף... אתם לא מבינים איך אני בוכה...... למה התסריטאים לא הופכים פיקים לפרקים???? למה????? אוף זה כל כך עצוב.... :((((( טוב.. חוצמזה פרק... חמוד אני משערת.. נשאר לי טעם מר בסוף.. :(( אבל דבר אחד שכן זכור לי לטובה- כשגאני תפס את טיינר במשרד של אייג'יי- gunny- " did you get promoted while i was in the head tiner?" תחחח.. קרע אותי.. וטיינר כמעט חטף התקף לב.. :))) אבל עדיין... באגמי הסתתוווווווווווווווווום הזה!!! איג'יי יצא מלך כרגיל והשתיק אותו...:)

חחח... קראתי את מה שסיפרת על

הפרק ה200... זה באמת פיק במקור???? ואם כן...אבל הם לא יכלו לבחור פיק יותר מוצלח? או יותר שיפרי בעצם לעשות עליו פרק????

harmless

New member
לא זה לא פיק../images/Emo58.gif

אבל זה בהחלט נשמע ככה ספוילרים: יש תמונות מהחתונה המפקד שלהם היא מפקדת והיא שיפרית-היא רוצה שהארם ומאק יסתדרו בינהם אז לפני שמאק עוזבת היא נותנת לה להיות התובעת במשפט כנגד הארם. הוא רואה בזה הזדמנות לדבר איתה כי הוא עדיין אוהב אותה. מסתבר שהבעיה ביחסים בינהם היא שהוא עדיין סגור מבחינה רגשית. בסוף הוא מאוד כנה איתה והיא חושבת למה הוא לא יכל להיות כזה בזמן הנישואין. ואנחנו נקבל קטעים שיפרים. (אם הבנתי נכון) וגם אם לא-אנחנו נראה תמונות מהחתונה!!!!!!!! שזה מה שתמיד חלמנו לראות. זה יהיה עם הרבה הומור. ועוד חודש נדע בדיוק מה קורה בפרק הזה.

אני יודעת שאמרתי את זה כבר

בקשר לפרק הזה... אבל אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות.... אני בהתלבטות אם זה טוב או רע כל העסק הזה.. :) אני משערת שנאלץ לחכות עד שהפרק ישודר כדי לדעת בדיוק.... וזה באמת נשמע כמו פאנפיק.. :))

harmless

New member
תאמת לא נראה לי שזה יכול להזיק

אם לא ילך טוב מקסימום זה רק מה היה קורה אילו-ופרק הבא הכל חוזר להיות כרגיל. אם ילך טוב מקסימום נחייך כמו שלא חייכנו הרבה זמן:)))) אבל בכל מקרה זה לא יהיה פרק שנשכח!!!

זה נכון.... זאת הסיבה שאני לא

מעסיקה את עצמי בזבה יותר מידי... כי מה שלא יהיה- זה יהיה פרק מדהים!!!!!!!! ובלתי נשכח בטוח... ובדיוק כמו שאמרת- אם יהיה טוב- יהיה לנו נחמה לחשוב עליה בעתיד ואם יהיה רע- לא נורא, כי פרק אחרי הכל חוזר לקדמותו.... :))

Nushi G

New member
דניאל, אולי נשקול ללכת להופיע יחד

באיזה קרקס???? את לא מבינה מה את עושה לי כשאני קוראת את ההודעות שלך וזה כאילו הוצאת אותן השנייה מהראש שלי!!!! אנחנו יכולות לעשות מופעי טלפתיה..... כל מה שיש לי להגיד זה- כ-נ-"-ל!!!!!! על הכל!!!!!!

אני יודעת.. זה נוראי!!! :))

גם אני ככה עם ההודעות שלך... שימי
שאני ואת הגבנו לתרי בדיוק את אותה התגובה .. למטה בשירשור בקשר לציטוט... ממש ממש מפחיד!!!!!!!!!!!!!! :)))))

אה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פרק כיף כיף../images/Emo70.gif

כולם היו כל כך טובים
הערות:
לפני הפרק של הכריסמס, למייקי לא היה שיער שחור נכון (מייקי הוא עוד בליסריו
)
איי ג'יי היה ענק כל הפרק
וגם אהבתי שהארייט אמרה: "אז שהאדמירל יכתוב את הנאומים של עצמו" או משהו כזה.
אהבתי כשהם שמו את מאק ליד מפקד האונייה - מרין מול נייוי, וממולם להפך ניווי מול מרין - מפקד המרין ובאד.
אהבתי בסוף שאיי ג'יי אמר לבראמבי: "צ'יט צ'ט לייטר" ככה השתיק אותו
הו המבט שהם נתנו אחד לשני
רנ הייתה נחמדה בפרק הזה גם ירדה על סינגר וגם נתנה להארייט שמלה, קצת מכוערת
ראו הערה הבאה.
זה מה שהלך לי בראש: *מאק הארם באד וAJ נכנסים כשכולם עם מדים ומאאק עם שמלה* *זה מחשוף מאוד מחשופי מאק* כמה דק' אח"כ *טוב הארייט נצחה בקטע עם המחשוף*
היה רפק שאווה אני אעיר עליו יותר מחר עם התגובות שלכם, ובלי הסכנה שיצעקו עליי
. לילה טוב
קשה לחשבו שהפרק הבא שאני אראה יהיה רק ביום שבת
. ביי ביי ש.ח.ים
fare well
עד פסח

Sweet SuGaR

New member
ווווווווואה)))=

טוב אני לא יודעת מה אני הולכת לעשות בלי ג'אג לפני השינה
אוףףף אוקיי אז אני אסכם העלילה הייתה חמודה!!! מייקי כזה גומי פייס!!! הארמי מושלם
ומק כזאתתתת כוסית
כיף לה!! בכל מקרה... AJ הוא סמיילי!!!! פשוט סמיילי!!!!! וזה שבאגמי המג'עול הזה הגיע...
מעורר חלחלה והמבט בין מאק והארם פשוט סגר בצורה הכי עצובה את העונה
למרות שהוא היה כל כך שיפרי!!!!!!!! אנשים! אתם צריכים להיות ביחד!!!!!!!!!!!

harmless

New member
כמו שאמרתי

שיקחו חדר במלון ויוציאו הכל החוצה לחיוב או לשלילה. למרות שזה ממש לא יכול להיות לשלילה.

Nushi G

New member
ראי את הציטוט של איי ג'יי מהפיק

שאני ודניאל קראנו: get a room and get it over with. I don’t care where or how and please, for the love of God, spare me details, but I damned near encourage it as long as it is not on this base. While you’re in that room either screw each other or kill each other because God knows that is the only way to settle the tension between you ... פשוט אנק!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחח.. תגידי תרי קראת את הציטוט

ששמתי כאן קודם מהפיק שקראתי היום? הוא נרוא תואם את מה שכתבת כאן..:)

למעלה