הפרק של היום!!!

Nushi G

New member
דניאל, עליתי על עוד קטע מרגש...

עוד לא סיימתי, אבל הוא נקרא a modest proposal... לא יכול להיות רע נכון?????

פגית

New member
אהבתי,

יותר מדיי רנה ולמה בראמבי!!!!!! היה מבט שיפרי בסוף !!!!!!!!!!!!!!!!,טוב אני דיי מחוקה אני הולכת לישון ....

harmless

New member
פרק ענק!!!

צחקתי כל הפרק!! המלחמה בין ה-navy ל-marines ממש מפגרת!! שיתבגרו קצת. והקטע עם ה-sacnav שמסכם את כל העניין פשוט ענק. ומאק לא ממש נראתה מאושרת כשברמבי בא. נראה לי שרק הוקל לה שהיא לא צריכה להיות לבד באירוע הזה. ורנה-אלוהים!!! עד כמה היא יכולה להיות מעצבנת. לדעתי צריך לשדך בינה לבין מיק-אתם יודעים מה? אפשר להוסיף גם את סינגר. זאת יכולה להיות שלישיה מאוד מעניינת. ואז כשהם ביחד פשוט לכוון עליהם איזה תותח ולגאול את כולם מיסוריהם! אמן!

צריך לשרוף את שלושתם.....

רנה הייתה כל כך מכוערת כל הפרק!!!!!! פשוט כונפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל מבחינת אופי היא דווקא יצאה בסדר היום.. לא מעצבנת מידי... צ'יימבוקס-
. וזה כל מה שיש לי להגיד. באגמי-פיכס! ומאר באמת לא נראהתה כ"כ מאושרת.... זה היה כזה" או יש לי דייט. אחלה". לא מעבר ללזה.. כמו שנעמה ציינה היא באמת לא נתנה לא נשיקה... בטח היה לה קשה כי היא הייתה צריכה להתאמץ להשאיר את מה שהיא אכלה באותו יום בקיבה שלה אחרי המבטא והקריצות שלו...
וגם ראו שלא נעים לה מהארם... שהיא ידעה שזה מפריע לו... יו המבט בסוף... איזה מבט... לא יוצאים לדייטים עם אנשים אחרים כשאתם מסתכלים אחד על השני ככה!!! יוצאים אחד עם השני!!!! אאררגגגגג... מתסכל!!

omer landau

New member
למה לבזבז זמן ומחשבה

למרות שאני כל פרק עושה את זה חושב על שיטות להרוג אותם חחח עם ציוד צבאי כמובן אבל לא יקרה כלום אם פשוט הם לא יופיעו יותר בסדרה אני בטוח שלאף אחד לא יהיה איכפת ולא ישאלו יותר מידי שאלות דיברתי עם ווב הוא יסדר שאף אחד לא ישאל שאלות חחחחחחחח אני גם אוהב את ווב בסדרה הוא ענק למרות שלפעמים קרציונת

omer landau

New member
אוקיי הפרק חחחחחחח

ממש ממש אהבתי את הפרק ומדוע אתם שואלים???!! *כמובן וכמובן היה את הצד הטכנולוגי המרשים פרק על ספינה שעונה על ההגדרה נושאת מטוסים ושאר ירקות בקיצור אמפיבית חחחחחח שזה ממש מדהים הייתה חקירה מאוד מעניינת בנושא מעניין זה היה מצחיק איך שכל אחד ניסה לסדר את העניינים מזל שנשיא ארצות הברית לא הגיע זה מה שהיה חסר ליד השולחן חחחחח- אהבתי את הקטע שהם עשו שכל אחד בא ניסה לסדר את העניינים ואפילו העמיק וסיבך אותם בקיצור המשיך לחפור את הבור עוד חלק ממש יפה כל הקטעים של המלחמה בין המארינס לנייבי למרות שלדעתי לא צריכה להיות כזאת הם צריכים לשתף פעולה למשל האונייה המיוחדת הזאת היא הפרי של זה מה שצריך להיות יכול להיות שהקטע בסוף היה בתחילת העונה השישית ????????? שהם יצאו מהטקס או משהו חחחח כי אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול (לא מבחינת התאריך שהתחלף חחחחחח) והיו עוד כל מיני גורמים שאהבתי בפרק כמו איי גיי והמעשים השנונים שלו הארם בכלל אלכימאי חחחחח הוא יודע מה שהוא עושה ויש לו מעשים כאלה שהוא מוציא על הרגע אבל כאילו תוכננו הרבההההההה מראש

Chugworth

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אבל היה קצת מגוחך שכולם באו אחד אחרי השני לספינה... חחחחחח הסקנאב סיכם את זה יפה
איי.גיי לא היה צריך לתת לבאד ללכת מלכתחילה... היה ברור שמישהו שם יעיף אותו כשהוא ינסה לנהל "חקירה לא רשמית"... ולמה נתנו להארם לדבר עם המפגינה ההיא? הוא לא שייך לפיקוד של הספינה או משהו, זה לא השטח שלו... טוב בעצם אולי כי הוא עורך דין ויכול לעזור בתחום המשפטי. ומה וב עשה שם לעזאזל??? בא לשם פתאום לחפש מרגלים קובנים... הרי בסוף גם הסמל הזה והחברה שלו היו מהאנשים האלה של איכות הסביבה ולא מרגלים. נראה לי שזה היה סתם תירוץ
ו יששששששששששששש!!!!!! מיק חזר!!!! חחחחח לא שלא ידעתי כי כבר ראיתי שהוא שם בעונה 6. אבל בכל זאת איזה כיף!!!! אני חולה על mic & mac אמממממממ ולא הבנתי... ציימבוקס לא אמרה שהדייט שלה נתקע באיזה דיון על הבלגן שהיה בספינה? זאת אומרת אולדריג' היה רק "תוכנית ב'" בגלל שההוא לא הופיע... אממממ על מי בדיוק היא דיברה?

Nushi G

New member
מהההההההההההההההההההההההההההההההההה

לעזאזל!?!?!?!??!?!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! mic&mac?!?!!?!?!?!?!? ברצינות!?!??!!??!!?!? לא יכול להיות..... בלתי אפשרי... לחלוטין...... גועל נפש..... טהור..... יאק...... איכס...........באגמי!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!!? על פני הארם??????????????????????????????????????????? מההההההההההההההההההההההההההההההההההה?????????????????????????? יא, את/ה רציני/ת!?!?!?!?!??!!? מתי עשו לך לאחרונה בדיקות מקיפות? נראה לי שפספסו איזה זעזוע מוח... או לפחות לב אבן שמשום מה יכול לעמוד בפני הזוג המושלם הארם& מאק.... וגם האוזניים..... mic&mac??????נשמע פשוט נורא.. צורם....

אני אקצר. אני אתאמץ ואקצר.

שני דברים- א. כנ"ל ענק ומטורףצ על כל מה שנעהמ כתבה 2.התחלקת על השכל????????????????????????????? אתה חבר של ההוא ממקודם שאמר שמג והארם צריכים להתחתן???? מה נסגר עם האנשים היום??? יש איזה ווירוס של טימטום שמסתובב באוויר ולא שמעתי עליו? להתחיל לקחת פרוטק מותק???? has the entire world gon mad???????? נעמה.. אני בהלם... אנחנו צריכות להתחיל לספק לאנשים פאנפיקים באינפוזיה.... אני חושבת שזה יירפא את הווירוס~

Nushi G

New member
דניאל, אם אחד מההורים שלי מתעורר

עכשיו, זה הכל באשמתך!!!!!!!! את יודעת לאיזה התקף צחוק גרמת לי עכשיו????????????????????????????????????????????????????? לא בגלל שמה שאמרת לא נכון כי הוא כל כך כן (!!!!!!!) אבל בגלל התסכול שלך.... בואי נסכים שכל מי שרק מעלה על דעתו אפשרות אחרת מאשר הארם&מאק פשוט לא יודע מה טוב בחיים... לא יודע מה היא אהבה אמיתית... וכן, יש אפשרות שחלק מהם החליקו על השכל או חלו בשפעת העיוורון לאהבה... ככה או ככה, זה לא שווה את העצבים שלנו נכון??? כי אנחנו יודעות מה טוב באמת, מה נכון ומה חייב להיות!!!! HARM & MAC FOREVER AND EVER!!!!!

צודקת.. ולכן אני ממש אתאמץ

ואלחם בכעס ובעשן שיוצאים לי מהאזניים כרגע ולא יגיב להודעה השנייה שהבחורצ'יק הזה שלח.... אין לך מושג כמה אני מחזיקה את עצמי שלא להתפרץ עליו.... אני נשבעת לך... את צריכה לראות כמה הפנים שלי אדומות כרגע... זה משהו נוראי... אני לא אגיב... אני לא אגיס... לנשום דנאיל... לנשום... לא אני מצטערת אני לא יכוולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיק משעשע???????????????????????? משעשע????????????????????? לא! הוא מגעיל!!! וקורץ ועם מבטא שמסוגל לגרום לכל מה שאכלתי אי פעם לעלות חזרה למעלה! והוא נראה כמו סוס על סטרואידים!!!! הוא הכל חוץ ממשעשע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי.. זהו. על השאר אני לא אגיב.. .. למרות שהז גם מאמץ.. אבל את זה פשוט לא יכלתי להחזיק בפנים בלי לצרוח ולהעיר את כל הבית ( אה וד"א סליחה על ההשכמה להורים שלך.. :)) HARM & MAC FOREVER AND EVER!!!!! ואני לא שומעת שומדבר אחר! אני כמו מאק עכשיו! פיתחתי שמיעה סלקטיבית!!! :))

Chugworth

New member
דווקא זה מה שעושה אותו כ"כ מקסים!

המבטא האוסטרלי... היופי המחוספס... והחיוך הכובש, וגם הקריצות... והעצות שהוא תמיד מחלק לכולם... פשוט חבר'מן וג'נטלמן מושלם
בהתחלה בפרקים הראשונים איתו בעונה הרביעית הוא באמת עשה רושם מעצבן של נוכל כזה שלא אכפת לו מאף אחד... אבל זה כי הוא היה חדש באיזור כנראה
בהמשך הוא רק נהיה יותר ויותר נחמד ומקסים. שלא תבינו לא נכון, אני אוהב גם את מאק, וחולה על הארם, ואוהב לראות את שניהם ביחד לא רק כשותפים אלא גם כחברים הכי טובים, עם כל הרמיזות והמתח הרומנטי. אבל לקחת את היחסים ביניהם לרמה של מערכת יחסים זוגית נראית לי הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות... זה פשוט לא זה. אפשר לנסות בכל מיני תסריטי פרקים מיוחדים בתור מציאות מקבילה/מדומה או חלום או בתור דמויות אחרות כמו שכבר עשו, אבל כמצב קיים במציאות של הסדרה זה יהיה מרגש למשך כמה זמן, ואח"כ זה פשוט יחרוץ את גורלה להתחיל לדעוך אחרי כל השנים האלה, וחבל.

Chugworth

New member
חחחח מצטער../images/Emo13.gif הארם ומאק לא מתאימים

בעיניי לפחות... זאת אומרת הם אחלה כשותפים וחברים מאוד קרובים אבל כזוג????
לא ולא... ביום שזה יקרה זה יהיה תחילת הסוף בשביל הסדרה, וזה לא יהיה סוף טוב
המבטים העצובים והרומנטיקה מדי פעם נחמדים מאוד והכל, אבל כ"כ הרבה יותר עדיף שהם לעולם לא יהיו ביחד... זה סתם יהרוס הכל. ומיק דווקא מקסים ומשעשע... זאת אומרת גם הארם הוא כזה, אבל אם כבר זוגות עדיף שלכל אחד מהם ימשיכו להיות חברים וחברות אחרים... רק לא שיהיו ביחד.

Nushi G

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לאלא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא הבנת?!!?!?!?!?!?!?!?!?!? אתה טועה, ו-ב-ע-נ-ק!!!!!! זה הכל.....

../images/Emo5.gifזהו. זה כל מה שמגיע להודעה הזאת.

באגמי מקסים....בלאחס... that makes my skin crall!!

harmless

New member
נראה לי שמנסים לעצבן אותנו בכוונה

אם כל הכבוד ויש כבוד אתה טועה!!!! כל המשחקים האלה אחרי 8 שנים זה כבר נהיה מגוחך-אף אדם בוגר לא היה מדחיק רגשות במשך כל כך הרבה זמן.

למעלה