הפרק של היום

היה פרק מאוד טוב, אבל כן היו

כל מיני דברים מאוד מזורים, אכן ג'מבו שמתמרן כ"כ מהר כדי להתחמק מטילים, וטייס טום קט שפשוט מנחית ג'מבו בכזו קלילות... אבל מאחר והדגש בפרק לא היה על זה לא משנה הרבה
....

Sweet SuGaR

New member
היה ממממש טובב

אקשן+הארם מטיס
גררר ובאד המסכן... חח ראיתם מה עשו לבובה שלו!?

omer landau

New member
אוופס שכחתי תוכן חחח

פרק ממש יפה איזה מסכן באד עם הפה שלו הארם הענק הזה מנחית לו 747 בלי להרבות כרגע במילים פרק ענננננננננננננננק

Nushi G

New member
אני עונה לשרשור הראשון שהתפרסם...

ממש נהניתי מהפרק היום!!!! רק חבל שמבזבזים זמן מסך על הנעל בית הבלונדינית רנה... נ"ב... שמתם לב שבחרו לסיים את הפרק בפריז של הארם ומאק ולא הארם ורנה..?? חחח אני עולה על רמזים להמשך שיפרי כל פעם מחדש.. *או שזה רק הדמיון שלי??*

Sweet SuGaR

New member
היה ממממש טובב

אקשן+הארם מטיס
גררר ובאד המסכן... חח ראיתם מה עשו לבובה שלו!?

הרמוני

New member
אחלה פרק שבעולם!!!!

כמה זמן באד עוד יצטרך את הדבר הזה בפה?! הוא ממש מסכן.... אה וכרגיל הארם מציל את המצב...

cjharm

New member
פרק חמוד...

אבל הרבה יותר מידי רנה!!!! אין לי כח לנתח את הפרק עכשיו...אבל מאוד אהבתי את שבסוף עמדו רנה-הארם-מאק וצילמו רק את הארם ומאק!! וגם "את מי היית מציל, אותי או את רנה" ברור שאותך ברור!!! זה GOOG NIGHT!!!

omer landau

New member
חבל שהיא לא מתה

אבל נו באמת מה זה האקדח הזה זה מחסנית זה זה סוללה של טלפון אלחוטי וזה בכלל לא קרוב להיות אקדח לא שאני מבין גדול

omer landau

New member
בקשר למטוס

למה לעזאזל כדי לבצע פניות והתחמקויות הוא מוריד גלגלים קודם כל הם ישברו דבר שני למהההההההההההההה????? ושלישי זה לא מטוס קרב ואפילו לא קרוב קשה מאוד לעשות פניות בלי להרוג מישהו

Nushi G

New member
בכל אופן, wish me luck- יש לי בגרות

בספורט מחר... ולכן אני מתקפלת... Good night everybody and sweet shippers' dreams!!!

למעלה