הפרק של היום!!!!

דניאל! איך היה פה היום בערב?

נראה לי שאני ואת סוגרות את המקום הזה בכל לילה....חחח...מאחלות לעצמנו לילה טוף...אומרות לעצמנו חלומות S-LESS U-LESS C-LEES....חחח

חח.. נכון... זה בעיה באמת..

אני לא ישנה בלילה... :)** תחח משליהמ שעות שינה בשיעור ספרות** הממ.. היה רגוע.. הרבה לא היו- את, גל וגיל.. ואלעד.. וגם שי ... נעמה הרמוני עומר ואני היינו.. ועוד איש רשע שליכלך על טיינר!! :( והמוני פרשה מוקדם... וחוצצמזה- כמו שציינתי קודם התבאסתי מהמחסור בארם בפרק הזה... :(( אולי בגלל זה ההיענות הנמוכה בפורום.. :))

Nushi G

New member
דניאל, סוזי!!! ראיתם את ההודעה שלי

למעלה??? יש לכן שירים לשלוח לי????

Nushi G

New member
אין קאזה, אין הורדה, קשה, קשה...

קאזה פשוט מפיל לי את המחשב ברגיש שלי...

סורי בובה... קאזה מת לי

לפני 3 חודשים בערך... יש לי שירים מדוסון קירק אם את רוצה.... :)

כן.. מבטיחה מחר להיות יותר....

כי עכשיו (תתכונני...) גם אני עולה לישון... אני גמורה עייפה סחוטה . אז S-U-C-LESS DREAMS.... מפעם לפעם אני מקצרת עוד ועוד ת'משפט הזה...חחח...
לילה....

:) אהההה אין לכן מושג איזה בידור

היה לי בחצי שעה האחרונה... מסתבר (לי לפחות) שאפשר לשחק משחקים בmsn עם מישאונליין.. אני וידיד שלי עשינו מרתון.. שיחקנו בכל המשחקים שקיימים שם... הכי מצחיק בעולם!! :))) זאת הסיבה שלא הגבתי לכל העזיבות כאן! סליחה בנות!!!! מקווה שאתן חולמות חלומות מאד יפים על דיוויד..~~~ (S-U-C LESS) :) אניווי... גם אני אפרוש לי עכשיו.. ולא אמשיך לדבר אל עצמי כמו אתמול.. :)) לילה טוב פורום!!

הרמוני=שירה!! (למרות שידעתם את זה

כבר..) לאוידעת למה כתבתי הרמוני ולא שירה... סורי~~ טוב אמרתי שאני אל אתכתב עם עצמי אז הפעם אני באמת הולכת! בה ביי!!!!! :)))

Nushi G

New member
I disagree!!!!

אומנם היא פרק כמעט-נטול הארמי, אבל היה פרק ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'פסדר... כל פרק בג'אג ענק...

השאלה היא איך הוא בהשוואה לפרקי ג'אג אחרים.... נו באמת ! נעמה! לא הבנת אותי?

Nushi G

New member
הבנתי, אבל באמת צריך פרק רגיעה..

שחרור מתחים את יודעת...

harmless

New member
אומנם הפרק היה בלי הארם

אבל בכל פעם שהוא היה שם הוא גנב את ההצגה כמו גדול:) "כמו שאת שמה את הטבעת על יד שמאל לא אומר שאת מאורסת" :) הבונבון כזה קנאי! והוא ממש חמוד כשהוא קנאי

פעם14

New member
חחחחחחח עכשיו...

אני קולטת שאם פה אחרי הפרק של ג'אג... אני מחר (היום אני ישנה אצל חברה) גם יהיה אחרי הפרק של ג'אג- יאיי :) בכל אופן, היה פרק נחמד.... אני חולה על איי.ג''יי ככה שהיה מה שימלא את מקומו של הארמי- אבל באמת אחרי שני הפרקים האחרונים, היה פרק די עלוב... /: מקווה שהיום יהיה פרק טוב :)

למעלה