הפרק של היום!!!!!!!!!

omer landau

New member
הפרק של היום!!!!!!!!!

מעניין מה יהיה חחח פתחתי כבר את ההודעה כמו ששמתם לב שיהיה מה יש נתראה בצאט אחרי הפרק הנפלא של גאג

Sweet SuGaR

New member
מיייייייייייייפ

חחחחחחחחחח אחד המצחיקים הייתי על הריצפה כל הפרק חחחחחחח

הרמוני

New member
טוב אני לא נשארת

כי אני חייבת לקום מחר מוקדם אז רק באתי להגיב על הפרק: למרות הרצח והכל זה היה פרק קורע מצחוק! תודו! לא ראיתי אותו אף פעם (באמת תהיתי מאיפה יש להם תמונה של מאק בביקני בפרק שהיה ביום שבת עם המשפט בטלוויזיה) ואני כבר ממש מחכה למחר לראות מה קורה. נתראה מחר אני הולכת לישוווון!

shipper heart

New member
אוקיי היום היה החצי היפה של הפרק...

מחר אני אקבל שבץ...בעעעעעעעע היה מצחיק אבל כמעט הקאתי כשראיתי את מיק בלי חולצה...גאד הוא אפילו לא נראה טוב....למה הארם לא היה עם מאק בחוף?! *בלי חולצה!!
* ולגבי המדים של האוסטרלים- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעו אותי... מחר אני אשתגע

משבית שמחה IN DID!

גיל. קח את הטמבל החדש הזה מפה לפני שאני אקבל ת'ג'ננה. מה שחסר זה רק שהוא ישאל עכשיו מה זה זמן זולו. שידיים ענקיים עלק!

אהההההההההההההה!!!!!!!

אני ממש ממש מצטערת גל וכל שונאי בומרנג האחרים אבל זכרתי נכון!! אני ממש אהבתי את הפרק.... אההההה אייג'יי כזה חמוווווווווווווווווד Admiral Chegwidden: God, I'd like to be in Australia to watch this one unfold. Gunny: Sounds like a slam dunk conviction to me sir. Admiral Chegwidden: Oh, hell, I'm not talking about the trial. ( אויש זה היה פשוט ענננננננננננננננננק שהוא אמר את זה... :))) אושר +++ בסדר, אז אני קצת מדחיקה את הסוף של כל הסיפור הזה שיהיה מחר... למרות שגם את הפרק מחר אני אוהבת.. כי למרות שהיא הולכת על בראמבי זה כזה ברור שהיא מעדיפה את הארם!! אה ועוד כמה דברים- אייייייייייייייייכככככככסססססססססססס!!!!!!!!! למה למה למה למה מראים לי את בראמבי בספידו????? גועל נפש!!!!!!!!!! כמעט הקאתי את נשמתי העדינה.... למה הארמי לא בספידו?? :((( איייייייכס אני חשה צורך לעקור את העיניים שלי ולשטוף אותן באציטון!!! אוויש זה פשוט היה דוחה... הוא נראה כמו סוס על סטרואידים.... ומי הוא חושב שהוא כשהוא פשוט פותח לה ככה את הבגד ים???? מי אתה בכלל??? תתרחק אוזי מטונף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איכס... טוב כל פעם שאני נגעלת ממנו אני אומרת לעצמי את אותו הדבר.." הוא מקבל בסוף את הייבוש של החיים... הוא קולט שמאק מאוהבת בהארם... הכל יהיה בסדר... תינשמי עמוק..." זה עוזר לעיתים!! אני מציעה לכם גם לנסות... :))

shipper heart

New member
טוב אז ככה....../images/Emo58.gif למחר...

מאק כועסת על באגמי לא זוכרת למה וכשהיא הולכת עם הארם לגשר ההוא בסידני הארבור הוא מתחיל לדבר והוא אומר לה- Harm- you know they wrote eternity on this bridge at new years eve Mac- is that how long we're gonna wait?! Harm-Mac.... Mac- we are not in washington, we are not even on the same condinent(sp?) Harm-Location doesn't change who we are Mac- most men would disagree with you... Harm-I know...I disagree with me sometimes too Mac- You just can't let go Harm- Not yet Mac- you just this way with me are you?! Harm- Yeah....only with you גרררררררררררר והוא אמר לה נוט יט!!!! זה לא שהוא לא רצה בכלל הוא פשוט עוד לא היה מוכן לזה...הם לא היו ביחסים טובים במיוחד בזמן הזה...אוףףף ואז כשהם חוזרים מאוסטרליה *אחרי שבאגמי והארם הולכים מכות חח* באגמי ומאק מגיעים לנמל תעופה והאדמירל רואה כזה- AJ-Colonel is congredelations (sp...dont know how to write the fuc*ing word) in order?! Mac- it'sss on the right hand sir. AJ- so it is Harm- friendship ring Bugme-for now *damn OZ accent* AJ- let's go people הוא והארם מתחילים ללכת...מיק מנשק את מאק בצוואר כזה ואומר לה- Bugme- I love you בלה בלה בלה ואז היא כזה אוו מיק והם מתנשקים והארם כזה מסתכל אחורה ואיי.ג'יי אומר לו- commender- Harm-yes sir AJ- never look back Harm- no sir והוא ממשיך ללכת ואז הוא מסתכל אחורה ורואים את העצבות בעיניים שלו עם הפנסים מסביב חחחח.... אוףףף זה כזה עצוב... *ולגבי הציטוטים...אני יודעת אין לי חיים*

למעלה