אהההההההההההההה!!!!!!!
אני ממש ממש מצטערת גל וכל שונאי בומרנג האחרים אבל זכרתי נכון!! אני ממש אהבתי את הפרק.... אההההה אייג'יי כזה חמוווווווווווווווווד Admiral Chegwidden: God, I'd like to be in Australia to watch this one unfold. Gunny: Sounds like a slam dunk conviction to me sir. Admiral Chegwidden: Oh, hell, I'm not talking about the trial. ( אויש זה היה פשוט ענננננננננננננננננק שהוא אמר את זה...

)) אושר +++ בסדר, אז אני קצת מדחיקה את הסוף של כל הסיפור הזה שיהיה מחר... למרות שגם את הפרק מחר אני אוהבת.. כי למרות שהיא הולכת על בראמבי זה כזה ברור שהיא מעדיפה את הארם!! אה ועוד כמה דברים-
אייייייייייייייייכככככככסססססססססססס!!!!!!!!! למה למה למה למה מראים לי את בראמבי בספידו????? גועל נפש!!!!!!!!!! כמעט הקאתי את נשמתי העדינה.... למה הארמי לא בספידו??

(( איייייייכס אני חשה צורך לעקור את העיניים שלי ולשטוף אותן באציטון!!! אוויש זה פשוט היה דוחה... הוא נראה כמו סוס על סטרואידים.... ומי הוא חושב שהוא כשהוא פשוט פותח לה ככה את הבגד ים???? מי אתה בכלל??? תתרחק אוזי מטונף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איכס... טוב כל פעם שאני נגעלת ממנו אני אומרת לעצמי את אותו הדבר.." הוא מקבל בסוף את הייבוש של החיים... הוא קולט שמאק מאוהבת בהארם... הכל יהיה בסדר... תינשמי עמוק..." זה עוזר לעיתים!! אני מציעה לכם גם לנסות...

)