הפרק של היום!

cjharm

New member
הפרק של היום!

היא מעצבנת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סינגר - בלעעעעעעעעעעעעעע בלעעעעעעעעעע בלעעעעעעעעעעעע הארייט כזאת חמודה!!!!

Nushi G

New member
כ"כ נכון!!! היא מציקנית קרציה היא!!

בכל אופן, זה היה כזה ברור שהוא לא אשם... אבל תגידו לי, מה נסגר עם הידודת/שותפות/נכונות של ווב לשתף פעולה עם הארם!? מה, מישהו הפיל עליו משהו על הראש וסידר לו אותו קצת???

Nushi G

New member
אתה בטוח? ../images/Emo58.gif

לא נראה לי הגיוני... הניחוש שלי זה שלמעט המעידה הענקית, עצומה, נוראית שהייתה לו כשהוא בא בין הארם למאק הוא דווקא בן אדם טוב..

cjharm

New member
הוא בנאדם טוב!

*מתפללת שגל תתעלם מההודעה הזאת* כבר בפרק השני - נו הזה עם הנחת שברח מהכלא והמוסד הישראלי - כבר אז הוא עשה להארם איזה מליון טובות

Nushi G

New member
אבל אז בא הצעד המטומטם,../images/Emo58.gif

מגעיל, דוחה, מרגיז, מזוויע, שהוא עושה!!!! מה הטעם בלנסות להציג את עצמך (או להיות) בן אדם טוב, אם אח"כ אתה הולך ומתחיל עם אהבת חייו של אחד האנשים שאתה הכי בקשר איתם???? הא???? מה זה נותן לו? אז מה עם מאק היא כוזית עולם יפה בטירוף ואינטלגנטית לגמרי??? תתאפק!!! רבאק!!!

shipper heart

New member
אני לא אתעלם אבל אני מסכימה איתך...

קליי בנאדם טוב וזה שהוא הולך אחרי הלב שלו וגורם לחלק גדול מהפיצולים שלי לשנוא אותו לא הופך אותו לבנאדם רע....הוא חמוד כזה אבל הוא הורס לי את החיים גרר וגיזז....אבל אני מתה ראות אותו בעונה 9 כדי שהוא והארם ינהלו "men talk" והארם יגרום לו להבין שמאק שלו ורק שלו *של הארם...מן הסתם* ואז קליי יתרחק כי הוא יודע שמאק אוהבת את הארם
הוא רק מנסה לנצל את זה שהם בברוגז אחד עם השני חחח...כמו באגמי חח

shipper heart

New member
אני לא מכחישה....webb is, indeed

stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid and slimeball.... אבל הוא עדיין בנאדם טוף...חח

Nushi G

New member
זה עדיין פתוח-../images/Emo58.gif

תלוי איך ייגמר הסיפור עם מאק...

shipper heart

New member
לפי דעתי אפעם לא היה סיפור...שם....

ואני מסתמכת על OMF...חחח ויש לו הבחנות מאוד דקות...והוא גר 2 קילומטר מהסטודיו של ג'אג...גאד...חח

shipper heart

New member
לוידעת איך קוראים לו אבל אני לא

חושבת שהוא צריך רומייט...חחח OMF זה קיצור של הניק לו בפורום-Old Man Fan...בקיצר הוא מעריץ של JMJ

Nushi G

New member
כמו שצריך! תנסי לברר אם הוא צריך

רומייט בכל זאת.. חחחחח זה יכול להיות משהו בסט!!! את לא חושבת???

shipper heart

New member
דפנטלי חחחחחח אבל הוא די גדול....

אני לא חושבת שהוא אחד מהנשואים בפורום...אבל הוא לא ילד זה בטוח...חח

shipper heart

New member
חחחח...תארי לך הודעה hey OMF a

listen. a friend of mine *JAG fan of course* want's to know if you need a roomate חחחחחח טוב שלא...חח

Nushi G

New member
חחח למה שלא תנסי? ותראי מה תהיה

התגובה שלו... זה בטח יהיה קורע מצחוק!!!!

shipper heart

New member
ת-כ-ף!!! חחחח בטח...

היחיד, יחידה בעצם שדיברתי איתה ממש משם זה SW וזה בכלל התחיל מlegacy ואז התווכחנו משו על סרגיי והארם ואז סיכמנו שהיא לוקחת את סרגיי אם אני לוקחת את הארם ואז בקי באה ואמרה שאנחנו משוגעות ושהארם באמת נראה טוב כשהוא עושה משו לא זוכרת מה ואז הגבתי לה שתודה ואני יודעת שאני משוגעת ואז כתבתי לה שרק אז?! מי עכשיו המשוגע?! ואז בסוגריים טוב עדיין אני אבל בכל זאת...חח ועכשיו עם סאנדנס התחלתי לדבר על השמות שאנחנו נותנים לחפצים שלנו *אנחנו=מח"ק* וכולם שם חושבים שאני נורא מצחיקה...חח גם עם OMF דיברתי פעם אבל זה היה על שפות..חח לומשנה...זה היה מצחיק...

למעלה