הפרק של היום

הפרק של היום

כמה נקודות על הפרק של היום:
הפתעת הפרק - טוב, היא לא בדיוק הפתעה, כבר הרבה זמן אני אומר שהיא מקסימה, אבל בפרק הזה היא במיוחד בלטה: ג'ורדן. אין מה לעשות, שיפר ככל שאהיה, ג'ורדן פשוט מדהימה! היא יפהפיה, היא חכמה, היא אכפתית, היא אמפתית, והיא באמת ובתמים אוהבת את הארם ומטפלת בו. הלוואי עלי.
קלארק פאלמר - אולי תעזוב אותנו כבר? חלאס, נמאסת. אז הארם הכניס לך אגרוף - אפשר לחשוב! תגיד תודה שבזה זה נגמר.
והרגע השיפרי - הסצינה עם הארם ומאק במשרד, כשהארם חוזר לבדוק את הרישומי כניסה ומתייעץ עם מאק לגבי החזיונות. רואים שמאק מאוהבת בו, זה פשוט ברור מדי. הצורה שבה היא מדברת, הדברים שהיא אומרת, הצורה שהיא מסתכלת עליו... *אנחה* - להתעורר, לחזור למציאות!
והתרגום המפושל - Just don't fire any weapons in the courtroom שמתייחס כמובן לזה שהארם שחרר מחסנית שלמה בתוך אולם בית משפט, אך תורגם כ- "רק אל תטיל פצצות במשפטים" או משהו כזה. זה לא תרגום רע, מילולית, אבל זאת לא היתה כוונת המשורר. בכלל, אני תמיד אמרתי שמתרגמים צריכים לפחות להכיר קצת את הסדרה שהם מתרגמים. תרגום זה לא משהו נוסחאתי, זה תלוי בהמון משתנים כמו בדיחות פנימיות, מונחים אישיים וכו'. אבל שווין - אנחנו הבנו אותו וזה מה שחשוב

G®££N DaY

New member
בוקר טוב אנשים../images/Emo9.gifבכלל לא ידעתי שיש

פורום לסדרת
הענקית הזאת!!! השנייה סיימתי לראות את הפרק! פלמר.. אממ אני דיי פיספסתי למה הוא רודף אחריי הארם? כללית הבנתי.. אבל כנראה פיספסתי את הפרק הראשון איתו ואיבדתי משהו שם.. מאק כ"כ גדולה.. והארם כ"כ טיפש שהוא עם גו'רדן , ז"א היא נחמדה והכל אבל .. באמת... מתי שוהא בבעיה הוא פונה למאק.. ואני מסכימה לתרגום הצולע ביותר שדורש שיפור:) .. בכל אופן :) היי מה קורה? אמממ בוקר טוב אנשים נראה אתכם בקרוב פה..
חג שמח:)

shipper heart

New member
קודם כל- welcome aboard ../images/Emo9.gif

ועכשיף לגבי הפרק....ראיתי פעם רק את הסוף שלו וזכרתי את הקטע עם המראות...חח אלעד לא הבנתי מה יש'ך נגד פאלמר?! אני מתה על הפרקים איתו...למרות שהם די ניגמרו....אם אני לא טועה יש עוד 1... למה מאק לא תפסה אותו ונישקה אותו פשוט?! אוףףףף אפשר להשתגע מזה...חח למרות שג'ורדן חמודה *יש לי אנימציה שקשורה לזה...מי שרוצה-איציק/מסנג'ר* היא פשוט לא מאק....יש רק מאק אחת והיא מופיעה בכל הפאנפיקים שאתם רוצים...ובכולם היא עם הארם בסוף...חחח *עדיין בהשפעות...FF.NET לא עוזר למצבי הנפשי...* בואו רק נגיד שאני לא הכי עצובה שאנחנו אמממ....נפטרים ממנה עוד 3 פרקים....עד סוף עונה 6 לפחות...נדמה לי. מצד שני היה ממש נחמד לראות את הארם אחרי שהוא קם מהשינה (
) כשהשיער שלו היה מבולגן כזה...חחח ררר...חח טוף מחר סול סירצ'ינג....פור קרימסון קורבט...פור הארם....פור מי כי נגמר החופש...סטיתי... די אה כן...אני אומרת שצריך פשוט לראות את זה בלי תרגום...

היה פרק חלש

הקטע עם פאלמר היה צפוי ביותר, עוד מתחילת החזיונות. פאלמר נהיה כבר נדוש ושולפים אותו כל פעם שחסר להם איזה חלק בפרק. ג'ורדי באמת חמודה. הקטע עם האדמירל והמשפט היה נחמד. סה"כ פרק חלש, ושיחזירו אותם לחקירות.

למעלה