הפרק של היום~

Seto¥Girl®

New member
הפרק של היום~

פרק דפוק ומיותר להחריד, שירים מזוויעים, ילדה מזוויעה, הכל מזוויע. גם ברוק. לא אהבתי. דרך אגב, לדעתי זה ממש לא פייר שכל הזמן הפוקימונים של רוקט מותקפים אבל לא מתקיפים ואיכשהו בדרך נס כל הפוקימונים מתחמקי מעלי התער של ויקטריבל, מקוצי הרעל של ארבוק וכו' וכו'.

moon flower

New member
כן... ארבוק היה אמור לנצח לפחות פעם

בכל הסדרה! פיקאצ'ו הוא בכלל לא התפתחות אחרונה והסטטס שלו גרועים משל ארבוק!

Seto¥Girl®

New member
כן ארבוק הוא פוקימון חזק ומתקפות

חשמל לא מורידות לו כל כך הרבה וגם לא לויזינג. הוא יכול פשוט לשתק אותם.

rocket

New member
אוי נו מה אתם מצפים ... ?

דיברנו על זה המון פה בפורום פעם ... איך אתם מצפ]ים שיתנו לפוקמו ןשל צוות רוקט לפגוע בפיקצ'ו ?! >_< זה באמת לא הוגן.. פפיקצ'ו הוא כל כך לא בלתי מנוצח >< ועוד נקודה שגם העלנו פה פעם המון המון המון פעמים - איך זה שכפי'קצ'ו או כל פוקמו ןאחר של אש תוקף את הפוקמונים של צוות רוקט אז ג'סי וג'יימס וגם מיאו נפגעים גם ? >_< אהממ... אני תוהה מה אני עושה פה בכלל ^^;; מלאאאאאאאאא זמן שלא כתבתי הודעה על פוקמון

haunter

New member
הי..!

הנזירה בפרק היום טוענה ש"סלופוק" זה סתם שם שבני האדם המציאו לפוקמון הזה. אז איך היא מסבירה את זה שהוא אומר את זה כל הזמן? o_O

haunter

New member
ועוד משהו

איך סלופוק תפס עם הזנב גיאראדוס? גיאראדוס צריך לסגור את הפה על הזנב שלו, והפה שלו בכלל נשאר פתוח יותר מהגודל של סלופוק עצמו..

OFIRB9

New member
וזה רק הולך ונהיה גרוע יותר

אני חייבת לומר שהפרק היחיד הטוב בעונה הזו זה הפרק כשאש הופך לפיקצ'ו למה? כי יש שינוי בעלילה! אין "בעע אני רוצה לפתח את הפוקימון ולא יודע איך תעזרו לי" או "אה צוות רוקט גנב את האיווי שלי!" כי זה נמאס!!! צוות רוקט עשה שם צוחוקיאדה אמיתית ("מרקו! אימא!!") ואייפום חמוד חוצמיזה והילדה ההיא שרוטה לגמרי (לטובה!) ואש המפגר הזה נראה יותר טוב עם גוף צהוב..... והוא לפחות לא מוציא פיקה פיקה בכל משפט שני (ברר על תזכירו לי...) לא ככה? עכשיו חזרנו לעלילה המפגרת, מה זה השירים הדביליים האלה!? והקהל צועק מילים, חחחחח איזה זיבולי מוח

איזה כיף אם היו הורגים את

פיקצו! ואז אש היה שם לב לפוקמונים האחרים שלו הוא ממש זבל למשל בסרט הראשון לא היה אכפת לו שכול הפוקמונים שלו נתפסו ושפיקצו עמד להיתפס הוא הגן עליו ואפילו ירד למטה בשבילו זה ממש אפליה מה שהוא עושה חוץ מזה שהוא סתם דביל לדעתי הוא לא יהיה פוקימון מאסטר לעולם והסיבה היא כי הוא לא תופס אף פוקימון והוא לא מפתח אותם! למשל יש לי פתרון לפוקמונים שהוא שיחרר: בטרפרי=יכל לתפוס את הבטרפרית היפה ואז היו לו קטרפים קטנים! פיגיאוט=הוא יכל לשאיר אותו שם ואז לחזור ולקחת אותו שאחד הפיגיאוטים על העץ יתפתח מנקי=למה לתת אותו למאמן הטמבל שמור אותו הוא פוקימון שיכל לנצח בליגה בשבילך יא חתיכת דביל וכמו השאר סקווירטל וצריזרד אוווווווו הוא כל כך מתומתם האש קצדביל מהעיר פאלט הזה! זהו המסר של ההודעה אש עושה אפליות גדולות!

OFIRB9

New member
רק עכשיו הבחנת בזה שאש הוא דביל?

אבל את הבטרפרית הוא לא יכל לתפוס כי היא הייתה שייכת למאמן אחר.... באמת דבילי מה שהוא עשה והא באמת מפלה, מאסטר פוקימון, חחח כן בטח, החליפו את ברוק ואת מיסטי, שיחליפו גם את אש! מיד!!!!!!!!!

היא לא הייתה שייכת למאמן אחר....

היא הייתה חופשייה כי אם זה בטרפרי לא היה בא איתה.....{פרק עצוב בכיתי} ואת ברוק לא החליפו הוא שם רק בבגדים חדשים....

haunter

New member
בקשר לפרק של היום

איך זה שכשהם פגשו את הילדה ההיא (זו עם הפוליטוד) ברוק לא התחיל להימרח עליה?

Houndour

New member
כן, גם לי זה נראה מוזר.

שמתם לב שפוליטוד יותר חכם ממיסטי? לא שזה מפליא אבל היא זו שנותנת לו הוראות...

למעלה