הפרק של היום!!!!

הפרק של היום!!!!

ממש ממש טוב!!! אני אהבתי!! וסופסוף נהניתי מגקי ממש כמו פעם!!! חחחח ומקלסו! ומפז!!! אם לא שמתם לב,אפילו שהפרק כביכול היה אמור להתעסק באריק אז זה לא היה ממש! המינון אריק-דונה של היום היה ממש מצוין!!:))

ג'קי היתה גדולה!

פז סופסוף קיבל יותר משתי דקות בכל פרק וזה סבביששששששש לסיכום פרק טוב! ולא היו היתקלויות של אריק ודונה מה שנותן לפרק משהו כמו 100 נקודות זכות על כל שאר הפרקים של העונה!!!!!!!!

ענת פ.

New member
ג'קי

אח ג'קי ג'קי...אלילה, פשוט אלילה זו רק אני או שדונה היתה פוסטמה כלבתית וזונה מגעילה היום? קלסו גם כן היה ממש מתנשא, פז היה מתוק!!!! מגיע לו סוף סוף לקבל תפקיד נורמלי עם עלילה ונפח...ואריק והייד היו מתוקים (טוב הייד לא היה מתוק אבל הוא היה שווה) קיטי ורד היו כל כך נהדרים היום! נורא אהבתי את התפקידים שלהם

מתוקה777

New member
הפרק היומי ../images/Emo45.gif

אין ג'קי איתה סוף הדרך ואריק ורד עם הקטע פשוט שפך אותי מצחוק..... נו..... מתי יגידו מאיפה פז???????

popit

New member
באיחור של 3 וחצי שעות...

כי ראיתי הקלטה בוידיאו, לא ראיתי שידור חי... בקיצור, ג'קי הייתה חמודה, בסוף בכתוביות היא ממש הצחיקה אבל כל הפרק לא היו לה בדיחות מי יודע מה...פז הצחיק!קלסו לא היה משהו...דונה הייתה יותר בסדר...רד ואריק די הצחיקו אותי!!!במיוחד הקטע עם הקצפת... פרק דיי טוב!

oO yUvAl Oo

New member
I'm a cream head!../images/Emo41.gif

זה היה כל- כך מצחיק!!!! ובכלל פרק שולת

Better Man

New member
הפרק של הערב (יום שני)

זכה בארהב מקום ראשון בבחירת הצופים (לפרק הטוב ביותר כמובן), אבל אין מה להתלהב כי מדובר בפרק נחמד ולא יותר, מה האמריקאים מבינים...

למעלה