הפרק של היום!!!

הפרק של היום!!!

אררממ.. ליים ליים..(חלש..) למרות שהבורנינג של פז על קלסו היו ממש מצחיקות!! ואממ התאים לדונה תחפושת של מכשפה!:)))

popit

New member
לא משהו...

לא היה משהו משהו...מדי פעם צחקתי לא יותר מדי... יאללה נגמר דונה ואריק, חלאס! כמה אפשר עם הבכיינות שלהם??? צחקתי בהם שראו את הרגליים של דונה...והסיפור של פז היה מצחיק, והיו עוד כמה שטויות אבל התאכזבתי שקלסו והייד לא היו מספיק!!! ושמתם לב שלפעמים הייד כזה מנסה להפריד בין ג'קי לקלסו?למשל היום, הוא אמר לה מה קלסו עושה עם ה50 דולר שהיא נתנה לו! ותסתכלו בעוד פרקים הוא הרס לו...

פMפיטה

New member
היה פרק חמוד....

בגלל שאריק ודונה נפרדו, כל הפרקים רק עליהם!!!! ממש ממעיטים מערכם של ג'קי וקלסו.... הקטעים מהסיפור היו נחמדים, בעיקר הקטע עם הרגליים של דונה.. אבל מי שבאמת הציל את הפרק זה פז! צריך להודות לתסריטאים על פז!

popit

New member
תתחיל להרגע שגיא!

תהיה בשקט לא היה שום ספויילר ותפסיק להתנכל לי בפורום בגלל הריב הדפוק שלך איתי!!!

Amber4Ever

New member
WTF?!

כאילו.. מי דיבר על זה.. את שמה ספוילר.. "תראו את זה גם בפרקים הבאים" יא.. איזה כיף לי
זה לא מעצבן? אז מה את מתעצבנת? גם אם מישהו אחר היה אומר את זה הייתי שם
זה מעצבן אז אל תביאי לפה את הריב.. ששששש

popit

New member
תהיה אתה בשקט!

"תראו בעוד פרקים" לא "תראו בפרקים הבאים" אין פה שום ספויילר אתה פשוט עצבן עליי ואתה זה שמתחיל פה את הריב!!!! אז תפסיק לערב את כל העולם, טוב?!ואתה אומר את זה רק כי בגלל הריב ותהיה אתה בשקט!

Amber4Ever

New member
ממש לא

אני לא
אוקיי אני הייתי מתעצבן על כל אחד לא על יצור כמוך..
אני שונא ספוילרים.. אז אל תגידי לי תהיה בשקט "נמתנחל לי לפורום" הוא שלך?? את אפילו לא בצבע אדום.. אז מי את שתגידי לי? אז את המילים שלך את יודעת לאן לדחוף

popit

New member
טוב נמאס לי ממך

לא עונה יותר להודעות שלך!!! ולא אמרתי מתנחל לי בפורום, ומה צבע אדום?! ומי קורא לאנשים "יצורים"?איך רואים שאתה אפס... ואתה יצור אתה כזה פריק!!!ולא שמתי ספויילרים איזה קשה הבנה אתה!!!! אתה חי באשליות, מדמיין דברים שלא אמרתי ואני לא עונה לך יותר ולך לעזאזל מטומטם אפס מה אתה גורר את הריב שלנו לפורום הזה?!אתה נכנסת לפה רק כדי לקלל אותי! למנהל-תמחק את ההודעות שלו ושלי על הריב טוב?

Amber4Ever

New member
איזה ריב?

אני מקלל? מממ לא באתי לפה.. ת'אמת הפסדתי פרק באתי לפה כדי לראות מה היה בפרק הזה.. ופתאום הייתי בטוח ששמת ספוילר אז עשיתי ככה
אפילו לא הסתכלתי על הניק שלך לא ידעתי שזה את.. אחר כך ראיתי שזה לא ספוילר אוקיי זה קורה מה את מתחילה לריב? למה את חושבת שאני רוצה משהו ממך.. את הבנאדם האחרון שיש לי משהו ממנו אז.. Oh please

Amber4Ever

New member
../images/Emo7.gifהפסדתי את הפרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מישהו מוכן

לספר לי מה היה בבקשה?

shiran™

New member
היה דווקא פרק ממש ממש נחמד ../images/Emo121.gif

היו קטעים ממש לא מצחיקים, אבל היו קטעים שקרעו אותי מצחוק. הקטעים עם פז, והנעליים של דונה, ו.. אני חולה על הייד
הוא כזה רשע

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

באמת פרק חלש.... רק פז הצחיק (כרגיל)....

למעלה