הפרק של היום

That80sshow

New member
הפרק של היום

lol, איזה פרק מצחיק היה היום!!! i said good day! lolllllll and eric: i gotta put on some pants Who's R.F? lol איך קרוליין קיבלה את זה בקלות!!!!!! can i borrow donna? ok. lol lucyyyy i'm home!!! fez talks so funny when he's like ricky lol and his laugh is so funny!!!! i have to be preety crazy to be talking to myself right? yes, i would. LOLLLL no w8, the pool was about us? damn i wish i had a peice of that! more coming l8er. lol

wacky jAcKiE

New member
יש!!! אני ראשונה....

איזה פרק היה! זה היה ממש מצחיק שדונה ופז יצאו! איך הם עשו את עצמם מתנשקים והקטעים של לוסי וריקי!

SmallVille Girl

New member
פרק פשוט מצחיק 1!!!!1

זה כול כך ברור שהייד מקנא בגקי וקלסו !?!!!?! ומזה הדבר הדפוק שדונה נכנסה בקמח !?!??!?!?!?!?! , בווווו ?!?!! זה כזה מטומטם ופתתי .!! אה אגב בקטע של העתיד ( פז ודונה ) פז דמה ממש למשהו !! הבעיה היא שאני לא זוכרת מי

popit

New member
כן!

זה כל כך ברור, בפרקים האחרונים הייד תמיד מנסה שיהרס הקשר של ג'קי וקלסו הוא אוהב את ג'קי!! חוצמזה, פרק ענק אהבתי מאוד...

keNsel

New member
פרק מצחיק.

I SAID GOD DAY .. חחחחחח פז הזה ענק.. חחחחחחחח.. פרק טוב..

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifדווקא לא מי יודע מה...

לא ממש צחקתי בפרק הזה. רק חיוכים מדי פעם. בעיקר בקטע הזה: פז: "good day sir" אריק: "but pez..." פז: " I said good day sir!" חחח

פרק חמדמד...

אהבתי את הקטע בהתחלה: ג'קי: "בוא מייקל. נלך למקום שבו מבינים אותנו." אריק: "כשתהיו שם, תזכרו לבקר בביתן הקופים החדש." או משהו כזה... זה היה קורע! אהבתי גם את הקטעים של פז... הוא פשוט שחקן טוב.

BiRd Of PrEy

New member
פררקקק טובבבב../images/Emo70.gif

ראיתי אותו כרגע! דווקא ממש אהבתי!!!

Bohemian kid

New member
אכן היה פרק טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוף הפ

סדתי את קוב פרקי השבוע
... לונרא היה לי כיף באילת, כן חזרתי (לצערכם) ולשמחתכם אני שוב נוסע ביום שני... אני אפסיד כ40 פרקים
...

nonagirl

New member
מצטערת..

מאז שתיקנו לי את האינטרנט..התעצלתי להרים את ראשי מהמסך ולא ראיתי כמעט שום פרק של מופע שנות השבעים...אם מישהו יהיה נדיב אז בבקשה שיבוא אליי ויספר לי תקציר של כמה שקרה....

למעלה