הפרק של היום

soapsfan

New member
הפרק של היום

אהבתי את הקטעים של קיטי כמו תמיד! גם היה נורא מצחיק כשקלסו התחיל לגלות לג'קי כל דבר שקרה להם במשך שנים...

popit

New member
הפרק היה...

לא משהו בכלל....אהבתי את הקטע של הסיום עם הכלבים...ושקלסו עשה רשימה... אמרתי לכם שהייד אוהב את ג'קי מאז הפגישה שלהם!!! תראו אתמול, הוא הרס לקלסו את הביצה כדי שהוא לא יצליח איתה, היום הוא עשה רשימה כדי להרוס לו...זה כזה ברור! נכון? והפרק היה גס מדי, לא ממש אהבתי...

BiRd Of PrEy

New member
היה חמוד..

אבל היו יותר טובים

אני לא חושבת שהייד מאוהב בג'קי,

הוא פשוט כזה. הוא תמיד מנסה להרוס לאחרים ולרדת על כולם, גם לפני הנשיקה שלו ושל ג'קי וגם אחריה. הוא מניאק, אבל במובן הטוב של המילה.

popit

New member
אני עדיין חושבת שכן...

נראה לי שכן... לא משנה, בכל מקרה את שתינו יודעות מה קורה אח''כ...זה לא חשוב...

tamOOsh

New member
שלום לכוווווווווווווולם!

היי היי לכם, אני חדשה בפורום כאן
אממ... בחיים שלי לא השתתפתי בפורום אבל זה נראה לי די נחמד ואני אוהבת את "מופע שנות השבעים" אז נראה לי שאני אתחיל לגלוש כאן מידי פעם...
ובקשר להודעה- לא נראה לי שהייד אוהב את ג'קי, הוא פשוט אוהב להתעלל באנשים! חוצמזה שהוא אהב פעם את דונה. אני חושבת שהוא מתעלל הרבה בקלסו בגלל שהוא טיפש בשביל להאמין לו....

tamOOsh

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif../images/Emo13.gif

חחח אוקיי... היה אמממ טוב!../images/Emo3.gif

אבל רגע!! לפני שסוקלים אותי פה.. מה אריק עשה לדונה? יותר נכון ניסה? למצוץ לה? כאילו.. אז ממה היא לא נהנתה? או שהוא חשב שצריך לתפוס את זה עם השיניים..... בעעעעעע

MiToOsH

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif

דוגרי לפי התנוחה שהם היו לפני שהיא קמה זה ניראה כאילו הוא ניסה ללקק לה ת'חור של התחת...

MrJacKasS

New member
למה ללקק... ../images/Emo104.gif

אם אפשר להכניס לשם את הכלי?

MiToOsH

New member
אני אסביר... ../images/Emo104.gif

אין סיכוי בעולם שהוא יצליח להכניס לשם את "הכלי" אם היא לא עוזרת לו שמתכופפת קצת.. מובן

MrJacKasS

New member
פרק גרוע... ../images/Emo104.gif

ממש ממש ממש לא אהבתי. הקטע בסוף עם הכלבים היה ענק!

מתוקה777

New member
אהבתי את הפרק כל כך!!!!!!!!!

היה מצחיק שאריק ניסה לעשות משהו (לא שמתי לב מה)לדונה וקלסו כל כך דפוק שהוא סיפר לג'קי כל מה שהוא עשה לה ושיקר וכשהוא ליטף את הכלבים יווווווו איזה חמוד

רק אצלי בטלוויזיה הייתה בעייה?..

ערוץ 3 האידיוט כל הזמן הפסיק לי באמצע מש"ה ושם הודעה של "סליחה על התקלה, עוד מעט נשוב, בלה בלה בלה..." והפסדתי בערך חצי פרק בגלל זה! גרררר...

MrJacKasS

New member
ככה זה היה באנלוגי! ../images/Emo104.gif

גם לי יש בחדר אנלוגי (בלי ממיר) והייתה תקלה ולא ראיתי את ההתחלה, אבל עברתי לסלון שיש בו ממיר וראיתי רגיל. איזה מעצבנים הערוץ 3 האלה.

אוף, אוף, אוף, זי*, זי*, זי*../images/Emo70.gif

למה לא חשבתי לעבור לטלוויזיה עם הממיר? למה? אוף. אוף. אוף אחרון.

popit

New member
לא הפסדת!

היה פרק דיי דפוק בכלל לא אהבתי ככה שלא ממש הפסדת...

למעלה