צינית כמוני../images/Emo3.gif...
אכן נדהמתי מקוג'י כמה שהוא הופיע,כמה שהוא דיבר אפילו יותר מהפרק הראשון,באמת כדאי שיפסיקו להראות אותו כול כך הרבה,זה מוגזם כמה מתמקדים בדמות הזאת(
)בשלושת הפרקים הראשונים...
טומי מתגלה כמו שקודי התגלה- כמה קטן ככה חכם,זה נקרא שדון... מה עוד גילינו בפרק היום? טומי בכיתה ג' וג'יי.פי בכיתה ז'. רק לי השם קנדלמונים לא נשמע טוב בעברית?אני יודעת שזה השם(לא ברבים),לא זאת הכוונה שלי כלומר איכשהו כשמהגים 'קנדלמונים' אני מרגישה כאילו זאת קללה,ניסיתי להגיד את זה כמה פעמים וזה עדיין לא מתאים לי על הלשון,עזבו עלולים לאשפז אותי על זה
שמחתי לראות את וויזארדמון,חיכיתי לפרק הזה(ראיתי אותו בתמונות כבר ממזמן),אומנם זה לא אותו וויזארדמון("וויזארדמון,איזה חבר"...)אבל זה עדיין אחלה דיג'ימון וכאן הוא בכלל הפך למשורר עם החרוזים. הקרבות לבינתיים לא משהו,נכון שזאת רק התחלת העונה אבל הקטע היום אחרי הקרב שהקנדלמונים(דיי!אני לא מצליחה להתרגל להגיד את זה,גם בכתיבה אני כותבת תוך כדי מה שאני אומרת בראש וגם אז זה לא יוצא נחמד,אני משתגעת מזה
...),מה שהיה מהמם זה איך הגשר נבנה,בכלל כול חלק שנבנה/מתגלה/מופיע ודומיהם ממש מדהים,נראה לי שיש לי תיאוריה כולשהי אבל עד שאני לא אגבש אותה חבל לכתוב אותה כי אסתבך ולא תבינו כלום(ויותר גרוע-אני לא אבין את עצמי
)... לוסימון מזכיר לי את טי.קיי בעונה הראשונה בלי הכובע,אני בטח אתחרט על זה אבל הפרצוץ(תווי פנים)ממש דומה,כמו שהתמונה של יובל מאתמול הזכירה לי לאללה את אימפמון,יכול להיות שוב שזאת רק אני
הדיג'ימון שטומי(...,אני אתרגל...) השתנה אליו חמוד ביותר(אפילו שראיתי אותו בתמונות,כשרואים את הפרקים ואת הדברים בטלוויזיה הכול נראה אחרת)לא קלטתי אם קוראים לו קוממון או קיוממון(קיוממון היה כתוב בתבל דיגיטל בתקציר הפרק...),עד כמה שאני יודעת זה קוממון וזה גם מה שאמרו שם ברוב הפעמים... טאקויה כבר מתחיל להוכיח למה יש לו משקפת וגם שהוא מזל אריה,אריות ידועים באצילות שלהם ובעובדה שבניגוד לטלאים ולקשתים(מזלות האש האחרים)הם יותר סבלניים וחושבים(לא,אל תתחילו להיעלב אני מדברת בכלליות,מאוד מאוד מאוד בכלליות,אני לא מדברת על בני אדם כרגע אני מדברת רק ואך ורק על האיפיונים של המזלות ועל הדמויות ולגמרי לא מכלילה כאן בני אדם,אני נשמעת מכלילה אבל אני בהחלט רוצה להבהיר שלגמרי לא מדובר בבני אדם אז לא להשליך על עצמכם אישית בשום אופן),הוא בכול זאת מנהיג ונער משקפת אין ספק שלפי הוויכוח היום עם ג'יי.פי(לא ממש ויכוח,יותר תפיסת פיקוד והתנגדות)טאקויה הוא נער משקפת משופר ביותר,הוא לא בכיין כמו טקאטו(אל תיעלבו מעריצי טקאטו,מדובר רק בדיעה אישית שלי ולא מעבר לזה),הוא לא הכי מתלהב בעולם כמו דיוויס וטאי,הוא יותר מחושב אבל הוא עדיין נער משקפת ואם עד עכשיו הוא קצת איכזב אותי היום כבר ממש לא!כול הכבוד על הרעיון עם הצלילה ועם המשקפת,אין על נערי המשקפת כשהם משתמשים במשקפת!(פחחחחח זה היה עמוק
)
שמתי לב שכשטאקויה וטומי היו בגוף הדיג'ימוני(לא מצאתי הגדרה...)הם קראו אחד לשני בשם של הדיג'ימונים?זה דיי יכול להתאים לתיאוריה של לורי על פיצולי אישיות אפשריים
... קצת ציטוטים... טאקויה:"אתה מלא במידע לא שימושי"(
) "אני אשלח אותך חזרה באימייל"(תודו שזה משפט שנון במיוחד!) זואי:"בשביל ילד קטן כול כך יש לו בעיות גדולות"(פסיכולוגית בגרוש
) ג'יי.פי:"לא נראה לי גמד"(אתה מתעקש להרגיז אותי נכון?) טאקויה:"אה,הפרעתי לשנת היופי שלך..."(יופי זה עניין של טעם...) ג'יי.פי:"רק רגע ראש הממשלה,לא זכור לי שנבחרת למנהיג(כאן יש המשך ששכחתי,הסניליות
)..."(הוא נער משקפת,תשלים עם זה) טאקויה:"באמת תודה על הצבעת האמון"(אנחנו מאמינים בך טאקויה,כולנו איתך במאבקך הצודק
) ג'יי.פי:"אוי נו,למה זה לא בא עם הוראות?"(לפעמים אני תוהה אם צריך הוראות גם בשבילך...) טומי:"וואו,זאת נשמה!"(היה בזה משהו מתוק
...ואת הנשמה המתוקה שלי...) וויזרדמון:"לא רע לוחם בלי גבול, אבל יש לי עוד מתחת לשרוול"(לדעתי יש לנו כאן ביאליק גירסת דיג'ימון,יחי!) ג'יי.פי:"כן...מו...מה שהיא אמרה"(נראה לי שזה הדבר היחיד שאמרת ולא עיצבן אותי
) טאקויה:"זה היה ממש מגעיל,יש לכם מזל שאני לא מכבה אתכם בגלל זה!"(למה אין לי אטומיקון של ראש משקפת?טוב,תשתמשו בדימיון |ראש משקפת|...) מה רציתי להוסיף לסיום?אתמול הייתי נורא עצבנית ואתם יודעים בסוף איך נרגעתי?אני אספר לכם למרות שזה לא מעניין במיוחד(ולמה כאן?כי זה קשור לדיג'ימון איכשהו),בסביבות אחד עשרה בלילה החלטתי שאני צריכה להירגע,למעשה החלטתי את זה כול היום אבל זה לא עבד לי במיוחד,אימא שלי תפסה את ירוחם והקלידה בו עבודה כולשהי,אחרי שהלכתי כמה פעמים בכול הבית כדי להירגע(לא הצלחתי לשבת לשנייה)קלטתי את המחשב של אחי(הדביל) ונזכרתי שלא מזמן קנו לו רמקול ועוד לא יצא לי להשתמש בו ואחרי מה שקרה עם הרדיו (סיפרתי לכם,המורה השקרן...
)קצת נחתי מהקטע של הקלטות,באתי והתחלתי להשתעשע להנאתי עם הרמקול(אחי היה נחמד לשם שינוי והרשה לי לגעת ברמקול ובמחשב שלו),התחלתי לחקות דמויות מדיג'ימון(נחשו את מי הכי הרבה,זה קל...היא מתחילה בר' ולא,זאת לא רוחלה מהמאפייה הקרובה לביתכם
...)וזה היה כיף אמיתי,קריינתי פרקים דימיוניים,ערכתי פרסומות,שרתי(זייפתי בטירוף את השיר של מימי מהעונה הראשונה למרות שבהקלטה הוא יצא ממש דומה,וגם עוד שירים שלא קשורים בהכרח לדיג'ימון),ככה איזה חצי שעה רק השתוללתי,דיברתי שטויות בטונות,ראיינתי את החפצים הדוממים,ניסיתי לראיין גם את אחי וזה היה משונה אבל מצחיק,מה אני אגיד לכם?מזמן לא נהניתי ככה,עכשיו אני רק צריכה להקליט דברים מוכנים מראש(מה שהקלטתי בלילה היו בעיקר אילתורים כמובן) ואז אני יכולה לפעול ולנסות להשיג את מה שרציתי(אולי ככה אני אתגבר גם על הפחד ממיקרופונים שיש לי,אני זקוקה לזה,יש לי בגרות מעשית ברדיו בשנת הלימודים הקרובה...),אומנם שני החברים שלי שביחד איתם הייתי אמורה להקליט(צוות מעולה ביחד,מסתבר)לא יוכלו להגיד אליי ביחד בזמן הקרוב אבל לא נורא,אני אסתדר בעצמי(זה מה שהייתי אמורה מההתחלה),ממש התעודדתי מהעניין ואני ממליצה לכם בהזדמנות לנסות,תחקו דמויות מדיג'ימון(אני גם ככה עושה את זה תמיד),תקליטו את עצמכם(הייתי מקליטה גם דיבוב חובבני לאיזו סדרה אבל אני נגד הורדות בעיקרון) ואולי גם לכם זה ישפר את המצב רוח כמו לי(סורי,הייתי חייבת לשתף)