הפרק של היום...

יאקומו

New member
הפרק של היום...

איזה פרק יפה היה היום!!!! (שוב אני אומרת את זה...) כמו (כמעט) תמיד, קוג'י הופיע הכי הרבה בפרק! הוא היה ממש כוכב הפרק הזה!
טומי היה נורא חמוד, בקטע שהוא ניסה לעזור לטאקויה! ג'י.פי היה הפעם יותר נסבל, אני לא ממש מחבבת אותו...
הקנדלמונים באמת מתפתחים לוויזארדמון? או שזה היה טעות כמו אצל ררמון מפרק שעבר? ציטוטים: "אתה באמת כזה טומטום או שאתה סתם עושה את זה כדי לעצבן אותי?!" "זה נראה כמו מסיבת יום הולדת!" "אני לא אהיה יותר הילד הפחדן" (לא מדויק) "תקריא לי את זה שוב!" "כנראה הייתי חולה באותו היום..." "בהתחלה עוד לא ידענו על זה..." "אתה לא עוזר!"

הפרק השלישי ^^

זה היה פרק מאוד חמוד! קיוממון(או איך שלא קוראים לו.)חמוד מאוד,דובי חמוד כזה שבא לי לחבק ולמחוץ!!!סוף-סוף טומי מצא את האומץ שלו!!כל הכבוד לו!^-^ חבל שבקושי הראו את קוג'י,אבל לראות אותו על ההתחלה של הפרק עשה לי טוב :) ג'ייפי ממש חמוד!אני אוהבת את הקול שלו,והוא דמות נחמדה כזאת,מצחיק. אני עדיין לא אוהבת את זואי,היה נחמד הקטע עם האיטלקית!ושג'ייפי לא הבין מה שהיא אומרת. ג'ייפי מאוהב בזואי,חבל שהיא לא שמה עליו \: היה נחמד לראות את וויזרדמון,אבל החרוזים שלו עלו לי על העצבים P: מה עוד רציתי לומר..אה,כן..ניימון ובוקומון חמודים!!!הם כאלה מתוקים!!^^ וציטוטים..אממ,אני לא זוכרת ממש ציטוטים..כן,אני סנילית,אני מודה ^^

star_female

New member
קומאמון לוחם הקרח

אני מתפלאת עליך שלא זכרת את השם שלו
(קומאמון... אהם, לי זה עשה אסוציאציות של קומאגורו ^^;; ). השם המקורי שלו היה צ'אקמון דרך אגב. (עוד שינוי חסר טעם). הסמל של טומי: קרח 水 (<- אממ, זה מים אבל אני לא יודעת איך אומרים או כותבים קרח וזה מספיק דומה ><). הפרק היה טוב, כיף לראות את וויזארדמון שוב *-* (אפילו אם הוא היה רע הפעם ^^) לעולם הדיגיטלי הזה יש 3 ירחים... גם ראו את הסמלים שכולם הולכים לקבל ^^ טאקוייה השתמש במשקפת שלו ^^; הרעיון לקפוץ לנהר באמת היה חכם. אה, אם טאקוייה לא מאמין בקסמים... אז מה הוא קורא לעולם הדיגיטלי? קוג'י עדיין שקט, אבל זה באמת היה נהדר לראות אותו בהתחלת (וסוף) הפרק ^_^ ג'יי פי היה חמוד כשהוא הסמיק. ^^ ציטוטים: בוקומון: "לו היה לך מוח, היית מסוכן." (מה שנכון..) טאקוייה: "טוב, 'זואי', את הולכת?" זואי:"למה, תתגעגע אלי?" (אני מתה על האינטראקצייה שלהם ^^) בוקומון: "אל תעמוד שם כמו אנטנה!" (ואחרי זה...) *מושך לניימון במכנסיים* XD טאקוייה (לג'יי פי): "הפרעתי לשנת היופי שלך?" (...) ג'יי פי: "כדאי שתקרא את הוראות ההפעלה של הדיג'ימון שלך (...לא זוכרת את ההמשך)" (^^; באמת כדאי.. אם היו הוראות...)

יאקומו

New member
אה,

ולטאקויה יש את ההליכה האופיינית לנערי המשקפת, עם היידים על העורף...

נכון!!קומאמון באמת מזכיר קומאגורו

^-^ אני גם רוצה להיות בעולם הדיגיטלי ולקבל נשמה ולהפוך לדיג'ימון,ואז לפגוש את קוג'י *-*

LILO digital

New member
ברור שהיא לא תאהב אותו... הוא שמן

*מעתבצנת שוב בגלל האפליות שעושים לשמנים* עושים מג'ייפי דמות מגוחכת, פחדנית, אגואיסטית וטיפשה! לא יפה. ועכשיו גם הבלונדינית האיטלקית שלנו נגעלת ממנו. לפחות היו עושים אותו חתיך - "חתיך וטיפש", דמות טובה. טוב, נעבור נושא, שאני לא אתחיל שוב להתעצבן מהסטיגמות. זואי היא... אררר. קלאסיקה של דמות "הבת הפמיניסטית שכל הזמן רבה עם המנהיג". סורה, יולי, ריקה - ועכשיו זואי. תגידו לי דבר אחד: למה הבנות צריכות לריב עם המנהיג בשביל שיהיו "קוליות" ומכובדות, ואי אפשר פשוט לקבל את העובדה שהן אמיצות ופיקחות כמו שהן? למה עושים שהן צריכות "להילחם על המעמד" שלהן? ביום שבו המנהיג בחבורה יתייחס אל הבנות כאל חלק מהקבוצה, נגיע לסופו של העידן השוביניסטי... כרגיל, לפי המסורת הישנה (שמתם לב כמה שהעונה הזו דומה במתכונתה לעונה הראשונה? הם כנראה הבינו שהצלחה כמו זו הראשונה צריך לשחזר), עושים את דיג'יגדילת המנהיג - זו הראשונה - במשך כל הפרקים הראשונים, למרות שהיא לא ממש רלוונטית. כך היה גם בפרק השני והשלישי. רוצים להרגיל אותנו לדיג'יגדילה, בעיקר לזו של המנהיג. אני אוהבת את ויזרדמון, למה עשו אותו רע???
ועכשיו כבר ברור שזואי היא זו שתגדל אחרונה כי היא בטח הכי רוחנית, בדיוק כמו בקטע של אנג'וומון. סך הכל - פרק חמוד

Digi Lista

New member
...

יש משהו במה שאמרת אבל עצם זה שריקה נכללת עם יולי וזואי באותה קטגוריה גורמת לי להרגיש רע,ריקה היא הדיג'יגורלית האהובה עליי מכול העונות(...)ויולי...יולי זאת יולי(עמוק,כן אני מודעת לזה
)... ג'יי.פי מעצבן בגלל שהוא פשוט מעצבן,הוא בטח ישתנה במהלך העונה,אני לא חושבת שזה בגלל שהוא שמן,אבל בהחלט יש משהו במה שאמרת(*תוהה למה אף אחד אחר לא הגיב עד עכשיו*),אולי זאת באמת אפליה נגד שמנים ואם זה אכן ככה יש על מה להתעצבן ואני מסכימה איתך במאה אחוז אבל לדעתי זה לא קשור לזה שהוא שמן,כול עונה יש את הדמות שבא לי להביא לה כאפה רצינית,בעונה הקודמת זה היה ריו(מפתיע...),בעונה השנייה...טוב,זה מורכב כי כעסתי על כול הדיג'יגורלים מלבד על קן כי הם כול הזמן פגעו בדיוויס החמוד בכוונה!בכול עונה מלבד הזאב בודד ונער המשקפת(שכמובן אין עליהם!)יש גם את האחרים ובדרך כלל מישהו מהם ידרוש מכות,כול מה שהיו לג'יי.פי לא היה מתאים-היו נותנים לו זאב בודד(נניח בגלל שהוא שמן כולם התעללו בו תמיד ולכן הוא החליט להתנתק מהעדר)והיו טענות שלא בסדר שדווקא מי ששמן הוא זאב בודד,היו נותנים לו נער משקפת והיינו תוהים איך בדיוק הוא יכול להיות ספורטאי(בלי כול העלבה לשמנים,פיזית בדרך כלל למי שיש עודף משקל קשה יותר לבצע פעילויות ספורטיביות),היו נותנים לו דמות מתוקה מידיי(קארי גירסה גברית
)והיינו שואלים אם הסטיגמה שאנשים שמנים מתוקים יותר(יש כזאת,הסטיגמה טוענת ששמנים יותר רגישים או משהו כזה)צריכה להופיע בסדרה...את מבינה מה אני מנסה להגיד?הדמויות בדיג'ימון הן בהחלט משהו שקשה להימנע מסטיגמות בעיצובן,חייבים את המאפיינים הקבועים ותמיד יגידו שזאת סטיגמה,זה מוקצן בכוונה(ואני מסתבכת בטירוף...) לריב עם המנהיג זה כיף,אם הייתי נמצאת בטח היינו רבים,אחרת איך יהיה מעניין?
העונה הרביעית בהחלט מזכירה את העונה הראשונה-הילדים מגיעים לעולם דיגיטלי ללא הדרכה וכאן בעצם מתחילה ההרפתקאה(בניגוד לעונות אחרות למשל בעונה השלישית שקודם הקרבות נערכים בעולם האמיתי ורק אחר כך הולכים לעולם הדיגיטלי,בעונה השנייה יש הדרכה של הדיג'יגורלים הוותיקים וכשרוצים להיכנס לעולם הדיגיטלי פשוט בוחרים בזה ו"שער דיגיטלי היפתח" והופ הם בפנים...)... זואי בהחלט יכולה להזכיר את קארי(אנג'וומון...) מהסיבה שנניח שהלכנו על תיאוריית המזלות וזואי תאומים,קארי מאזניים,שני המזלות הם מזלות אוויר ויש ביניהם הרבה דברים דומים,אבל אני לא בטוחה שזה קשור לעניין... ובגלל שהסתבכתי רציני אני אעצור כאן
...

LILO digital

New member
נכון שתמיד יש את "הדמות המעצבנת"

אבל שימי לב! בפעם הראשונה בתולדות הסדרה, הם סוף סוף עושים דמות אחת שמנה! לראשונה! תמיד הם היו רזים, חטובים. לראשונה יש ילד שמן. אז אנחנו חושבים: "הקץ לאפליה, סוף סוף גם לשמנים יש זכות להיות דיג'יגורלים בסדרה המופלאה מכל". ואז, מה מסתבר?? כשסוף סוף יש שמן, הוא יוצא הדיג'יגורל המטומטם, המעצבן, שכולם צוחקים עליו!!! חוץ מזה כל התכונות הרעות נופלות עליו, שמת לב? בד"כ הן מתפרשות על כמה דיג'יגורלים דפוקים - אחד בוגדני, אחד פחדן ואחד סתם טיפש - הפעם השמן הראשון של הדיג'יגורלים יוצא גם הטיפש גם הפחדן וגם הבוגדני (מקנא בטאקויה, הולך אחרי זואי, רוצה להיות ראשון בכל מיני דברים וכו'... יש בו מעט מין הבוגדנות, רואים עליו) בקיצור, אי אפשר שלא להגיד שיש כאן אפליה. וזה מרגיז אותי פשוט מפני שאני רגישה לחוסר צדק, וגזענות נגד שמנים זה דבר שלא ציפיתי מהסדרה הכי מדהימה בעולם...

Digi Lista

New member
אני רגישה מאוד לחוסר צדק.

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ומי כמוך יודעת את זה,אבל לדעתי כול דבר שהיו עושים היה נופל על איזו סטיגמה,וזאת בעיה כי רוב הדמויות אמורות להיות יצוגיות ולהשתנות במהלך העונה,אני בטוחה שגם כאן נגלה איך כול הסטיגמות נשברות,זה אמור להיות ככה לדעתי בהתחלה ואני בטוחה שזאת דרך נוספת לגרום לצופים להישאר ולהתייחס לדמויות

יאנה י

New member
פרק נהדר

התבאסתי קצת שכשויזרדמון היה רע , אבל אהבתי שטומי נעשה אמיץ ולא "הפחדן של הקבוצה" , קוג'י שתק "כרגיל" ובזמן שכולם התאמצו הוא היה ברכבת עם המזגן. שמתי לב שטאקויה שונה קצת מנערי המישקפת הרגילים - סוף סוף תיסרוקת נורמלית! והוא היחיד כניראה שהשתמש במישקפת שלו.

טיקיי

New member
הוא לא היחיד שהשתמש במשקפת...

אני זוכר שדיוויס השתמש בה בפרק הראשון (בגלל זה טאי נתן לו את המשקפת שלו) וגם טאקטו השתמש בה, באיזה פרק שהיה משהו מסנוור וריקה והנרי שמו משקפי שמש...

Lilindil

New member
בפרק הראשון

דייויס לא השתמש במשקפיים, אלא הם נשברו בגלל ההתקפה של... מונכרומון קראו לו?? זכור לי שגם טאי השתמש פעם במשקפת, אבל אולי אני זוכרת לא טוב...

טיקיי

New member
היא לא אמרה באיזה מובן הוא השתמש.

גם לזרוק אותם על מישהו (אם אני זוכר נכון, זה מה שהוא עשה), נקרא להשתמש בהם...

star_female

New member
דיוויס כן השתמש בהם פעם אחת

בתור גוגלס, כשהיתה סופת חול (באחד הפרקים הראשונים, עם ביומון וסורה).

Digi Lista

New member
צינית כמוני../images/Emo3.gif...

אכן נדהמתי מקוג'י כמה שהוא הופיע,כמה שהוא דיבר אפילו יותר מהפרק הראשון,באמת כדאי שיפסיקו להראות אותו כול כך הרבה,זה מוגזם כמה מתמקדים בדמות הזאת(
)בשלושת הפרקים הראשונים...
טומי מתגלה כמו שקודי התגלה- כמה קטן ככה חכם,זה נקרא שדון... מה עוד גילינו בפרק היום? טומי בכיתה ג' וג'יי.פי בכיתה ז'. רק לי השם קנדלמונים לא נשמע טוב בעברית?אני יודעת שזה השם(לא ברבים),לא זאת הכוונה שלי כלומר איכשהו כשמהגים 'קנדלמונים' אני מרגישה כאילו זאת קללה,ניסיתי להגיד את זה כמה פעמים וזה עדיין לא מתאים לי על הלשון,עזבו עלולים לאשפז אותי על זה
שמחתי לראות את וויזארדמון,חיכיתי לפרק הזה(ראיתי אותו בתמונות כבר ממזמן),אומנם זה לא אותו וויזארדמון("וויזארדמון,איזה חבר"...)אבל זה עדיין אחלה דיג'ימון וכאן הוא בכלל הפך למשורר עם החרוזים. הקרבות לבינתיים לא משהו,נכון שזאת רק התחלת העונה אבל הקטע היום אחרי הקרב שהקנדלמונים(דיי!אני לא מצליחה להתרגל להגיד את זה,גם בכתיבה אני כותבת תוך כדי מה שאני אומרת בראש וגם אז זה לא יוצא נחמד,אני משתגעת מזה
...),מה שהיה מהמם זה איך הגשר נבנה,בכלל כול חלק שנבנה/מתגלה/מופיע ודומיהם ממש מדהים,נראה לי שיש לי תיאוריה כולשהי אבל עד שאני לא אגבש אותה חבל לכתוב אותה כי אסתבך ולא תבינו כלום(ויותר גרוע-אני לא אבין את עצמי
)... לוסימון מזכיר לי את טי.קיי בעונה הראשונה בלי הכובע,אני בטח אתחרט על זה אבל הפרצוץ(תווי פנים)ממש דומה,כמו שהתמונה של יובל מאתמול הזכירה לי לאללה את אימפמון,יכול להיות שוב שזאת רק אני
הדיג'ימון שטומי(...,אני אתרגל...) השתנה אליו חמוד ביותר(אפילו שראיתי אותו בתמונות,כשרואים את הפרקים ואת הדברים בטלוויזיה הכול נראה אחרת)לא קלטתי אם קוראים לו קוממון או קיוממון(קיוממון היה כתוב בתבל דיגיטל בתקציר הפרק...),עד כמה שאני יודעת זה קוממון וזה גם מה שאמרו שם ברוב הפעמים... טאקויה כבר מתחיל להוכיח למה יש לו משקפת וגם שהוא מזל אריה,אריות ידועים באצילות שלהם ובעובדה שבניגוד לטלאים ולקשתים(מזלות האש האחרים)הם יותר סבלניים וחושבים(לא,אל תתחילו להיעלב אני מדברת בכלליות,מאוד מאוד מאוד בכלליות,אני לא מדברת על בני אדם כרגע אני מדברת רק ואך ורק על האיפיונים של המזלות ועל הדמויות ולגמרי לא מכלילה כאן בני אדם,אני נשמעת מכלילה אבל אני בהחלט רוצה להבהיר שלגמרי לא מדובר בבני אדם אז לא להשליך על עצמכם אישית בשום אופן),הוא בכול זאת מנהיג ונער משקפת אין ספק שלפי הוויכוח היום עם ג'יי.פי(לא ממש ויכוח,יותר תפיסת פיקוד והתנגדות)טאקויה הוא נער משקפת משופר ביותר,הוא לא בכיין כמו טקאטו(אל תיעלבו מעריצי טקאטו,מדובר רק בדיעה אישית שלי ולא מעבר לזה),הוא לא הכי מתלהב בעולם כמו דיוויס וטאי,הוא יותר מחושב אבל הוא עדיין נער משקפת ואם עד עכשיו הוא קצת איכזב אותי היום כבר ממש לא!כול הכבוד על הרעיון עם הצלילה ועם המשקפת,אין על נערי המשקפת כשהם משתמשים במשקפת!(פחחחחח זה היה עמוק
)
שמתי לב שכשטאקויה וטומי היו בגוף הדיג'ימוני(לא מצאתי הגדרה...)הם קראו אחד לשני בשם של הדיג'ימונים?זה דיי יכול להתאים לתיאוריה של לורי על פיצולי אישיות אפשריים
... קצת ציטוטים... טאקויה:"אתה מלא במידע לא שימושי"(
) "אני אשלח אותך חזרה באימייל"(תודו שזה משפט שנון במיוחד!) זואי:"בשביל ילד קטן כול כך יש לו בעיות גדולות"(פסיכולוגית בגרוש
) ג'יי.פי:"לא נראה לי גמד"(אתה מתעקש להרגיז אותי נכון?) טאקויה:"אה,הפרעתי לשנת היופי שלך..."(יופי זה עניין של טעם...) ג'יי.פי:"רק רגע ראש הממשלה,לא זכור לי שנבחרת למנהיג(כאן יש המשך ששכחתי,הסניליות
)..."(הוא נער משקפת,תשלים עם זה) טאקויה:"באמת תודה על הצבעת האמון"(אנחנו מאמינים בך טאקויה,כולנו איתך במאבקך הצודק
) ג'יי.פי:"אוי נו,למה זה לא בא עם הוראות?"(לפעמים אני תוהה אם צריך הוראות גם בשבילך...) טומי:"וואו,זאת נשמה!"(היה בזה משהו מתוק
...ואת הנשמה המתוקה שלי...) וויזרדמון:"לא רע לוחם בלי גבול, אבל יש לי עוד מתחת לשרוול"(לדעתי יש לנו כאן ביאליק גירסת דיג'ימון,יחי!) ג'יי.פי:"כן...מו...מה שהיא אמרה"(נראה לי שזה הדבר היחיד שאמרת ולא עיצבן אותי
) טאקויה:"זה היה ממש מגעיל,יש לכם מזל שאני לא מכבה אתכם בגלל זה!"(למה אין לי אטומיקון של ראש משקפת?טוב,תשתמשו בדימיון |ראש משקפת|...) מה רציתי להוסיף לסיום?אתמול הייתי נורא עצבנית ואתם יודעים בסוף איך נרגעתי?אני אספר לכם למרות שזה לא מעניין במיוחד(ולמה כאן?כי זה קשור לדיג'ימון איכשהו),בסביבות אחד עשרה בלילה החלטתי שאני צריכה להירגע,למעשה החלטתי את זה כול היום אבל זה לא עבד לי במיוחד,אימא שלי תפסה את ירוחם והקלידה בו עבודה כולשהי,אחרי שהלכתי כמה פעמים בכול הבית כדי להירגע(לא הצלחתי לשבת לשנייה)קלטתי את המחשב של אחי(הדביל) ונזכרתי שלא מזמן קנו לו רמקול ועוד לא יצא לי להשתמש בו ואחרי מה שקרה עם הרדיו (סיפרתי לכם,המורה השקרן...
)קצת נחתי מהקטע של הקלטות,באתי והתחלתי להשתעשע להנאתי עם הרמקול(אחי היה נחמד לשם שינוי והרשה לי לגעת ברמקול ובמחשב שלו),התחלתי לחקות דמויות מדיג'ימון(נחשו את מי הכי הרבה,זה קל...היא מתחילה בר' ולא,זאת לא רוחלה מהמאפייה הקרובה לביתכם
...)וזה היה כיף אמיתי,קריינתי פרקים דימיוניים,ערכתי פרסומות,שרתי(זייפתי בטירוף את השיר של מימי מהעונה הראשונה למרות שבהקלטה הוא יצא ממש דומה,וגם עוד שירים שלא קשורים בהכרח לדיג'ימון),ככה איזה חצי שעה רק השתוללתי,דיברתי שטויות בטונות,ראיינתי את החפצים הדוממים,ניסיתי לראיין גם את אחי וזה היה משונה אבל מצחיק,מה אני אגיד לכם?מזמן לא נהניתי ככה,עכשיו אני רק צריכה להקליט דברים מוכנים מראש(מה שהקלטתי בלילה היו בעיקר אילתורים כמובן) ואז אני יכולה לפעול ולנסות להשיג את מה שרציתי(אולי ככה אני אתגבר גם על הפחד ממיקרופונים שיש לי,אני זקוקה לזה,יש לי בגרות מעשית ברדיו בשנת הלימודים הקרובה...),אומנם שני החברים שלי שביחד איתם הייתי אמורה להקליט(צוות מעולה ביחד,מסתבר)לא יוכלו להגיד אליי ביחד בזמן הקרוב אבל לא נורא,אני אסתדר בעצמי(זה מה שהייתי אמורה מההתחלה),ממש התעודדתי מהעניין ואני ממליצה לכם בהזדמנות לנסות,תחקו דמויות מדיג'ימון(אני גם ככה עושה את זה תמיד),תקליטו את עצמכם(הייתי מקליטה גם דיבוב חובבני לאיזו סדרה אבל אני נגד הורדות בעיקרון) ואולי גם לכם זה ישפר את המצב רוח כמו לי(סורי,הייתי חייבת לשתף)

Digi Lista

New member
הצינית זה ליאקומו...

כשהתחלתי לכתוב רק ההודעה שלה הייתה,במקביל שירשרתי את של ווילו אבל עוד לא קראתי לעומק(זה הזמן,הולכת לקרוא
)

Digi Lista

New member
וטוב שלא שכחתי פיסקה...

מרוב קריזות על השם קנדלמונים שכחתי להגיד שכשהם התנצלו זה היה משונה וקצת הרס מהקרב עצמו ולכן הקרב נראה פחות משמעותי,כלומר "סתם עבדנו עליכם...רצינו לבחון אתכם...שיעמם לנו בחיים ונראיתם מעוניינים לשחק..."(זה לא ציטוט,לא מדויק ולא בכלל,אני רק מנסה להבהיר למה אני מתכוונת)...

Digi Lista

New member
אחת עשרה,לא אחד עשרה...

כמה טוב שלא משעמם לי לתקן את עצמי...

lori4

New member
סטטה, בנוגע לפיצול אישיות

אני לא ממש חושבת שזה קשור, התאוריה שלי שלא הילדים אלה הנשמות עושות את רוב העבודה וסביר להניח שהן המנחות של הילדים שהם מתמזגים, לכן הנשמות מכנות אחת את השניה בשמות שלהן, כלומר הנשמות מדברות, לא הילדים. למרות שהילדים מחליטים מתי לדיג'יגדול. זו רק תאוריה כמובן ובשבילך....

LILO digital

New member
פיצול אישיות? אהמ...

לפי מה שהבנתי לנשמות ולילדים יש בערך אותה אישיות. לכן כל נשמה מתאימה לילד מסוים. פשוט כשהם גדלים הם משנים את שמם וזה טיפשי לקרוא לטומי "טומי" כשיש לו שם חדש. כמו בדיג'יגדילה המשולבת כשיש לדיג'ימונים שמות חדשים. סטטה, אני שמחה שנרגעת זה חשוב להיות רגוע כמו שחשוב לא להוציא את זה על אנשים אחרים

למעלה