הפרק של היום

Josephin

New member
בדיוק מה שרציתי לומר! פרק ממש טוב!

במיוחד הסוף!!! לאנה, איך מוסיפים חתימה?

לאנה

New member
אין בעיה............

תלחצי על השם של עצמך או.קיי, ניסוח גרוע - ליד כל הודעה בפורום, יש את השם של מי שכתב אותה. תלחצי על השם של עצמך, הכרטיס האישי שלך יפתח. תלחצי על "עדכון כרטיס אישי", ואי שם למטה, תראי "הוספת חתימה להודעה" או משהו כזה.

למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כל הקטע הזה (שם למטה) היה ענקקקק!
JESS: I see you brought a little something, too. Is that ice cream? That’s so nice. A tiny little ice cream package just big enough for two. Hey, are you guys gonna feed each other ‘cause that’s just so darn cute. Oops. You’re doing that towering over me thing. Huh. I tell you, you’ve really got that down. It helps that you’re twelve feet tall, but this Frankenstein scowl really adds to the whole – . RORY: Jess. JESS: Okay, I’m going. Look, man, I really was just dropping off some food, so don’t get all​

לאנה

New member
כן!, לזה התכוונתי!

שמרית, האם זה אומר שהשתנו רגשותייך?..........

ד י י ז י

New member
נכון!!

אני בסדרך כלל שונאת את ג´ס אבל הקטע עם דין (מה שצוטטת כרגע..) פשוט התפקעתי מצחוק! וגם דין היה מסכן.. עד כמה שאתן שונאות אותו , אבל תודו , הוא רצה לבלות ערב עם חברה שלו היחד , היא אומרת לו לא , ואז הוא בא , והוא כזה רומנטי וחמוד והוא מוצא אותה עם הנער שדלוק עליה שהוא איום כלפיו..

חולוני

New member
אווו.."רומנטי וחמוד"...

כמה מרגש... לא. דין סתם הומו.. אם לא ג´ס, לא הייתי רואה את הסידרה הזאת בכלל. רק בגלל הדמות שלו שווה לראות אותה.

KerenWelling

New member
דין הוא הבחור הטוב בכל העניין הזה

אם לא שמת לב... רורי ודין היו מאוד מאוהבים עד שג´ס הגיע! הוא ראה את רורי וישר התאהב בה...אבל לא עוצר אותו שיש לה כבר חבר, הוא מתכוון לגנוב אותה מדין!!!!!!!!! אז הוא מנסה בכל דרך אפשרית לפגוע במערכת היחסים ביניהם!!!! לפי דעתי דין הוא מאמי, וכל הקנאה והדאגה לרורי הם רק כי הוא אוהב אותה ממש ממש מאוד!!!!!!!

חולוני

New member
אוי..איזה מסכנים.. ../images/Emo6.gif

וכן, הוא מתכוון ל"גנוב" אותה מדין...כמו שצריך. אם דין ורורי היו נשארים חברים 20 שנה הסידרה הזאת לא הייתה מעניינת בכלל.. תגידו תודה לג´ס ושבו בשקט.

evil boy

New member
אתם עדיין כאן אתם פשוט חייבים להיות

כן גם טני מזה אהבתי את הקטע הזה אני דווקא חושב שזה אחד הפרקים היותר טובים חבל שהשיחה הזאת של למה את ורורי מצליחות כל-כך בכל הקטע של האם-בת יו אתם (חלק מכם) ממש צודקים דיןהיום במיוחד בקטע של [בקול משונה] "מה שהיא אומרת זה נכון" הוא (במיוחד עם הגבות נראה כזה "יו ילדה קטנה וחמודה זה נרא טעים אני אוכל את הראש שלה ואת השאר אני אשמור לאחר-כך" (ג´ס מצחיק אבל מגעיל, השחקן מצויין) נ.ב מיכל צ´ק יור אימייל

K,

אבל אני חייבת לציין שבזמן האחרון המייל שלי קצת מפחיד אותי. הוא פשוט מאיים ומפחיד וגדול! אני כזה רק נכנסת והוא תועק עליי "עשרים הודעות חדשות!" או משהו בסגנון, וזה גדול ומאיים ומפחיד....... כלומר, 20?! ביום?!!?!? אוקיי, אחרי קריאה חוזרת של ההודעה הבנתי שאני פשוט חסרת חיים. [אבל אל תספרו לאף אחד]

evil boy

New member
כנראה נרשמת למשהו/א

אואו שמסרו את הכתובת שלך לחברת פירסום א-ו (וזה או גדול) שאת פתאום מפורסמת ו... ו...אלה מכתבי המעריצים שלך אל תדאגי המיילים לא עושים כלום הם רק נראים מפחידים ואנחנו לא נספר לאף אחד הצהרת את זה כל-כך רישמית שאין למי לספר

לא, לא,

אני רואה את זה ובורחת כזה לפורום ואז אני הולכת ובודקת וזה... זה אשכרה אנשים שאני מכירה... ומיני פעם פידבקים (תודההההההההה אנשים!!! *כרמל!*) ולעיתים רחוקות איזה מכתב מMP3... אבל זה עדיין מפחיד. סתם הגזמתי, זה בעיקרון 13 או משהו כזה לרוב, אבל כבר קרה פעם ש-20. אבל זה כיף כי זה אומר שאנשים חושבים עליך...

evil boy

New member
אני חושב ש...

אם אני היתי כותב משהו/א (לא יקרה) לא היתי רוצה לדעת מה אנשים חושבים מה איכפת לי אלא אם כן זה משהו/א רציני ביותר כמו אני לא יודע אההה משהו/א ממש אההה מעמיק (?) וכמו שאמרתי אם לא תראי להם שאת מפחדת הם לא יעשו לך כלום מפחיד באמת סיוט נורא מתקפת האימיילים הנוראים טוב סליחה זה מעליב

אתה יודע מה זה מזכיר לי?!?!

בטיול המשפחות בכיתה ד´ או ה´, אני וסגל ישבנו במכונית של נימי בחזרה מאיזה מסעדה והיינו אני, סגל, נימי ואמא של נימי. בכל אופן, נימי אמר משהו מ-מ-ש דפוק, אז אני או סגל, אני לא זוכרת, שאלנו "תגיד לקחת את התרופות שלך?" והוא כזה "שיט! אמא, שכחתי לקחת את התרופות שלי..." בשיא הרצינות אז היא הביאה לו איזה תרופה... ואני וסגל נ-ש-פ-כ-י-ם על הרצפה, והבנאדם לא קולט למה! אני אומרת לך, רמת הדפיקות גוברת על כל דמיון! רמת הטמטום עולה מרגע לדודלי!!! האנושות בסכנההההה לאאאאאאאאאאאאאאא! *קצת נסחפתי, לא?*

לאנה

New member
מצטערת להתפרץ לשיחה.............

אבל אל תשכחי שכמה מהמיילים האלו הם הכרטיסי ברכה הי-ו-מ-י-י-ם שלי............, אהם, אהם.......

לא לא אני אוהבת אותם!

אבל זה פשוט קצת מפחיד... שיש כל כך הרבה מיילים, אני מתכוונת. ומלא זמן לא שלחתי לך! אוי ואבוי! אני ר-ע-ה. רעה, אני אומרת לכם! אבל... אני הולכת לפצות אותך בפיק שנראה לי שהוא מאוד נחמד. שכתבתי.

evil boy

New member
מה מפחיד בקבוצת אימיילים קטנים

וחסרי ישע מזכיר לך משהו/א (מדהים מהשעשיתן קורע הקטע עם נימי

חחחחח

קטנים וחסרי ישע!!! חי חי חייייייייייייייי! אווו ונכון קורע הקטע עם נימי? אני וסגל לא מצליחים לדבר על תרופות בלי לפרוץ בצחוק חסר מעצורים! אני במצב כפית כרגע ואחותי מסתכלת עליי במבט של ג´ואי...

לאנה

New member
תרגעי!, רק צחקתי איתך............

אגב אני מצטערת שאני מגדילה את פחדייך מתיבת האימיילים שלך, אבל אני חייבת לשלוח לך הודעה קטנטונת, כי אני צריכה לספר לך משהו דחוף וזה חייב להיות ביננו. (טה, טה, טטם!!!)

למעלה