הפרק של היום

לאנה

New member
אה, עוד דבר............

סליחה על חוסר הקליטה אבל תזכירי לי איך קוראים לפנפיק שהמלצת לי עליו באתר טריסטן+רורי (?)

A rather modern fairy tale

הוא לא ע-ד כ-ד-י כ-ך מוצלח, כאילו הוא טוב, אבל יש שם כמה קטעים ממש מצחיקים. (I pulled a Lorelai, שהיא צועקת טריסטן בטלפון, כשליין מונה את השמות שלו... וכל זה יגיד לך משהו אחרי שאשכרה תקראי את זה.
)

לאנה

New member
או.קיי, התחלתי להדפיס..............

דרך אגב, הקטע של "איי פולד אה לורליי" זה כמו "איי פולד אה מוניקה"?

מ-ת-ח!!! ישששש יששש בטח משהו טוב

*בודקת את האי מייל* *בודקת את האי מייל* *בודקת את האי מייל* *בוד... הבנתם את הקטע, נכון?*

Gloria_Nathan

New member
אוי ג´ס... ../images/Emo23.gif אוי,אוי ג´ס ../images/Emo99.gif

איזה ענק הוא! מילו הוא פשוט שחקן גדול. ותודו שהוא פשוט הכי שווה שם... אבל נחזור לג´ס- הוא ופריס היו הדבר הכי טוב בפרק הזה! הבאנטר של לורליי ואמא שלה באיזה שהו שלב מתחיל להיות ממש ממש מעצבן (גם ללוריי ולרורי יש קטעים צפויים ומעצבנים) והיינו צריכים איזה "משב רוח מרענן." ועדיין הורס אותי שמי שמשחקת את פריס שיחקה *גם* באיאר ו*גם* בבית הלבן מישהי בת 20+.

mprb

New member
גם אני חושבת

שגסי ופריס היו מעולים בפרק. אוליזה רק אני אבל אני חושבת שהיא מתחילה להרגישת כלפיו משהו. (פריס לא רורי). אני חייבת לציין שרורי ממש עיצבנה אותי בפרק הזה. מה היו הנשיקות האלו
??? זה נראה כאילו מישהו מאיים עליהם באקדח כדי שיתנשקו. אבל. לעומת מה שחושבים (ויש כמה) לדעתי הפרק היה מ-ע-ו-ל-ה ואני לא מאלה שיגידו שמשהו טוב כשהוא לא!!! אז זהו. זו דעתי. עד לפעם הבאה...

nicky8283

New member
אני מסכימה הי פרק ממש מדהים

וג´ס עשה אותו עוד יותר מדהים, טוב גם פריס.

חן פילן

New member
באמת היה פרק פ33תי!!!

מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד אהבתי את הפרק של אתמול .... היה פרק ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהבתי איך שאמילי סידרה את לורליי ... אהבתי גם איך שג´ס דאג לרורי והביא לה אוכל (איזה מתוווווווווווווווק, איזה בונבוווווווווווווווווווווווווון)... ואז דין בא והיה קטע של קינאה..... הוא פשוט יודע שאם ג´ס רק רוצה להיות חבר של רורי אז הוא יכול... לא?

למעלה