הפרק של היום

shalti

New member
הפרק של היום

פרק מעולה כרגיל המלכודת של אמילי, אהבתי איך שהיא סידרה את לור, ממש מקצועית הקטע המסריח של ג´ס, אחרי כל פרק יש לי חשק בלתי נשלט לחנוק אותו אני ממש מרחם על דין, איך לא? הוא רואה את הפלירטוט של רורי וג´ס בסוף הפרק החלוק, אוי החלוק הזה, אהבתי!!!!! כל הקטע של הספא היה גדול, עד הקטע של אמילי אחרי הריקוד כרגיל, פרק מדהים, החיסרון היחיד שמצאתי זה ג´ס, צריך לטריסטן אותו

חחחחחחחחחחחחחחחח

בעיקרון אני ממש הפוך בעניין של דין וג´ס, אבל אהבתי את "צריך לטרסטן אותו"!!! חחחחחחחחח You go girl.... חחחחחחחחחחחח....

לאנה

New member
עד כמה שאני אוהבת את טריס..........

אני חושבת שג´ס, או יותר נכון מיילו ונטימיגליה, עושה עבודה פשוט מ-ע-ו-ל-ה!, והוא ממלא בכבוד את תפקיד הבד בוי......, להבדיל מתפקיד הבג בוי...... (מיכל
)

מוגי13

New member
כמה נקודות לגבי הפרק.

ללורליי יש סיבולת מ-א-ו-ד גבוה. הסבלנות אצלה כפי שראיתם לא פוקעת מהר.. מגיעה לה אלף נק´ (´של מי השורה הזו בכלל´ הנקודות שלא שווים כלום..אבל הבנתם את הכוונה) על שהיא סובבה בסופו של דבר את הכדור אליה. כלומר.. גרמה לאמא שלה לצאת לאכול בבר-מסעדה ועוד על השרשרפים (כמו זונות..לפי מה שאמילי אומרה). גרמה לה לשים אודם פרוצה משהו.. גדול. ולרקוד עם גבר שאמא לא רצתה.. ואחרון חביב, החלוק?! NEED I SAY MORE
פריס - בחורה מאוד פאתית - שיש לרחם עליה, עשתה מעשה טוב. היא חיפתה על רורי. והאם שמתם לב. שבארוחה היא ממש החלה לדבר כמו ילדה נורמלית ו-עוד עם בחור AKA ג´ס. ראוי לשימצה.
אמילי - לא נכנעת בקלות. מתכננת -עושה-קונה ומנסה כמה שיותר להחזיר איזושהי מע´ יחסים עם בתה.. יש לתת לה 150 אלף נק´.
ואחרון חביב - דין! החבר המתוק של רורי מתחיל להרגיש LEFT OUT - ובצדק. הוא יודע שהיא משקרת לו, והוא יודע שהוא עומד לאבד אותה.. אבל בכל זאת הוא נשאר - כמובן עד לנקודה מסוימת. שאין בה דרך חזרה, והרגע ידידיי יגיע בקרוב. כי להחזיק דברים בבטן זה פצצה מתקתקת. והיא תתפוצץ. ג´ס - נבחר לקרצייה היומית. אבל הוא עושה את זה ט-ו-ב!! וכל עוד רורי מגיבה- לא איכפת לו. HE,S A BAD BOY!! יום טוב. אורית

איזה פרק דפוק.... ../images/Emo68.gif

אלוהים
בא לי למות כבר.... די!!!!!!!!! נמאס כבר שדין עצבני כל הזמן!! אוקיי, אז הבנו שאתה אמור לצאת הרע בכל הפרקים הקרובים... אתה המנאייק שלא נותן לרורי לנשום.. ו"מאיר כל טוב" על רורי... אבל כמה אפשר?!!!! בעעעעעעעע

לאנה

New member
נו ווי!

אני דווקא חשבתי שזה אחד הפרקים הטובים של העונה!, הו אם איי קידינג?!, כל הפרקים הם הפרקים הטובים של העונה!, אי אפשר לומר על כל פרק שהוא של בנות גילמור שהוא דפוק!, כאילו, טכנית אפשר......, אבל זה פשוט לא נכון!

ממש מתתי על ג´ס

בפרק של היום ושל שבוע שעבר. היה לי כזה חיוך מטופש (amirk) על הפרצוף שפשוט לא ירד...
אבל זה לא כמו עם טריסטן... *sigh*

איפה את חיה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo68.gif

העונה הזאת הייתה מסריחה. נקודה.

חולוני

New member
די עם הבולשיט.

תרדו כבר מהפוזה של "הפאנטיות של בנות גילמור"..כמו כל המעריצות העלובות של בקסטריט בויס\אנ סינק וכל שאר הפופ קראפ הזה.. יש דבר כזה פרקים טובים ופרקים רעים בכל סידרה בעולם. אפילו בסידרה הכי טובה שיש כיום בטלויזיה - "אוז". בקשר לפרק - היה סביר.. ואני עדיין חושב שכל דקה שג´ס מופיע על המסך פשוט מעלה את הרמה של הסידרה.. אחלה שחקן, ואחלה דמות. דין סתם הומו..

מסניפה חמץ וחולוני,

אוקיי, אוקיי, תגידו את הדיעה שלכם, FREE COUNTRY, אבל למה לקלל?

למעלה