הפרק של היום

FreshF5

New member
הפרק....

הנחמה מכל מערכת היחסים המייגעת בין שירה לטרי באה מכיוון מלכה ותחייה (אני מעדיפה לקרוא את הקטלוג של איקאה מאשר את הספר
) ובקשר לשירה, היא לא כזו רעה, רק אנושית שנגררת בעקבות טיפוסים (ע"ע שימי) כמו כן, גלי רעה לא פחות ממנה. מבחינתי הניסיון (המוסווה או לא) של גלי לשלוט באנשים (אופיר, איתן, סמדר ועוד) לא יורד מערכו מ"הרוע" של שירה.

רינת160

New member
לפי הסוף נראה..

שטרי גם התאהבה בשירה כשהיא אמרה שהוידוי שלה עשה לה משהו. עכשיו יש תקווה שהן עוד יהיו ביחד בסוף למרות מה שחשבתי.

FreshF5

New member
חברה, נכון לעכשיו

אני אמרתי נואש... לגבי כל זה, המריחות מתישות!!!

andy181

New member
חח יש להן עוד 20 פרקים להעביר...

אם הן יהיו ביחד זה יהיה רק בסביבות פרק 77 לא לפני.. אני מניחה שעד אז טרי לא תסגר על עצמה, כשהיא תסגר על עצמה שירה תפחד בעצמה לחשוף את זה. ורק בסביבות פרק 77 הן יגידו את "האני אוהבת אותך". לפחות זה מה שלי נראה...

FreshF5

New member
../images/Emo13.gif

עכשיו כל שנותר (לי) ובתקווה שאצליח זה לראות כמה שפחות פרקים בשבוע (במידה ולזה אחכה) ולצפות במרתון בויאודי (ככה לפחות יש תקווה שמשהו כן ישתנה ולאו רק בעניינן)

nik name

New member
הכי טוב ../images/Emo3.gif

זה מה שאני עושה ,טוב זה בגלל שלא ממש יוצא לי לראות באמצע השבוע ,אז אני עושה מרתון בסופ"ש

FreshF5

New member
הווו, שלום לך ../images/Emo9.gif

(ולמה יש לי התחושה שאנחנו הולכים להיתראות בקרוב בכ"נ7,
) וזה מה שאני עשיתי בטרם מערכת היחסים של שו"ט תפסה אותי הייתי משלימה או מעבירה את הזמן בצפייה במרתון.......

nik name

New member
שלום שלום ../images/Emo9.gif

מה קורה? אז זהו שגם לי יש את אותה התחושה בא לי מלחמת חג'בי (חג'בי מי?? )

nik name

New member
פיי איזה זיכרון!

אכן ,בעוד שבועיים (14.5) אני אגדל לי בעוד שנה...

shugi12

New member
איזה סיום חזק של הפרק

אהבתי את המשפט של בן בסט. לפעמים באמת אני יכולה לראות את עצמי, לפחות חלק מעצמי בבן אדם אחר. ככה שהמשפט מאד יפה בעיניי. האמת שהפרקים האחרונים באמת קצת מרוחים.. מישהו\י יודע איפה אפשר למצוא תקצירים להמשך הסדרה?

shugi12

New member
תודה:)

ותדגידי אפשר לשאול מה הכוונה - "רק למראית עין"?

FreshF5

New member
:)

ההגדרה שלי: הרבה יותר (לטוב או לרע) מהרושם שהצטייר... למראית עין (לפי בבילון) = רושם חיצוני, כלפי חוץ

shugi12

New member
ממממ...מעניין:)

לי זה היה נשמע..מה שאתם רואים זה לא באמת..

pink dimond

New member
למנוי הוט יש גם תקצירים

כל יום מתעדכן פרק לשבוע קדימה לדוגמא : (ביום שני מתעדכן הפרק של יום ראשון|, וכן הלאה.....

FreshF5

New member
זכרתי שאת

שוורית (עם עיקשת יותר ממך בכ"נ לא זכור שנתקלתי) ה-14 לגמרי בשליפה......... :)

למעלה