הפרק של היום

meital91

New member
הפרק של היום

זה רק אני או שמשהו עובר על מירב,אם לא הייתי יודעת כמה זה הזוי,הייתי חושבת שהיא התאהבה באופיר,איך שהיא דיברה למירי... ומסכנה שירה כמה שהיא רעה לא מגיע לה דבר כזה...אלה הזו פשוט נוראית ואינטרסנטית ברמות.

DANCE312

New member
מרב היא האמא שלה?!

כשהיא אמרה "מסתכלת במראה עכשיו", לדעתי היא התכונה שהיא אמא של מירי. ואז למירי יהיו רגשות אשם כי היא תדע שהיא אמא שלה.

FreshF5

New member
אני לא יודעת למה מרב התכוונה

אבל לדעתי, אין מצב!! וגם אני מקווה שככה זה יישאר. מילא הקונספירציות לגבי גלי ושירה....

מלכה הכי מתאימה לדבר כזה

מדברת יפה אבל בנאדם עלוב היה את הפעם שהיא הסתכלה בתמונה של אבא של שירה שהיתה לה בספר וגם היא אמרה לגלי בהקשר שלו ש"יש דברים שהיא לא תבין"

OOOO0

New member
מלכה ניסתה לשכנע את גלי לרדת מהסיפור הזה,

ווסירבה להגיד לה למה.אחר כך היה איזה פרק שהן דיברו על זה והיא אמרה לה שיש דברים שהיא לא תבין.מעניין אם העניין הזה יתברר עד סוף העונה.

למה צפויה עונה שלישית?

לא רוצה להיות ספויילרית אבל אפשר להעלות כאן את ההשערות שלי לגבי מה קורה שם באמת?

OOOO0

New member
כן,לדעתי את יכולה אם זה רק השערות ולא ספוילר.

ההשערה שלי

היא שינאי הוא אבא של שירה ושל גלי. הן אחיות תאומות. הרי בעונה הראשונה אמרו שנולדו באותו יום. מצד שני לא אופתע לגלות שעמוס ירדן הוא האבא של גלי. מתאים לטלנובלות סיפור חולני של גילוי עריות.

OOOO0

New member
דווקא גילוי עריות לא כלכך מתאים לטלנובלה.

אף פעם לא קרה בטלנובלה שקרובי משפחה התאהבו זה בזה,ואם זה קרה התברר בסוף שאחד מהם מאומץ. גם לי נראה שינאי הוא אבא של גלי,אבל אני לא חושבת שהן תאומות,למרות שאי אפשר לדעת ואולי זה באמת לא סתם שהן נולדו באותו יום. פשוט לא נראה לי שהגיוני שמלכה תלד תאומות ותמסור אחת מהן לאימוץ.יותר הגיוני לדעתי שינאי הכניס את מלכה להריון עם גלי והיא סיפרה לראובן שהילד הוא ממנו כדי שיתחתן איתה ויעזוב את תחיה בשבילה.כך שגלי ושירה הן אחיות רק מצד האבא.

LiRoOoZ

New member
לא נראה לי..

נראה לי שפשוט מרב התכוונה שהיא פתאטית בדיוק כמו שמירי פתאטית, היא רצתה להסתים לה תפה (לא שאני באמת חושבת שמירי פתאטית:p ) דרך אגב חדשה כאן.. טוב שנזכרתי

למעלה