הפרק של היום

saka

New member
על הפרק

אוקי לא הספקתי לראות... מישהו מוכן להסביר לי מה היה? שמעתי שמישהו חטף מכות? האם זה היה גק? וממי הוא קבל מכות? ומה עם גואי ופייסי? אנא ספרו...

hadas555

New member
מה שלא נכנס מפסיד!!!

תקשיבו הפרק שיהיה אתמול היה מ-ע-ו-ל-ה קודם כל אני לא מבינה למה כולם אוהבים את צ´ארלי הזה ! דוסון יותר טוב ! אני אישית מתה על אודרי אם היא לא הייתה הסידרה הייתה כל כך משעממת אליוט הזה יש לנו תספורת כל כך מוזרה ואיזה קרציה ג´ן ממי דוסון כנ"ל דרך אגב בmtv היה מין כתבה על קר סמית´ (ג´ק) איפה הוא גר וזה מי ראה? ואתם צודקות קייטי הולמס (גואי) באמת דומה לבריטני תודה לכם תכתובו! ביי

Dawson girl

New member
הפרק של היום

איזה מגניב!!!! וואי זה היה אחד הפרקים שנשארתי אחרי עם חיוך גדול על השפתיים... זה קורה הרבה בשבועות האחרונים. אולי זה בגלל שאני רואה את דוסון? ייתכן.. טוב בכל אופן: לדעתי ג´ואי צריכה להיות עם אליוט כי הוא ממש חמוד... ראיתם איך הוא השאיר לה את השקית עם התרופה???? יו איזה חמוד! אבל כמובן- לפי הפרומו נראה לי שהיא תיסחף לאיזה רומן עם ויילדר (למי שיודע אם כן או לא- בבקשה לא להגיד לי. אני מעדיפה לראות לבד...) שהוא כמובן ה"פרי האסור" כפי שאודרי הגדירה אותו. האמת? הגדרה נכונה... אוליבר ממש אבל ממש משוגע. ממש! מה דוסון בכלל מחפש איתו? הם שונים כל כך.... ואיזה קטעים שכולם צחקו מהתיק שלו ודוסון רק אמר "זו מתנה". איזה מגניב! ואודרי עם היוגה שלה... תוספת מגניבה. איך שהיא נפלה ברגע שג´ואי סיפרה לה על הנשיקה... ידעתי שהיא תיפול! וג´ק ממש התחרפן.. שניים מהחברים הכי טובים שלו אומרים לו הכל על האחווה ואפילו כשקורה דבר כזה הוא לא קולט? מה קרה לג´ק החמוד מפעם? מתי הוא יחזור? צ´או נעמי

LillipooT

New member
הפרק של היום ../images/Emo70.gif

אני ממש אוהבת את העונה החדשה!! אחלה עונה באמת.. אוקי דבר דבר: אודרי - מקסימה כרגיל.. מה היינו עושים בלעדיה?! חח..אודרי עושה יוגה..איזו מקסימה. היא ממש חמודה..היא כל כך אכפתית כזאת. אויש..אין - היא גדולה
ג´ואי - נשיקה! נשיקה! אבל לא יפה שהיא הבריזה ככה לאליוט החמוד..היא יכלה להגיד לו את האמת..זה לא כזה נורא..חבל שהיא סתם שקרה. והוא ממש חמוד שהוא השאיר לה את הסל..מסכן. פרופסור - איך הוא אמר :"אני כל כך הולך לשב בכלא". איזה חמוד.. אבל באמת אסור לו..ממ.. פייסי - לא מראים אותו הרבה..חבל.. ג´ק - סוף סוף קלט שהאחווה לא באמת רצתה אותו מההתחלה..ממ.. מסכן, עכשיו הוא די נשאר לבד. לא נורא הוא יתגבר - על אחריותי! והוא יהפוך לנחמד בקרוב..לא לדאוג! ג´ן - מקסימה מתמיד!! פשוט מקסימה!! היא כל כך אוהבת את דוסון..איך שהיא דברה על אהבה.. חח..ושהיא קנתה לו מתנות. היא אחלה. יש לדוסון באמת מזל. אליוט - אשכרה דפוק..חחח.. ממ..נראה לי שזהו! אחלה פרק..תמשיכו ככה

pompii

New member
משהו פרוע יותר../images/Emo13.gif

לא הבנתי את השם של הפרק להתרחשויות. בכל אופן, פרק חמוד מאוד! הלוואי שג´ואי וויילדר יהיו ביחד, לפי הפרסומות של מה יהיה שבוע הבא נראה כי יש למה לחכות
ואודרי כרגיל חמודה ג´ן כרגיל מקסימה ג´ק נהיה מעצבן דוסון כרגיל הדמות האהובה עליי ופייסי חמוד לאללה שעוד ירבו פרקים כאלה!

Luthien

New member
השם של הפרק.....

באנגלית זה something wilder וwilder זה הפרופסור של ג´ואי.....אז.........וזה כאילו יותר פראי ממה שהיא עשתה בפרק עם צ´ארלי כשהיא שרה והכל :)

אני מסכימה איתך!!

גם אני חושבת שג´ואי צריכה להיות עם אליוט!! הוא כ"כ חמוד!! וזה היה ממש מוזר מה שקרה בין ווילדר לג´ואי!! וגם מה שיקרה בפרק הבא!! ואני מסכימה עם נעמי, באמת כדאי קודם לראות, זה לא כיף שמגלים לך(טל...).. וג´ק באמת נהיה ממש מוזר...והקטע בהתחלה כשג´ן הייתה מעופפת ומאושרת ודביקה ואיכסית היה ממש מצחיק ואני ממש שמחה שהיא חזרה לעצמה, היא התנהגה ממש מוזר!!

Chloe

New member
היה פרק ממש חמוד

אבל זה לא פייייר שבקושי מראים את פייסי! אודרי ממש חמודה, איזה כייף שהוסיפו אותה לסידרה אליוט מעצבן, אבל ממש ריחמתי עליו שראו את הסל שהוא השאיר לג´ואי וגם כשהיא אמרה לו שהיא נהית חולה הוא היה ממש מסכן.

הפרק........

נו,מה חשבתם שאני אגיד?? מהמם!!!!! ג´ן הייתה כזו מתוקה! איך שהיא קנתה לו מתנות והקלסר (מחזיק קלסרים-אלוהים יודע מזה) של אי.טי איזה מתוקה ושהוא יצא והיא אמרה לו יום טוב מותק....איזה חמודה!!! אה...וראיתם כשהיא דברה ברדיו היא החזיקה דובי ונר ...איזה חמודה!! אבל גם כשהיא חזרה לעצמה זה היה חמוד!!! ופייסי-מה זה צריך להיות???
בקושי 5 דקות על המסך...בושה!!! וג´ק-סוף סוף הוא הבין כמה הוא לא צריך את האחווה ושיחזור לגור עם גרמס וג´ן (ודוסון) כבר!!!! אודרי ממש מתוקה וכל הקטע שלה עם היוגה!!! זה היה צפוי שהיא תיפול והיא ממש חמודה..אחלה תוספת לסדרה!! אוליבר הזה משוגע על כל הראש..איזה פחד!!! פרק משגע.....ושוב (נעמי...חח) החיוך המאושר שלאחר הפרק...

Dawson girl

New member
מה את אומרת?

היי ממצב? אהובך היה רק חמש דקות על המסך? מסכנה.... לפחות יש לך את החבר החתיך שלך. שינחם אותך. חחחח סתאם אני אכן חכמה! טוב אני רצה לכתוב לך תגובה יאללה ביי נעמי

למעלה