הפרק של היום......

לאנה

New member
נכון!

ואנחנו באמת נשמות תאומות - גם אני כתבתי על הקטע עם ה"גבוה, וכועס......" - או שבעצם זאת סתם טלפתיה.........

YaLdoNet 4 EveR

New member
ו... עכשיו אפשר להגיב על הפרק?../images/Emo176.gif

אז ככה.
אהבתי, באמת שאהבתי את סוקי. איזה פשושית שמנמנה ומדהימה!!!חבל שהיא לא קלטה את ג´ייסון כבר בהתחלה. איזה חמוטים הם!
מזל שלא היה לי דבר חד או ארוך ביד בסוף הפרק. אני רוצה לרצוחחחחח את רורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OMG היא כזאת שרלילה! סבבה, שתלך עם ג´ס (שונאת אותו. החל מיום ראשון), אבל למה היא כועסת על דין-כפרה-עליו-מסכן-לא-עשה-כלום?! הילד נואש. הוא הרגיש איך רורי מחליקה לו בין האצבעות ישר אל הידיים של ג´ס. הייתי נוהגת כמוהו. ועוד רורי מעיזה להתעצבן. אין סוף לבושה?! ואז, ואז *המומה מרוב עצבים* היא התקשרה אליו
. G, רציתי להרוג אותה. ועוד אחרי הספויילר הענקי ששמעתי על הפרק הבא.. תכינו סכינים...
מדהים עד כמה לוק אדיש לעובדה שהוא אמור לאהוב את לורליי..
קטע מעולה עם אמילי ולורליי. באמת. אהבתי איך לורליי נגעלה.
סיימתי.

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo12.gifג´ייסון=ג´קסון!../images/Emo176.gif

ואגבבב קטע מעולההההההההה עם קירק! שכחתי לגמרי!!!

shirakl

New member
לגמרי שכחת את הקטעים עם ליין

איזה מגניב זה היה כשאמא שלה גילתה שהוא קוריאני...מעניין מה יקרה עכשיו! ליין היתה כ"כ מסכנה...אני ממש מקווה שזה יסתדר, כי היא נורא חמודה ולא מגיע לה לפספס כ"כ הרבה בגלל האמא המעצבנת שלה!

Josephin

New member
ממש נכון ../images/Emo9.gif

העונה שעברה ממש אהבתי את דין, וגם את טריסטן כמובן. בעונה הזו, חוצמזה שדין הסתפר, הדמות שלו ממש קרציה! ולטריסטן היה אופי ממש חמוד... וג´ס פשוט מקסים! הוא לא עבריין אם מכירים אותו באמת, כמו שרורי מכירה אותו...

GroovyGirl

New member
הפרק של יום א´

רורי היתה פשוט מ ע צ ב נ ת ! דין כ"כ מתוק מושלם הוא ממש אוהב את רורי והיא מעדיפה את ג´ס הגמד הבעייתי? מזה אמור להביע????????????

לאנה

New member
את זאת שצריכה לקבל ../images/Emo3.gif!!!

דין היה מ-ע-צ-ב-ן!!!, ובלי קשר, מה זאת אומרת "ג´ס הגמד הבעייתי"?!, אז נכון הוא לא ג´ירפה מגודלת (ע"ע דין) אבל הוא לא כזה נמוך!, מי אמר שהבן צריך להיות יותר גבוה מהבת?, קצת פמינזם!, חוץ מזה שהוא ורורי באותו גובה.

shira245

New member
דין-../images/Emo123.gif ../images/Emo46.gif ג´ס-../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif

וטריסטן-

היי, לאנה, זוכרת?

אולי אנחנו שלישייה והופרדנו בלידה? חה חה גיחי גיחי אוי ואבוי לא כתבתי את זה הרגע!!!!!

shirakl

New member
היה באמת פרק חמוד

אהבתי בעיקר את הקטע שלורליי שיכנעה את לוק לקנות את הסל שלה, את הקטעים של סוקי וג´קסון (איזה חמודים...) ואת הקטעים של ג´ס (אופס...נדמה לי שזה כל הפרק...)

LarzA

New member
הייי - אני יודעת שלא הייתי כאן

בזמן האחרון - בעיות במחשב.. אבל הינה אני כאן.. ואני אשמח מאוד לדעת את השם של הפרק האחרון כי אני רוצה לנסות להוריד אותו בקאזה

למעלה