הפרק של היום

שירי116

New member
../images/Emo28.gifוגם מלאני עצבנה אותי

כשהיא אמרה שדניאל צבועה או משהו בסגנון כשהיא חיבקה אותו. כוסעמק, גם היא והקליקה היו צבועים כשהעיפו את דניאל לחדר הניפוי. ומלאני כל הזמן עם ה"מה? איך? למה?" שלה שהיא לא מבינה >< או שהיא עושה את עצמה, או שהיא צריכה להתחיל להתעורר ולראות מה קורה סביבה.

falfilu8888

New member
היא ניראת מבוהלת בכול פעם שפיני מתחיל לדבר .

אפשר לחשוב מה כבר יתנו לה לעשות במשימה. להלחם בחיזבאלה ?

falfilu8888

New member
הסוף של הפרק היה מוזר ועצוב.

ידעתי שטל הישן כנוע אבל לא תיארתי לעצמי שהוא כנוע עד כדי כך, שטל הבת תגרום לו להגיד את המילים המכוערות בסוף. איך הוא היה מסוגל להגיד שטל עלוב ומלני כלבה ? זה אדם עם תבונה והוא אמור לדעת שזה מביש. מה שהכי הרגיז אותי זה לא האופן שבו טל דיברה אליו אלא זה שהיא אמרה לו להגיד את המילים המכוערות ושבגללה הוא עשה לעצמו פאדיחה. עצוב לי בשבילו שהוא עשה לעצמו פאדיחה. טל הבת היא כמו דוקטור ג'ייקל ומיסטר הייד. בשתי התוכניות הראשונות היא היתה דוקטור ג'ייקל ובחמשת התוכניות האחרות היא היתה מיסטר הייד.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאני מתארת לעצמי

שבסוף איכשהוא ישמעו בתקשורת שטל מאוד מצטער על מה שהוא אמר
אבל מעניין שהוא דיבר על מלאני וטל ועל יואב ודניאל לא
הרי זו הייתה החלטה משותפת אחרי הכל...

mmeny

New member
לטעמי המילים שלו מכוערות אבל נכונות

טל הוא באמת דיי עלוב,מסתכל על מלאני כמו אלילה,מסכים לכל דבר שהיא אומרת,ובכלל רכיכה . ומלאני באמת צבועה,אין לי ספק שהיא מדיחה את דניאל ויואב אם היא יכלה. שימו לב שכשדניאל ורוקסן יצאו על טל הבת,מלאני וגאל שתקו,כי זה הכל עניין של קליקה,וטל (לפחות הם חשבו),הרבה יותר מקורבת לקליקה

falfilu8888

New member
טל מתייחס למלני כמו לאלילה בגלל שהוא מאוהב בה

ולא בגלל שהוא פוחד ממנה כמו שטל הישן פחד מטל הבת. לדעתי זה נחמד ולא עלוב בכלל. גם אני כועס על מלני על מה שאמרה נגד דניאל אבל להגיד על בחורה כזאת עדינה שהיא כלבה זה הגזמה פראית ובלי פרופרציה.

mmeny

New member
שימי לב לעליבותו של טל החדש

ואני לא מדבר על הפראפזה שרצה בראשו לאנג'לינה ובראד (הרי הוא שתול וזה טקסט של ההפקה). בפרק הקודם שטל ומלאני היו צריכים להדיח 2 זוגות,דבר ראשון שטל אומר זה שדניאל מקסימה והוא לא רוצה להדיח אותה,בדיוק משפט אחד של מלאניהוציאה מהפה על זה שאת רעות וגאל היא לא יכולה להדיח, ודניאל פחות קרובה אליה,ומיד טל החדש מסכים איתה. בקיצור,אין לו שום מילה,ומלאני מחליטה על 2 הזוגות כשטל החדש עושה קלות רקע,אבל מלאני בוחרת את 2 הזוגות,זה דיי עלוב

falfilu8888

New member
אני בן אם לא שמת לב.

גם אם טל החדש יותר מדי ותרן, זה לא עושה אותו עלוב וגם לא קרוב לזה. גם אני אמרתי שחוץ משחר ואדם הבנים בתוכנית יותר מתביישים ללכת עם הדיעה שלהם עד הסוף אבל זה לא אומר שהם עלובים. וחוץ מזה, הפעם זה היה שונה מהפעם הקודמת והפעם טל התווכח עם מלני יותר בנחישות ואני אפילו מאמין שאם היה צורך אז הפעם מלני היתה זו שמוותרת.

הכל עריכה

פשוט בפרקים הראשונים לא רצו להראות את הצד הזה שלה ואני בטוחה שגם א היא העירה לא מעט הערות מרושעות והתנהגה בצורה מרושעת.

falfilu8888

New member
יכול להיות שאת צודקת.

אני מודע לזה שיש עריכה מגמתית לטוב ולרע. אני בטוח לדוגמה שביום הראשון היו גם בנות שידעו טוב מאוד את התשובות לשאלות בחשבון, אבל הם הראו רק את הטעויות כדי שיהיו רק הקטעים המצחיקים מבחינתם. העניין הוא שאני זוכר שטל לא אהבה שאולה אמרה על אדם שהוא רזה מדי ואני גם זוכר שהיא דיברה נורא יפה לטל הישן והתעניינה למה הוא לא הולך למסיבות . יכול להיות כמו שאמרת שגם אז היא התנהגה אליו באופן מגעיל ופשוט לא הראו את זה או שאולי לא צילמו את זה.

falfilu8888

New member
נזכרתי בעוד משהו אירוני ואבסורדי

טל העיפה את ליסה מהמשחק בגלל שהיא דיברה לא יפה לעוז ובפרק אתמול היא דיברה פי אלף יותר מגעיל מליסה.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifהיא לא נתנה להם את היתרון

לעוז וליסה, וזה היה בגלל ריב שלא הראו (OMG!) שהיה בין שתיהן.

סאמוואן

New member
תגידו....

מישהו יכול בבקשה להעלות לי את הפרק שהיה אתמול? פשוט לא הייתי בבית כשהיה את הפרק...וממש מעניין אותי לדעת מה היה עם המייק-אנדר

למעלה