הפרק של היום

הפרק של היום

איזה פרק יפה!!! סוף כול סוף דוסון לא עם ג´ואי אני מצטערת להגיד לכם אבל היא כבר מתבכיינת והיא ממש קרציה!!!
איזה חמוד היה צארלי!!!!! איך שהוא אמר סליחה וכול זה... איזה כוסי!!
בכלל היה פרק מעולה
שלכם
הדס

fashion girl

New member
זה לא תגובה למה שהיא אמרה פשוט

לא רציתי לפתוח שרשור חדש.. אני לא כותבת כמעט בפורום הזה... נראה לי כתבתי פה פעם או פעמיים לפני מלא זמן... לא חשוב... רציתי להגיד שהיום היה אחד הפרקים היותר מצחיקים בסדרה... כל המבוכה הזו קרעה אותי מצחוק (אולי פשוט יש לי חוש הומור מוזר...)
צ´וני

אל תחשבי שאת מוזרה כי.........../images/Emo23.gif

גם אותי זה הצחיק שאיך שכולם הסתכלו עליהם בהתחלה מזה התפוצצתי מצחוק
ואני לא מבין מה כל הטענות של כולם!!!!!!!!! העונה הזאת טובה אולי לא כמו השאר שעברו אבל טובה!!!!!! ותפסיקו להתבכיין
כל כך רציתי שג´ואי תיהיה עם דוסון היום ממש ריחמתי עליה
אבל יש לי שאלת סקר שכזאת........ בעונה הרביעית נדמה לי כשג´ואי ודוסון התנשקו שהיא אמרה לו שהיא לא רוצה שייסע והם התנשקו ליד המרפסת האם חלק ממכם .......... 1) בכה 2) התעצבן 3) ריגש אותי ריגש וגם בכיתי!!!!!!!!!!!

shirakl

New member
זה עצבן אולתי כהוגן

ואמרתי לעצמי - די! זה היה כ"כ צפוי! איזה סוף גרוע לעונה! לא יכלו כבר לרדת מהסיפור הזה? זה היה דבילי למדי...וזו גם הסיבה שכבר בתחילת העונה החדשה ירדו מהעניין!

stardust15

New member
גם אותי זה עיצבן

אבל מסיבה אחרת... יש גבול לחוצפה של ג´ואי!!!!!!!כאילו מה היא חשבה שהיא עושה לעזאזל???דוסון כל הזמן רצה ללמוד שם ואם קיבלו אותו ורצו שהוא יגיע עוד בקיץ אז למה היא צריכה להתערב בזה???כן היא חשבה שבקיץ ההוא זאת הפעם האחרונה שהם יוכלו להיות ביחד והכל אבל עדיין איזו חוצפנית!!!חוץ מזה שהינה היא לא היתה צריכה לדאוג כי עכשיו דוסון בכל מקרה בבוסטון...

Chloe

New member
יופי

ג´ק חזר להיות חמוד, הוא היה ממש ממי כשהוא שפך את החלב לקפה של ג´ן... איזה חתיך צ´רלי, איך היא לא התנפלה עליו והתחילה לנשק אותו?! מה היא מעדיפה את דוסון (מצח) על פניו?! פייסי היה חמוד כהרגלו... ואודרי למרות שהיא די מעצבנת היא ממש חמודה 0כן אני יודעת שזה די סותר אחד את השני...) מאוד אהבתי את הפרק...

Chloe

New member
בקשר ל"מין סקר"

אותי זה מאוד עיצבן איך לא נמאס לה מהדפוק הזה... לפי דעתי היא עדיין הייתה עצובה מהפרדה מפייסי ודוסון סתם נתקע שם!!!!

מה שהכי הצחיק אותי עם ג´ק...

היו היציאות שלו, איך שהוא ניסה להעביר את המתח... כמו הקטע עם הלחם... חחחח... זה היה קורע! וחוצמזה שהפרק היה עצוב (חלקו) הוא גם היה מצחיק... איזה חקירות הלכו שם...

*hadas*

New member
אוווף.. הפסדתי תפרק..../images/Emo7.gif

וצ´ארלי היה בו?! אוווף!! מישו יכול לכתוב במפורט מה היה.. במיוחד הקטע עם צ´ארלי.. תודה

Chloe

New member
היה מאוד קצר...

הקטע עם צ´רלי. הוא בא לג´ן והביא לה משהו (איזה טי), מצטערת לזרות לך מלח על הפצעים אבל הוא היה מאוד (כרגיל) חתיך...

shirakl

New member
אוי, נכון

ג´ק באמת השתנה במהלך הפרק! בהתחלה הוא נשאר מעצבן ואז בקטע עם החלב ראו שהוא מנסה לחזור למוטב ולהיות חבר טוב לג´ן. מה שהרס זה זה שבסוף הוא אמר שהוא צריך ללכת לאחווה - שוב? אתה לא קולט שאתה צריך קצת זמן איכות עם החברים האמיתיים שלך?

z O e i

New member
למרות שאני לא כותבת פה הרבה

אין לי מושג למה אבל לא משנה.... היה היום פרק ממש יפה
אהבתי אותו מאוד. העונה הזאת הכל השתנה, האנשים השתנו, ופרק כזה דרש את עצמו. פייסי היה ממש חמוד היום :-9 וגם ג´ק. מה לעזזל קרה לג´ק ולג´ן? חבל לי... נורא אהבתי אותם כשהם היו ידידים טובים טובים...
אחח... וצ´ארלי...
אמא!!!! איזה חתיך............ *נזכרת בפנים הכובשות* *נמסה* אמא´לה! הוא כזה... כזה..
אין מילים... קיצ´ פרק יפה... נקווה שמפה והלאה היחסים בין כולם ישתפרו קצת

shirakl

New member
באמת פרק יפה

מסכנים דוסון וג´ן שהם היו צריכים לעמוד בכל הטפות המוסר האלו... רק פייסי היה חמוד - אין לו הטפות מוסר, הוא גורם לג´ואי להודות באמת, והיא כרגיל רק מתבכיינת ומנסה להסתיר את הקנאה שלה, בלי הצלחה יתרה אם יורשה לי לומר... מה זה הקטע הזה - לא האמנתי שאני אאבד את המקום שלי. וגם ג´ק ממשיך לעצבן באיך שהוא מטיף לג´ן...והכי קרע אותי שבסוף הפרק הוא שוב היה צריך ללכת לאחווה... העיקר שדוסון וג´ן ביחד, ושהוא אוהב אותה למרות הקנאה של ג´ואי (ראו איך הוא קינא כשהיא דיברה עם צ´ארלי...), ושהיא אוהבת אותו הרבה יותר מאת צ´ארלי... בקיצור - היה גדול! נ.ב. - אודרי ממש מדהימה! אין שנונה ממנה בסדרה הזו!

rbachar

New member
אודרי הייתה ענקית !!!!

חופשי לגמריי ... איך שהיא כל הזמן שפכה על עצמה אוכל כדי לקחת את ג´ואי
... אין עליה היא גדולה !!! בכלל הייה היום פרק ענק !!! עם המתח שהיה בין כולם זה היה כל כך מורגש ... וג´ואי הייתה כל-כך אחלה עם ג´ן ...איזה יופי ... וג´ק היה חמוד ממש , אבל מה שהכי עצבן אותי היה הקטע שלו עם ג´ן שהוא אמר לה שזה לא הזמן הנכון שהייה משהו בינה לבין דוסון...מי הוא בכלל (למרות שאני אוהבת אותו ...
) ופייסי המתוק הזה ...פשוט ממי ... ונכון שהוא מתאים לאודרי ???? הם כאלו מתוקים (בדיוק כמו ג´ן ודוסון !) אין על הסדרה הזאת !!! היא הכי ענקית בעולם !!! (יחד עם "הכי גאים שיש"... שחוזרת עוד 12 יום
)

smochkin

New member
לדעתי...

כל הפרק היה טוב למרות שכביכול זה היה עוד פרק מרוח. הקטע הכי טוב היה עם ג´ן ודוסון כל הפרק, כי ג´ן למשל הצליחה לשחק בצורה מצויינת בחורה מאוהבת ומאושרת, כולל הברק בעיניים, ובסוף עם דוסון בעליית הגג ("אלה דבר שמספרים רק לבן זוג...") זה היה קטע כל כך מציאותי ונכון.... התרגשתי באמת ממנו!!

רינת4

New member
הפרק הזה פשוט קרע אותי!

הצחיקה אותי הארוחה של פייסי, איך שהוא הגיש להם את העוף... :) ואודרי- עם הרמזים הסמויים שלה... ופייסי- טוב, פייסי תמיד מצחיק. בקיצר- מי שעשה את הפרק היו ג´ק, פייסי ואודרי. זה היה הפרק הכי יפה בעונה עד עכשיו. רק מה, פיספסתי את ה-5 דקות הראשונות :( מה היה? רק דוסון וג´ן מתנשקים?(ותרשו לי להעיר-איכס! אם פיספסתי רק את זה, אז אני לא מצטערת בכלל).

shirakl

New member
ממש אהבתי את הקטעים של ג´ק בפרק הזה

למשל: הם כבר משלימים את המשפטים אחד של השני..., הוא עשה את זה...לא בגללו, בגללה, אני מכיר את המבט..., ואח"כ גם הקטע שג´ן פתחה את הדלת לצ´ארלי ואז דוסון ופייסי הופיעו, ואז ג´ק פתאום הציץ... בקיצור - לג´ק היו קטעים קוראים בפרק, וכתמיד אודרי ופייסי היו הכי מצחיקים שיש! אין מה לעשות - היה פרק ממש ענק! וגם נורא התרגשתי מכל הקטעים של ג´ן ודוסון - הם היו כ"כ חמודים, בעיקר בקטע האחרון...

mcrlz

New member
הפרק האחרון

נתחיל הזה שאומרים כוסון ולא כוסי.... אני שונאת את ג´ואי (סליחה אבל יש לי משהו נגד הילדים הטובים של אמא...!) ולפי דעתי דוסון וג´ן חייבים להשאר ביחד הם כאלה חמודים!!

למעלה