הפרק של היום: SHADOWS

Gilliana

New member
הפרק של היום: SHADOWS

וחידה קטנה: בפרק נרמז על סרט מפורסם - איזה סרט וע"י מי נרמז?

Gilliana

New member
אוי, סליחה ומחילה מאיר - אתה צודק

הרי כבר סיכמנו... אבל מכיוון שהפרק משודר ברגעים אלו ממש אני לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי. בכל אופן - זה הפרק על הבחורה שהמעביד שלה חזר בתור רוח כדי להגן עליה.

Ice Age

New member
וואלה, את זה אני לא זוכר

זה הפרק שבו רואים את הרוח במושב האחורי של המכונית כשמישהו נכנס אליה?

Gilliana

New member
זה הפרק שבו...

המכונית של סקאלי ומאלדר נוסעת מעצמה רוורס בעוד הם יושבים בתוכה - RINGS A BELL? ובסוף הפרק, מאלדר חווה במו עיניו ברוח התוקפת את הרוצח שלה בעוד סקאלי ננעלת מחוץ לחדר. ואם כל זה לא מספיק, הנה גם תמונה.

Ice Age

New member
אה, כן

יש תמונה מעורפלת בזכרון שעולה לאט לאט. אין ברירה, צריך להתחיל לשבת ולראות. עוד מעט יהיה לי קצת זמן, התפטרתי מהעבודה. אגב, הוספתי הערה לגבי התשובות מהשאלון הקודם בסוף העמוד - שימי לב!

Gilliana

New member
ראיתי וקיבלתי את ההערה! תודה!

ויש לך עוד צ'אנס היום - שידור חוזר עוד קצת פחות מ-3 שעות. ומזתומרת התפטרת מהעבודה? מי נתן לך רשות?

Ice Age

New member
אני, כידוע לך, לא צריך

שידורים חוזרים. יש לי הכל ב-DVD... למה התפטרתי? הקמתי חברה משלי. ואלינור, למי שמתעניין.

Gilliana

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif

תתחדש ושיהיה המון בהצלחה. שכחתי לגמרי שיש לך הכל ב-DVD, איזה כיף לך! וחוץ מזה, נראה לי שאני צריכה איזה דיבור איתך בעניין החברה החדשה שלך - מעניין אותי מאד.

orityemini

New member
תשובה:

וואו, ראיתי את הפרק ממש מזמן, אבל נדמה לי שסקאלי אמרה את המשפט They are hereeeeeeeeeeeee! כהומאז לפולטרגייסט (בטוח שיש לי פה איזו שגיאת איות או משהו)

למעלה