הפרק של היום - Secrets and Lies

appy

New member
הפרק של היום - Secrets and Lies

הפרק של היום, סודות ושקרים, הוא, לדעתי, הפרק הכי טוב של העונה השמינית (ואני לא מגזים). אני ממש אהבתי אותו, ואני לא יודע למה. אני יודע שאני יותר אוהב פרקים שמתמודדים עם רגשות ואופי, מאשר פרקים שכולם תלויים בפרוצדורות רפואיות, אבל סודות ושקרים זו כבר הגזמה. הפרק הוא פרק מיוחד מכמה סיבות: הוא לא מתרחש כמעט בכלל בבית החולים, כתב אותו ג´ון וולס (תמיד סיבה למסיבה
)... מה אתם חושבים עליו, ובכלל על פרקים מסוגו, שלא קשורים כמעט בכלל לבית החולים?

mprb

New member
בואו נגיד את זה ככה

אני אישית מחכה לפרק הזה מאז שהתחילו השידורים החוזרים!!! זה עונה לך על השאלה??? גם לדעתי זה היה אחד הפרקים החשובים ביותר הסידרה. הוא פתר המון בעיות ושאלות... אני לא אפספס היום זה בטוח!!!

~*~gaL

New member
הפרק הזה..

הוא פרק פשוט מבריק. הוא בעצם מכניס את "מרובע" האהבה של קרטר-אבי-סוזן-לוקה לחדר אחד. יש שיגידו שזה גם פרק שמראה לנו את דמויות העתיד של הסדרה ומראה לנו במי יתמקדו יותר. אני חושבת שכדאי לי לכתוב עליו יותר בהרחבה אחרי שהפרק ישודר היום למרות שראיתי אותו כבר מספיק פעמים.. אני רק אציין עד כמה אני שמחה שג´ון וולס כתב את זה. ראו שהוא הכניס לכתיבה כל מיני רגעים שמראים את הכוונה להפוך את קרטר ואבי לזוג בדרך חיובית. זה אומר שג´ון וולס בעצם מודע למשיכות הקיימת בין השניים כבר 2 עונות. אתם בטח חושבים עכשיו "נו, ברור שהוא יודע, הוא מפיק בפועל", וזה נכון, אבל נראה שבשנה שנתיים האחרונות לבנאדם לא מזיז מהסדרה והוא שכח ממנה לגמרי בגלל שההצלחה של הבית הלבן עלתה לו לראש. ג´ון וולס יקר, ללא אי. אר. אולי בכלל לא הייתה הבית הלבן (ואם היא הייתה היא לא הייתה כזאת מוצלחת), אז אל תשכח את מי שהביאה אותך לשם. ברור?

או! או! או!

באמת פרק יפה
... וגם קרטר וסוזן נפרדים בו!!
... כתבו מש´ו ב´ראש 1´ על אי.אר., טוב בערך... (דיברו על הרייטניג של התוכניות) "... במקום השלישי (
) נמצאת ´אי.אר.´ (26.7 מיליון צופים). רק נזכיר, שבפרק האחרון של העונה הקודמת, בית החולים נסגר בגלל מגיפת אבעבועות שחורות שהתגלתה בו...." אי.אר. רק במקום שלישי!? היא לא הייתה פעם מקום ראשון!? בכל מקרה, "חברים" מקום ראשון, אח"כ במקום השני,"זירת הפשע".. (פה מדברים על הפיילוט הנצפה ביותר - של הסדרה "זירת הפשע - מיאמי") ...."שזכתה בתואר ´פרק הבכורה הנצפה ביותר של סדרה חדשה" מאז שודר הפרק הראשון של ´אי.אר.´ לפני שמונה שנים (
)..." עוד מש´ו, בקשר ל"הבית הלבן" ..."ההפתעה ולאו דווקאט טובה - "הבית הלבן", זוכת ה"אמי", משכה רק 18.1 מיליון צופים (מקום אחד עשר)....."

סולסיטה

New member
הפרק האהוב עלי בעונה!

ממש אהבתי את הפרק הזה!! היה בו הכל - קומדיה מטורפת (קרי והלוקר, כל השיחות בחדר, התיק של החשפנית...), וגם באמת סיר לחץ של הדמויות שיותר התמקדו בהן בעונה - על כל האופי, המתחים, הרגישויות... פרק מאוד מיוחד, וסופר מעניין!! לגבי ה"סוג"- אני חושבת שב-"סודות ושקרים" יש יותר מסתם פרק שלא מתמקד בחולים ועוסק ביחסים של הדמויות. אני חושבת שזה פרק כ"כ אהוב בגלל שהוא משלב בו דברים שלא רואים הרבה מדי ב-ER: התמקדות נטו על הדמויות, המתחים, האופי (וכל הבלאגן); קומדיה. רק השילוב המאוד מיוחד הזה, בעיני, גרם לו להיות ה-פרק. הפרקים הרגילים, יש בהם קצת מהכל- רפואה, מתח, דמויות, משפט קומי או שניים... ואני חושבת שזה חמוד לגוון, וכשזה בא אחד ל זה מדהים (!), אבל המיקוד של הסדרה דווקא מצויין, ואם יהפכו את רוב הפרקים לכאלה היופי והייחוד שלהם יאבדו מהמשמעות שלהם, והרמה הכללית של ER תרד.

הפרק הכי מצחיק ואחד הטובים בעונה

יש לי אותו מוקלט אבל עדין כל פעם שאני אראה את הרופאים משחקים עם "הדברים" האלו אני אמצא את עצמי על הרצפה צוחקת אחרי 5 שניות, חוצמזה שזה נתן עוד נקודת מבט על לוקה, סוזן, קרטר ואבי וסוזן וקרטר סופסוף נפרדו

~*~gaL

New member
בקשר למה שכתוב שם..

אי. אר. הייתה הדרמה הכי נצפית עד העונה ה-7, ובעונה השמינית הסדרה (המעולה, אגב) CSI עברה אותה טיפה. חברים גם נתנה מן קפיצה עצבנית בעונה ה-8 (ללא סיבה האמת, כי זו לא הייתה עונה משהו בכלל). אני לא חושבים שצריכים להיות עצובים.. מקום שלישי זה מקום מאד נכבד לסדרה ותיקה של 9 עונות שמשודרת ב22:00 בלילה. (!) (זו נחשבת לשעה מאוחרת בארה"ב). וכן... קראתי על הקטע של הפיילוט ;) מה שלא הבנתי, זה אם מיאמי עברה את הפיילוט של אי. אר. או לא. מקווה שאני אצליח לברר את זה.. בקשר לקרטר וסוזן.. כן, גם אני שמחתי שהם נפרדו.. זה בכלל לא עבד מההתחלה. חוץ מזה, סוזן דיי שיקרה.. היא דווקא כן אהבה את מארק.. ואמרה לו את זה בעצמה. למרות ש.. היא בכלל לא הייתה חייבת להגיד לו (למרות שזה הוסיף
), ראו לה זה את בעיניים. אני חייבת להגיד אבל, שקרטר לקח את כל העניין של סוזן-ישנה-אצל-מארק קשה מדי.. לא יזיק לך קצת להאמין לה.. אבל אני סולחת לו ;))

OnyX 85

New member
בהחלט הפרק הכי חזק של העונה

גם בגלל שהוא די משעשע וגם כי מגלים שם את הצדדים הלא כל כך טובים שלהם...

ציטוטים נבחרים מהפרק:

Luka: Abby´s been sleeping on my couch, and nothing´s happened. Abby: Yea, I needed a place to stay until I found a new apartment and Luka... said I could stay with him. {Carter looks at her, chewing his lip} Susan: He´s probably more upset about that than me staying over at Mark´s. Abby: What? Carter: No! Susan: Right. Carter: I´m not. Susan: {to Abby} Carter´s still stuck on you. Carter: {Slamming his fist down against the table and getting up} Alright, can we change the subject please? Susan: Uh, so now you want to change the subject. Abby: They really are a couple of freaks. Susan: And to think you slept with them both! Abby: I never slept with Carter. Susan: I thought you had. Abby: No. That was a rumour Carter started. Susan: Wow. That is low. Abby: I thought so. Susan: Well, I haven´t slept with Carter either. Abby: How long have you guys been going out? Susan: A couple of months. Abby: Well that definitely violates the second date rule. Susan: The second date rule? Abby: My friend has this theory that you should sleep with a guy on the second date because if the chemistry Susan: I don´t know whether Carter and I have chemistry or not. There´ve been some almost spark moments. Abby: I think it´s either there or it´s not. You can´t force it. Believe me, I´ve tried. Susan: You should tell her. Carter: Who? {drops the act, looking torn-up} Tell her what? Susan: That you´re desperately in love with her and can´t live another moment without her. Carter: {grins} Really? Susan: {laughing} You´re hopeless. You´ll figure it out.

למעלה