הפרק של היום

L i l A L o

New member
הפרק של היום../images/Emo70.gif

פרק מעולה
כולם היו ממש מצחיקים... ובסוף כשרד אמר "אריק באמת אהב את הסרט הזה? הילד הזה מסומם" נקרעתי.. ואז שהוא אמר "וואו..." קלסו ולורי שולתים
והדייויד הזה מעצבן אותי...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo6.gif פרק מצחיק../images/Emo45.gif

אריק היה הכי מצחיק היום
ופז כזה מאמי
קלסו היה רשע
הוא בגד בג'קי
דיויד באמת עיצבן

mor kutcher

New member
הפסדתי!!!../images/Emo10.gif

איבדתי תחושת זמן...
ואני חולה על הפרק הזה!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

פירוט../images/Emo9.gif

שם הפרק:A new Hope מס' הפרק:122 שודר לראשונה ב:14.3.99 שחקנים אורחים:Scott Whyte- דיויד מילבנק עלילה: החברה הולכים לראות את מלחמת הכוכבים, וקלסו ממש מתלהב מזה. הוא אפילו מסרב לשכב עם ג'קי בגלל זה. אויב של אריק מגיע לעיר, ומתחיל עם דונה. קלסו מתמזמז עם לורי. רד קיבל את העבודה במפעל חזרה, אבל אריק גילה שעומדים לסגור את המפעל. הערות:
הפרק נקרא a new hope כמו הסרט הראשון ב"מלחמת הכוכבים". ציטוטים:
[Eric's Star Wars fantasy] Red as Obi-Wan Kenobi: Jedi dumbass! Hyde as Han Solo: Forman, Darth Vader's coming! Kelso as Chewbacca: Hey, why do I have to be Chewie? [Hyde punches Kelso in the chest] Kelso: [growls in pain like Chewbacca] Jackie as a Stormtrooper: You guys have totally have to join the Dark Side. Fez, also a Stormtrooper: Yeah, we got free food. Bob: "Hit him with a banjo!" Red: "A banjo, Bob?" Bob: "Yeah." Red: "Where is he gonna get a banjo?" Bob: "I don't know. But I saw a guy get hit with a banjo once, and he went down!" Red (as Obi-Wan): "A Jedi's strength lies in his own...are you even listening?!" Eric (as Luke): "Yes! You were saying...may the force be with me?" Red (as Obi-Wan): "No, I did not. Jedi Knight? Ha! Jedi Dumbass!" RED: You can hit him in the groin. BOB: You can hit him in the groin with a banjo.​

popistit

New member
אוי היה פרק טוב...

ואולי אני אציג את עצמי... אני קארין בת 18 וחודשיים כמעט ואני חולה על הסדרה הזאת... אין היא פשוט קורעת!

enicegirl

New member
אהבתי את פֶז!!

דווקא בפרק הזה הוא ממש הצחיק אותי כשבישיבה שלהם (ברביעיה) הוא כל הזמן אמר שדונה צריכה להיות עם הבלונדיני הזה...נו, עם הגיבנת והאסטמה ואז הייד אמר לו שבגלל זה הארץ שלו הפסידה במלחמה

פרק מקסים.../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif

אתמול זו הייתה הפעם הראשונה שצפיתי בו, ועל אף שפספסתי חמש דקות בהתחלה נהנתי מאוד. הזדהתי עם דונה שנעלבה מאריק שרואה אותה רק בתור גוף. לא יודעת מה איתה (למעשה, אני כן יודעת כי ראיתי את כל הפרקים, אבל מילא
), אבל אם מישהו היה מתייחס אליי ככה הייתי זורקת אותו מכל המדרגות ולא חוזרת אליו יותר בחיים. ושוב, דונה מפגינה חוסר-דעת משווע (היא העדיפה את אריק על הייד. זה אומר הכל).

למעלה