הפרק של היום

הפרק של היום../images/Emo70.gif

טוב... דבר ראשון רציתי להגיד שגם ניקול וגם לוקאס היו נראים ממש יפה היום.. וראו טוב מאוד שהם שחקנים מצוינים. הקטעים של אייב/לקסי/ברנדון וכו'.. היו משעממים רצח. והקטע הכי טוב היה כמובן של פלואי
ראו איך שהוא מתחיל להתאהב בה.. לתמונות שלהם, פנו לגלריה שלהם בפורום אופרות סבון.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהיה הרבה פיליפ../images/Emo23.gifקלואי

יאוווווווו , איזה פרק יפה!!!!!! איזה מהממת קלואי בלי המשקפיים!! איזה חמוד היה פיליפ כשהוא ציטט ועצבן אותה!!!!
אני רוצהב עוד פרקים כאלה.. כל השאר היה סתם משעמם..

shanyz

New member
הפרק של היווווווווום

הקטעים של אייב ולקסי כל כך משעמיים!! ת'אמת אני מעוצבנת על לקסי...כאילו היא כל הזמן מגנה על סטפנו וזה מה, היא שכחה איזה מגעיל הוא ומה שהוא עשה כל השנים? והיא לדעתי גם מתעלמת מרגשותיו של אייב..כאילו היא ידועת שהם יריבים כל כךה רבה שנים..והיא לא מתחשבת בו כל כך...:S מעצבנת..אוף.. ממממ היה חסר לי מרלנה...ג'ון...ניקולס
הקטעים עם ניקול קצת מעצבנים אותי...היא מעצבנת אותי
מממ...פיליפ מתחיל להשתנוץ....כל כך שנאתי אותו פעם אבל עכישו ראיתי צד אחד שלו אז..אני כבר לא שונאת אותו.. אבל אל אוהבת גם

i love gina

New member
היום בפרק- פלואי אכן שולטים!

וואו, באמת יש ביניהם כימיה טובה, רק היום שמתי לב לזה..... וקלואי נראית מדהים, עם משקפיים ובלי (טוב, בלי יותר!) ובקשר ללקסי- זה לא שהיא שכחה, היא מנסה להאמין שאביה האבוד השתנה לטובה... (keep dreamin) ובקשר לאייב/סטפנו- מה הייתה היריבות ביניהם? אני מניח שלא משהו יותר מאשר מערכת יחסים בין פושע לשוטר, או שמא גם לאייב סטפנו הצליח לשלוף טריק או שניים משרוול הורסאצ'ה הישן?

shanyz

New member
מממממממ

תראה...הוא לא עשה לו משהו אישי כמו לג'ון (נראה לי
) אבל עדיין מאז ומתמיד כמו שזכור לי, אייב, ג'ון, בו ורומן היו נגד סטפנו וזה..

Noopy

New member
כן! פלואי היה יפה!!

קלואי צריכה בכלל משקפיים או שהיא סתם מנסה להסתיר את העיניים שלה??!

CAMILABENJA

New member
הפרק של היום

בקיצור? לקסי ואייב בלה בלה בלה... ניקול וךןקאס היו טובים.. שמלה מזעזעת, אבל משחק יפה
אחרי זה ברנדון ולארי... בלה בלה בלה... ואז פלואייי שזה היה ממש נחמד! טוב שהוא לא מזיל עליה ריר
בסך הכל, פרק לא משו... בכלל

למעלה