הפרק של היום

or 343

New member
הפרק של היום ../images/Emo70.gif

איזה פרק ענקקקקקק!!!!!!!! הקטע עם המיץ תפוזים היה גדול.... הם לא מפסיקים להפתיע!!! גם אהבתי את הקטע שענבר יצאה מהפאב כועסת... אני מקווה שלא יהיה לה כלום עם אודי האדיוט הזה . ותגידו, מה זה הדבר המזעזע שריקי לבשה?!!?

aYaLoLy

New member
חחח

נכון הוא היה ענק ממש לא צפוי! וגם הקטע ששירן שרה ומזמרת לה לרם! ענבר הזאת די מפחידה.. לא יודעת למה...! ויעל (יוליה) מביאה לי ת'קריז כל פעם שאני רק רואה אותה!!!! בא לי לזרוק עליה משהו!!!

y a ® d e n a

New member
דעתי על הפרק- ובהחלט לא בפירוט.....

הקטע של שירן היה קטע מהסרט "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" קטע מועתק!!! מי שראה את הסרט יכול לדעת שזאת העתקה כי ההוא השחקן הראשי שר את זה לשחקנית הראשית.....אבל לא נורא!!! זה בסדר...חחחחחחח....... חוצמזה, פרק נחמד ביותר!!! וענבר הייתה מהממת היום....

אז ככה:

ריקי תמיד מתלבשת מזעזע. אני ממש לא אוהבת אותה... וגם אני לא רוצה שלענבר יהיה משהו עם האודי הזה. כזה זקן מעצבן. חושב שהוא כזה שווה. חחחחח...! והמיץ תפוזים- זה היה פשוט כזה חמוד! אני מתה על ארז! וזיו.. כמובן.

yuli c

New member
אז ככה...

קודם כל שירקל אני מצטערת מראש אם מה שאני אכתוב לא יהיה בסדר... פשוט לא הבנתי עדיין מאיפה אני מוציאה תספוילרים. ובקשר לפרק בעמת היה פרק טוב. הקטע של ארז עם המיץ תפוזים פשוט קרע אותי מצחוק הוא נראה כזה חמוד ובכלל זה היה קטע ענק. גם אני אהבתי תקטע שריקי יצאה מהפאב, אבל לצערי דווקא כן יהיה לה קטע עם אודי האידיוט. בקשר לריקי זה ידוע שביא לובשת דברים מוזרים, בכלל התאמת בגדים זה לא הצד החזק שלה... אבל לפחות היא לא מתלבשת משעמם כמו ליה.

ריקי מתלבשת פשוט דוחה!

היה איזה פרק שהיא לבשה חצאית מיני שחורה עם גרביונים אדומים וזה היה פשוט דוחה! ומה הקטע שלה עם עגיל ענק באוזן אחת ובאוזן השנייה כלום??

shirakl

New member
ספוילר הוא רק פרט

לגבי עתיד הסדרה (פרט שטרם שודר). מה שכבר שודר אינו נחשב ספוילר...

הכי מצחיק רם רותם ../images/Emo6.gif אתם קולטים ש

אתם קולטים שיש לה עכשיו שני דייטים? היא הולכת לדייט עם זיו בתור רותם וגם הבטיחה לשירן דייט בתור רם
קטעים איתה אני חולה עליה
הקטע עם המיץ תפוזים היה ענקקקקקקק
ארז כזה מאאאאאמייייי
והקטע ששירן שרה היה מדהים בעיני. ממש התרגשתי. אנשים הסדרה הזאתי גדולה מהחיים!
אני רק מקווה שגנגנר לא ייפגע בריקי

אהבתי את הקטע של המיץ תפוזים וגם

לדעתי ריקי מתלבשת מדהים. אני לא זוכרת מה היא לבשה בפרק שהיה אתמול, יום שני, אבל תמיד היא מתלבשת מדהים ואהבתי גם את העגילים הגדולים שלה.

yuli c

New member
לדעתי...

באמת ריקי מתלבשת מוזר... בכלל התאמת בגדים וצבעים זה לא הצד החזק שלה... והעגילים שלה פשוט מזעזעים! בכל אופן זה עדיף על הלבוש המשעמם של ליה... בקטע עם רותם/רם באמת כבר נהיה מצחיק שהיא יוצאת לשני דייטים אחד בתור רותם עם זיו ואחד בתום רם עם שירן... וואי מעניין איך היא תצא מזה... והקטע של ארז עם המיץ תפוזים היה ענק! הוא נראה כזה חמוד!

למעלה