הפרק של היום
6.3.2004

omer landau

New member
הפרק של היום../images/Emo70.gif6.3.2004

תראו יהיה יפה על בטוח צפייה נעימה תגובות אחר כך חחחחחחחחחחחחחח חג פורים שמח לכולם

Nushi G

New member
איזה פרק מ-ע-ו-ל-ה!!! נהניתי מכל

שנייה!!! איזה ענק....

shipper heart

New member
וואי פרק ענק! והארם נראה כל כך טוב

באזרחי!! ררר
*עוצרת כדי לכבות את הכדור שמנצנץ*
חחחח... זה היה פשוט פרק שיפרי! לא היו יותר מדי קטעים כאילו הם לא התחבקו או משו אבל איך מאק דאגה כשהמינסק כמעט התפוצצה! וכל הדיאלוגים של מיק ורנה הרגו אותי
אוףףף הם יודעים שהארם ומאק אוהבים אחד את השני למה הארם ומאק לא יודעים שהם אוהבים אחד את שני?! חחח זה כזה מוזר ומתסכל ומעצבן גגרררררר... הקטע בסוף הכי הצחיק אותי... עוד משו- העיוות שAJ עשה בפה כהקפטן הזה היה אצלו בחדר הרג אותי LOL.. היה פרק מצחיק רצח בקיצר...חח לה לה לה בלה בלה בלה

Nushi G

New member
בדיוק מה שאני חשבתי!!! איזה קטעים

היה הקטע בסוף כשהארם אמר למאק שהוא תמיד יודע איפה היא נמצאת!!! ועוד יותר קטעים זה שגם באגמי וגם רנה שמעו את זה!!!!! גדול!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifואיי איזה פרק יפפפפה!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אויש...הכל...הכל כ"כ מושלם...כל כך שווה לחכות שבוע בשבילם...אויש...המבט בסוף...אני ממש נמסתי...כאילו...כל העולם מבין ,יודע,מקבל את העובדה שהם צריכים להיות ביחד(אפילו בני הזוג שלהם!) רק הם, שני האנשים שמשלימים אחד את השני עוד לא הבינו או ילדותיים מדי להודות! אפילו בצוללות DPB סידר אותם ביחד...צוללת מעל צוללת...חחח רציתי גם להגיד איכככככככככככככככככככככככככככס למגעילולה של הרנה הזאתי. איזו נשיקה היא קיבלה ממנו...איככככככככס...ומצד שני, אויששששששש איך שהארמי שלי מנשק...אוי מה לא היתי נותנת לנשיקונת קטנטונת כזו...אוי שפתיו... חוצמזה שגם הקטע של הנשים בצוללות מצא חן בעניי(חחח...איזה פלא..). וזהו. אוף . ג'אג פעם בשבוע ממש ממש ממש לא מתאים לי. ME WONT MORE! בקיצקצ אני מניחה שכולנו כבר בצאט, יש לנו אטרקציית מצלמות חדשה..אז חברים אני בבבבבבבבבבאה!

פרק טוב../images/Emo70.gif ויש לי ערוץ ביפ../images/Emo70.gif

בממיר האנאלוגי
במשך חודש
חינם אין כסף
ייאי
... איזה פרק טוב
הו המבט שבסוף
והייתי כ"כ שמח כשהראו את רנה ומיק, הו השמחה, הפנטזיה, המחשבה, שהיי, הם נהנים ביחד, אולי הם יהיו ביחד בסוף
איזה פרק טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב
טוב

cjharm

New member
OK

נכנסתי בשעה 11:00 הביתה, לא יודעת למה אבל זה נראה לי נורא פואטי. לומשנה, ראיתי את הפרק של הצוהרים בהפסקת צוהריים (הטירןף) - לא יודעת, או שאני עיפה מידי או שהפרק היו מוזר!!! טוב אז רציתי להגיד לכולם לילה טוב! אני צריכה להיות חזרה בשבט ב7:00 ועכשיו אני הולכת לתקלח ולאכול+לראות ג'אג עוד לא קראתי תגובות - מבטיחה להגיב מחר עדיין מתה אליכם - פשוט חסרתץ חיים יסעור שולט!!! לילה טוב!

למעלה