הפרק של היום

Pinki Girl

New member
הפרק של היום../images/Emo62.gif

* מה הקטע של ה"שוטר" הזה הפצוף שלו פשוט דורש כאפה והפנים שלו דורשים עוד כאפה
* איך ראו בקטע של גידי ומאיה שהיא מספרת לו שזה היא חוזרת לרקוד בגלל אבנר איך ראו שיצא לו עשן מהאוזניים
* הגיע הזמן שמישהו יחשוד בסמדר ואלי
* יופי שיונתן מודיע לאתי שהם חברים * מה הקטע של הכוכב של אתי במכנסיים?!?!?! מי לכל הרוחות תקע אותו שם?! * שמתי לב שדורון מכל האוסף מכוניות שלו יש מכונית אחת מועדפת
* הכלנית הזאת היא הדמות הכי פרנואידית שיש בסדרה אבל לצערי היא תמיד צודקת * איזה קטע אינפנטילי זה היה עם החיוכים של סמדר ואלכס ובקיצור היה אחלה פרק ואחלה סוף PiNKi

swirrrly

New member
ושוב תגובותיי להלן הם:

הפרצוף שלו דוקא לו דורש סטירה לפי דעתי.
כן, טוב גידי קנאי בצדק...
מה הגיע הזמן?? הם דוקא הגיעו למסקנה מהר אם אתם שואלים אותי...
אמממ... טוב.
למה? דוקא נראה מתאים. אתי תמיד באה במראה של הקאובוי (ולא של הקאוגירל).
איזה? האדומה? ומי שמצליח לצרף תמונות של כל המכוניות של דורון באוסף מקבל ממני 20,000 שקל או לחילופין תכשיט גנוב שמצאתי בנעל מסריחה!
כלנית לא תמיד צודקת, לפי דעתי היא בכלל טעתה בקטע שלה היום עם העשירים. אבל כלנית תמיד הכי ישרה וכנה, ועל זה יש להוריד לפניה את הכובע.
טוב, לפי דעתי לא מי יודע מה. נב: משהו שוביניסטי: למה לעזאזעל מיה לוקחת עצות מספיר הזנזונת הנסיכה הסנובית הפרוצה??!! ולמה לעזאזעל היא צריכה לעשות משהו בניגוד לרצונותיה כדי לספק את גידי (שדרך-אגב לפי דעתי בכלל לא כזה יפה). שיר
י

השוטר החביב באמת מעצבן...

אבנר מגלה שיאי טמטום חדשים: "אמרת משהו? חה חה חה חה חה..." "מאיה... או, היי גידי, אני ומאיה בדיוק סיימנו!" "היא חברה(הההה) של שות(אאאאא)פה(ההה) ש(אאאאא)לי ל(אאאא)דירה(ההה)"
אף אחד לא חושד בסמדר, הכל פשוט לא הגיוני. ומגיע לרונה.
הכוכב הוא פרסומת סמוייה לסלקום אחרי שפלאפון שינו את הסלוגן (היום ב"הארץ").
כלנית אימצה וטיפחה את: "גידי, אתה כל כך תמים וטיפש!"
אחלה סוף? האם מאיה תגיד "מספיק!" או לא? אני ממש במתח...

BaM BaM

New member
השוטר מזכיר לי את עמרם ../images/Emo132.gif

יש בו משהו שמזכיר אותו..

pompii

New member
תגובה

*פרצוף חדש לשוטר-
לא יודעת למה *כן, מסכן, הוא אוהב אותה והיא ככה עושה לו- איך היא בכלל יכולה לאהוב את אבנר
*הווו סמדר ואלי, הם עוד ישלמו על מה שהם עשו!!!!!!!!
*זה היה קטע חמוד דווקא בין אתי לאלכס, היא קטלה את יונתן וזה היה משעשע
*כוכב על המכנסיים של אתי? לא שמתי
.... *כן המכונית האדומה שהוא פותח את הבגז´ שלה כל הזמן ומדבר אליה, מפתח שיחות מוטיבציה, אוי המכונית האדומה, שתהיה בריאה
*כלנית איכסה-כל פעם שהיא באה שוב עם הפרנויות שלה זה מעלה לי את העצבים!!!
*אלכס כל הזמן מתנהג כמו פתי מעצבן, גם עם השקרים של גלית גם עם זה שהוא חושב שרונה אכן פרצה ליקב....הוא מעצבן, ובסוף תמיד הוא אומר סליחה שילך להתאחד עם הסלט ירקות בביתו עם הצנונית שלו! חוץ מכל זה, אהבתי את הקטע בסוף עם מאיה וגידי גידי נשמה, אבל המשחק של מאיה לא היה מרשים כי בכל זאת פעם ראשונה והיא אמורה להיות יותר נרגשת ממה שהיא עשתה את עצמה... pompii

pompii

New member
וכן שכחתי באמת להוסיף

מה הקטע המטומטם הזה בין מאיה וספיר?!?!?! מאיה צריכה לתת ל"גבר שלה" מה שהוא רוצה?? מה זה השוביניזם הזה לעזאזל לא שאני פמינסטית, ממש לא אבל הקטע הזה היה ממש מעצבן ספיר-פיר! קחי עצה ולכי לקנות איזו שמלה יפה בחנות של מליאנים!

מאיה היא בן-אדם חכם,

ואני מאמין שאם היא באמת לא רצתה לשכב עם גידי היא לא הייתה עושה זאת. היא פשוט הייתה צריכה את הדחיפה של ספיר - הדחיפה שנראית לעולם החיצוני כמשהו תקיף, מזלזל ושוביניסטי - כדי לממש את מה שהיא רצתה. כשהייתם אמורים לעשות משהו מתוך כבוד עצמי או דעה עצמית, ולא רציתם לעשות אותו - אף פעם לא קיוויתם שמישהו יבוא ויאמר לכם בכוח לא לעשות אותו? זה "כאילו" לא משאיר לכם ברירה. מאיה היא לא הטיפוס לשמוע לספיר - במיוחד בעניינים שהם חשובים ורגישים בשבילה. בעבר היא כבר התנגדה לספיר, והרי כולנו יודעים שאם מאיה רוצה היא יכולה לסלק אותה לתמיד. מה שכן - אני מסכים שמה שספיר אמרה - שצריך לספק את הגבר - ממש לא נכון.

BaM BaM

New member
כמה שספיר טיפשה היא הכי כוסית בסדרה

וזה משגע אותי!!

Gohan

New member
על הפרק...

איך גידי ירד על אבנר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! וורדה עם היציאה שלה! "לך לעזאזל דורון. לכו כל המשפחה שלכם לעזאזל!" !you go girl ומיכאל העיקש הזה....סתם טיפש

למעלה