הפרק של היום

אחלה פרק!!!

בעיקר שרונה שאלה את גידי איך אני ניראת ,אז גידי עשה פרצוף מצחיק כזה!!!

נועה84

New member
הפרק של היום ../images/Emo6.gif

יווו לא הפסקתי לצחוק.. חחחח הכי מגניב הקטע עם אבנר שמתנהג כמו מפגר אז דורון שואל את מאיה "את באמת אוהבת אותו?" וגם הקטע שרונה שואלת "איך אני נראת?" כאילו מה??? זה היה מפגר, לאן היא כבר יוצאת אפשר לחשוב.. אבל הכי הורג אותי הענת המונגולית הזאת בלעעעעע מסכן דורון איך הוא הסתכל עליה כאילו הוא רוצה לרצוח אותה

היי נועה, לא ראיתי היום....

הפסדתי משהו מעניין? אוי לא, אל תגידי לי שמראים עוד מהענת המחורפנת הזאת, זה מוריד לי את כל הציפייה לצפות בפרק. היה עוד משהו שווה??

michael is here

New member
ענת מפגרת

איזה פרק יפה אבל ענת הרסה אותו!!!!!!!!!!! אתם תיראו דורון עוד יתאהב בה... מישהו יודע איך תיגמר הסידרה???

99

New member
למה אתה כל כך נגד ענת היא עשתה לך

משהו

רונה הטיפשה........................

היא נפגשת עם אלי מרקו ועוד במקום כ"כ ציבורי, והיא עוד אומרת בספרית הוידיאו זה לא טוב להיפגש כי יהיה יותר קל לעלות עליה, ובבית קפה לא? אפילו יותר!

99

New member
אני מתפלאה על משהו

עד שסוף סוף מצלמים סצנה חשובה בקפה של יותם לא הגיוני שיראו אותו אחרי הכל הוא מנהל המקום לא?

99

New member
שלום לכולם יש לי כמה דברים להגיד

על הפרק שהיה היום א.בניגוד למה שכולם חושבים -אני חושבת שיונתן התנהג בטיפשות במקום לשחק אותה גבר ולהראות שיש לו הרבה כסף הוא היה צריך לשתף פעולה עם המשטרה וביחוד ששוטר בא לעצור אותו במקום עבודתו לפני סיור שמתבצע ביקב ב.אני חושבת שאבנר הוא ממש חוצפן קודם כל הוא מבקש לגור במועדון מאיה נותנת לו לגור הוא מפשל ועושה מסיבה ושלומית מבשרת למאיה שהוא צריך למצוא לו מקום חדש אחרי זה הוא מזמין את עצמו למאיה ועוד בחדר שלה ובמיטה שלה ואחרי זה הוא הולך מכות עם גידי ואחרי זה הוא עוד משתמש בברו של דורון כל זה קרה כי אבנר לא יכול לעמוד בהוראות שנותנים לו ואין לו שום משמעת דורון היה צריך להציב אותו בפני תנאי או שאתה משנה את ההתנהגות שלך ומתחיל להתנהג כמו בן אדם או שאתה עף מביתי ג.ענת בניגוד למה שכולכם חושבים נראת בחורה נחמדה אבל היא לא התנהגה יפה היום בכלל תשמעו הבן אדם בא ומתנצל בפניה והיא מתייחסת אליו כמו סמרטוט אוקי הוא לא התנגג יפה הוא השפיל אותה אבל הוא רוצה להתנצל וחוץ מזה אם באמת לא היה בא לו להתנצל הוא היה יכול להתנצל ולחזור הביתה לסמדר אהובתו דרך אגב נראה שלא אכפת לו שאנשים עובדים עליו מה דעתכם?

נועה84

New member
שמעתם פעם על דבר שנקרא פסיקים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני מקווה שאתה לא מדבר כמו שאתה כותב!!!! בכל מקרה... "ענת נראת בחורה נחמדה"? תגיד אתה בסדר???? בלעעעע עשתה לי חשק להקיא... היית מוכן להיות עם המונגולית הזאת בחדר סגור?? לא נראה לי. ואבנר באמת מגעיל הוא דורש כאפה... הוא אומר למאיה איך להתנהג בבית שלה, חוצפן!! הייתי מעיפה אותו מהבית.. איייכס גם הוא מגעיל אבל רק בהתנהגות ובדיבור הלא נגמר שלו---מבחינה חיצונית הוא כוסון ... ומה עוד? מאיה חייבת להיות סגורה על הבגדים שלה והיא גם ממש מתחילה להשמין, ונתי נתי נתי בן אדם מושלם אין לכם מה להגיד עליו.

LARAS

New member
ראיתם את אבנר היום...? ../images/Emo57.gif

מתחיל לתפוס מעצמו הא? מה נראה לו? שהוא יזמין את האודי הזה שלו או איך שלא קוראים לו לשתות חופשי בבית שאפילו הוא לא באמת גר בו? שיגיד תודה שדורון לא מעיף אותו לכל הרוחות!!! איזה חוצפן, עכשיו הוא באמת עלה לי על העצבים, ולחשוב שבהתחלה אני עוד הצלחתי שאיזושהי דרך מתוחכמת לסבול את המכוער הזה, עכשיו הוא הגזים...
בכל אופן, הגזמתי... אז שאבנר יירגע!....... אוף, הלוואי שהמשאית הזאת של ייקבי קדמי תדרוס אותו והוא ימות מוות מאוד איטי וייגסוס במשך חודש...
לארה

dor_

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo106.gif

99

New member
כפי שאמרתי דורון בתור אחד שהבית שיך

לו היה צריך להעמיד את אבנר בפני עובדה דבר ראשון הוא היה צריך להסביר לו שאלימות לא פותרת כלום וחוץ מזה איפה ההורים של אבנר ומתי הוא חיפש מודעה? ונראה לכם שהוא באמת אוהב את מאיה אני חושבת שהוא מנצל אותה

99

New member
העובדה היא

תתנהג כמו בן אדם אחרי יש דלת בחוץ

יונתן שיחק אותה

שוטר: אתה חשוד בקשירת קשר לעברינית נמלטת ..." יונתן: "אתה יודע כמה תקליטים מכרו הביטלס?" שוטר: "אני יכול לעצור אותך ל-48 שעות, בלה בלה בלה...." יונתן: חצי מיליון עותקים !" שוטר: "המשחקים שלך לא יעבדו פה, אנחנו נמצא אותה ונוכיח שאתה קשור לכל העניין" יונתן: "חצי מליון עותקים !? אתה יודע מה זה? זה אומר שכמעט בכל בית יש דיסק שלהם..." שוטר: "מעניין שאדם במעמדך מוכן לסכן הכל בשביל זרה מוחלטת" יונתן: "אתה יודע שהיום אנשים כבר כמעט ולא קונים דיסקים.... כולם צורבים או מורידים מהמחשב.... חברות התקליטים סובלות..." קטעים.

נועה84

New member
כן...יונתן פשוט מושלם ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

זה היה קטע טוב... יווו מה הייתי עושה לנתי רביץ
לא כדאי לכם לדעת
הוא שחקן מעולה, והחולצה שהוא לבש היום עשתה אותו כוסון לאלללה...

Wine and Roses

New member
הכי קטעים היה עם בסוף ששיחררו

את יונתן בערבות והשוטר אמר שהוא יעצר ל48 שעות על עוד רמז קטן אם יונתן היה אומר "אני יביא איתי כמה דיסקים"

למעלה