הפרק של היום!!!

• פותח הנושא Lorly
  • פורסם בתאריך

Lorly

New member
הפרק של היום!!! ../images/Emo58.gif

הפרק שלו הכי חיכיתי, הפרק שבו ג'נסן אקלס חוזר (או מגיע) אלינו בדמותו של בן ולכבוד זאת, יש לי שאלה: מהם שלושת הקטעים האהובים עליכם של מקס ובן/אלק.... הנה שלי: 1) הקטע בו מקס מספרת לאלק על בן 2) הקטע בו מקס הורגת את בן (היום!!!) 3) הקטע בו מקס ואלק בזירת האיגרוף (beautiful) וכמובן יש עוד הרבה...

יהייי סוף סוף!

הקטעים הכי אהובים עליי של מקס ואלק הם: 1. בזירת אגרוף! חח קטע גדול! 2. שהיא מספרת לו על בן.. 3. ושהם באו לאיזה בית של זקנה והוא רצה לקחת לה אח"כ את הטלוויזיה! חחח והיא הרביצה לו כזה בראש! חחח

קטעי אלק ומקס (../images/Emo58.gif) ועזרה!

אני אוהבת את הקטעים האלו: 1.את הקטע ליד הבית של הזקנה (עם הטלויזיה) 2.באיזה פרק בעונה השניה שהם נכנסים לאיזה מועדון חשפנות ומקס משחקת אותה חשפנית ליד אלק 3.וכמובן הקטע בזירת האגרוף....הוא פשוט גדול! ועכשיו בלי קשר לזה... אני חייבת עזרה ! למישהו יש את התסריטים של העונה הראשונה מתורגמים לעברית??? אפשר גם קבצי כתוביות בעברית... אם יש לכם או שאתם יודעים איפה אני יכולה למצוא אז בבקשה תענו...

Lorly

New member
אני לא יודעת אם יש תסריטים מתורגמים

אבל באתר הזה יש את התסריטים באנגלית ובעזרת אתר עם מילון אני מניחה שתוכלי לתרגם לבד. תבחרי את הפרק ותלחצי על yes (אם יש) בטור של הTranscript. מקווה שעזרתי...

dilan angel

New member
אמממ../images/Emo110.gif

אהבתי את הקטע בעונה השנייה ששניהם נכנסו למועדון חשפנות ומקס שיחקה אותה חשפנית..

למעלה