הפרק של היום

m a z i ohayon

New member
הפרק של היום../images/Emo46.gif

כמה דברים שנורא הרגיזו אותי בפרק של היום: - ההעדפה והפרוטקשיין של צחי! תראו איך קיציס מדבר אליו: "הכוכב הבא" וכל זה, תהיה קצת יותר ברור - בא לך?! - נוסבאום מקום 9?? נו באמת!!! הוא היה הרבה יותר מצחיק מרוב מי שהיה לפניו..היחידים ש-אולי- היו ראויים לעבור אותו הם צחי ודופה נגיד...אבל מיכל?? מירב?? יוווווווו -אני יודעת שזה התוכנית הישנה אני לא ראיתי אותה כשהיא שודרה בזמנו. אבל משהו שקרע אותי מצחוק היה בהתחלה שהם התחילו לריב מכות...חחח אבל אני עדיין בעצבים!!!

gilmorefreak

New member
אוקיי אז ככה..

פעם ראשונה שאני רואה את התוכנית בשלמותה... ו..ואוו...הקטע של לילך ורויטל..ואוו הוא כל כך היה לא מצחיק!!!!! כאילו..קטע קומי?? מה?? על מה הן מדברות בכלל?? קלטתם אבל שטלי בכתה?? ואני מצטערת אבל מירב- מצחיקה! וגם שראל!! וגם מיכל- לא כמו הניקוד שהיא קיבלה אבל היא הייתה די טובה...וגם אני אל חושבת שהציון של דופה באולפן הגיע להם..זה לא היה כ ז ה קטע טוב..הוא היה חביב + דווקא על הקטע המסויים של נוסבאום אני לא מתה..-"הכל עומד במקום" אני לא מכירה את השיר אבל די בטוחה שזה לגמרי הוצא מההקשר..בקיצור..לא יודעת..לא מתה על הקטע הזה...וד"א אין לי בעיה עם ירידות על איך נשים נוהגות..לרוב זה נכון
לאכזבתי הרבה!! הקטע של נחמן היה חלש ביותר.. של טלי היה דווקא נחמד..."ביקשתי ממנו לחגור חגורה..הוא אמר שכבר יש לו..ואז שהוא ירד שמעתי בום"...חחחחחח.. צחי? אוקיי דווקא בירכתי אותו על הזכייה קצת התאכזבתי כי חשבתי שלקראת הסוף הוא נחלש בקטעים..אבל..לאכזבתי הרבה..אני קולטת שגם הקטע היום היה ממש לא משהו!! הדר- הצחיקה..לא אהבתי את הציון שהיא קיבלה... אבי לוי- בכלל לא מצחיק אותי..מצטערת! אורבך- ואוו הוא ממש השתפר עם הזמן..פה הוא עוד חלש למדי... ואוו מי עוד יש?? אתם קלטתם?? הבמה הייתה מפוצצת מתמודדים..זה היה כ ז ה מוזר!! אה..יוסי וטירן..*נעמה לא להרוג כי שכחתי!!* היה להם דווקא קטע די טוב..בבית לא ממש אהבו אותם אה?? טוב זהו..לא זוכרת יותר..מי שכחתי??

m a z i ohayon

New member
כנסי...

למה את כל הזמו אומרת סליחה אבל... סליחה אבל....?? זה דעתך תגידי אותה וזהו. אני לא אמרתי שמיכל ומירב ושראל ואלה לא היו מצחיקים, הם כן אבל לא עד כדי כך...! הציון היה מוגזם!! שימו לב שבשישייה הראשונה כולם קיבלו בסביבות ה-70 חוץ מצחי ואלה שקיבלו נמוך ובשישייה השנייה קיבלו הרוב בסביבות ה80-90 יכול להיות שהקהל הבין והעלה את הציון, הרוב היו די טובים, אבל הציונים של השישייה שכוללים בין השאר את דופה מירב מיכל שראל...כן, הם הצחיקו, אבל לא הגיע להם ציון כזה גבוה....ודופה לא כל כך הצחיקו אותי דווקא....כאילו היו כמה משפטים נחמדים אבל היו הרבה שהיו טובים מהם.

Ronush14

New member
גם אני ראיתי את זה...

כאילו ראיתי את זה גם כשזה שודר מזמן... אבל אז עוד לא ממש הכרתי את כולם וזה...
דופה היו בסדר... לא כאלה טובים... נחמדים!
חחחח הציון של מיכל-בטח זה בעזרת האסמסים של אח שלה לא?
הדר הייתה טובה, הציון לא הגיע לה! זה באמת היה קטע מצחיק!
נוסבאום דווקא נורא הצחיק אותי, וגם אני התעצבנתי שהוא היה מקום תשיעי...
והוא היה כזה חמוד שהוא היה לחוץ...
וכל פעם שאמרו במקום הזה והזה אז הייתי בטוחה שזה יהיה הוא! והייתי בטוחה שהוא יהיה בין הראשונים!
טוב לא נורא.. אחרי זה הוא התחיל להוכיח את עצמו!
אבי לוי היה נחמד, לא ממש הצחיק אותי...
טלי הייתה חמודה, אבל לא הכי מצחיקה בעולם...
מירב הייתה ממש מצחיקה! זה היה יכול להיות נחמד אם לא הייתה עפה בשבוע השני, היא הייתה משתפרת עוד... אתם לא חושבים?
יוסי וטירן היו חמודים! חחח גם הם השתפרו באקדמיה.... כאילו הם לא היו הכי הכי טובים בקטע הזה שלהם...
שראל היה בסדר... כאילו הוא הצחיק אותי.. אבל לא הכי...
לצחי היה קטע חלש.. "ראיתי מעליות, חשמל.." פשוט גרוע לדעתי! חברה שלי הייתה פעם בארנה והם כנראה הציגו את הקטעים שם על במה או משהו... והיא אמרה לי שהוא עשה קטע על זה שהוא הלך לרמת אביב ג'... זה מהשבוע הראשון... ושהוא היה כ"כ לא מצחיק!
אורבך היה חמוד... לא היה הכי מצחיק... הוא בהחלט השתפר מאוד באקדמיה!
נחמן היה חמוד... ודי ריחמתי עליו שהוא קיבל ציון נמוך.. בעיקר אחרי הקטע שהוא בכה
רויטל ולילך היו כ"כ גרועות!!! כאילו.. אני פשוט לא מאמינה שנתנו להם לעלות עם הקטע הזה, כנראה זה היה כדי שמישהו יעוף בלי בעיה בשבוע הראשון... אפילו לא חייכתי! לא היה שם משהו אחד מצחיק..

gilmorefreak

New member
מירב- בהחלט הייתה יכולה להשתפר!!

וכן..אממ..לא היה ממה לצחוק..גם אם ממש ממש ממש רצית..זה פשוט לא היה מצחיק!!! וצחי באמת היה חלש..אני עכשיו תוהה שוב איך הוא הגיע לזכות..זה מוזר!!

למעלה