הפרק של היום

MrJacKasS

New member
פרק גרוע... ../images/Emo67.gif

קטע את רצף הפרקים הטובים שהיו... לא אהבתי כלום בפרק. אפילו הסבב לא היה מצחיק. וזה למה? כי בקושי הזכירו את הייד, קלסו, ג'קי, דונה, פז... והזכירו רק את אריק, רד, קיטי, מידג'...

*superstar*

New member
קטע גדול..../images/Emo6.gif

וקטע עוד יותר מצחיק היה כשהם סידרו את הדברים בשביל לסוע חזרה ופז אומר שהצבי נועץ בו מבטים ושישימו לו משקפי שמש!!! ג-ד-ו-ל!!!
סה"כ פרק חביב. *עדי*

DrorGuldin

New member
לא משהו דוקא.

בדיחות צפויות. ההתמקדות ביחסי אב-בן אם-בת חביבים (לא יודע אם הכרחיים) אבל בהחלט שלא מספקים חומר קומי.

mor kutcher

New member
פרק קורע!!!!!!!!!!!!!!!!

איך אהבתי את הפרק הזה!!!!! לא הפסקתי לצחוק בסבב!!!!!!!!היה גדול!!!!!! קלסו היה ענק היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Light WaVe

New member
אא, צולע.../images/Emo101.gif

לא יודעת למה... נראה לי שהיה חסר הרבה מהשנינות של פז. יותר מידי רד ואריק.

Magi¢ Girl

New member
"הציד" ../images/Emo11.gif

הממ היה פרק סביר... איזה חמוד פז שאמר "הוא מסתכל לנשמה שלי, שימו לו משקפי שמש"
ונורא אוהבים את רד, כל פעם שהוא מייבש את אריק כולם מוחאים כפיים כאילו הוא מלך אור סומטינג..
למידג' יש דיבור ממש מצחיק
היו פרקים יותר טובים מזה

Julie Flannery

New member
מה אתם מקשקשים?!../images/Emo2.gif../images/Emo170.gif

הפרק היה מ-ע-ו-ל-ה
כל הזמן צחקתי
או שפשוט הייתי במצב רוח יותר מדיי טוב... איזה מצחיק היה הקט שקלסו אמר "היי! מצאתי את הרובה!" ואז המצלמה עושה סיבוב שלם ורואים שכולם ברחו... וגם בסוף שכולם אוכלים את הצבי ורד מספר שהצבי קצת זז אחרי שהם ירו בו, אז אריק ירה בו שוב, ואז רואים את כולם יורקים מלא כדורים!!!

crazy4tc

New member
אמממ....

לא ממש הצחיק אותי... לא יודעת למה... ולמה באמת מוחאים לרד כפיים כשהוא מעליב את אריק?! מסכן... אני דווקא שמחתי שהוא לא ירה בצבי המסכן! והיום יכול להיות שאני לא אהיה בבית בערב! :((((( אם מישהו יכול אחר כך להכנס לפורום ולדווח על קורות הפרק אני מאוד מאוד אשמח!!! :)) תודה!

גם אני לא התלהבתי מהפרק ../images/Emo4.gif

אתם שמים לב איזה הפרשים יש בין הפרקים המצויינים לפרקים הלא ממש טובים? זה מוזר, כאילו הפרקים נכתבים לפי מצב הרוח של מי שכותב אותם... ואולי זה באמת ככה?
בכל אופן, הקטע היחיד שאהבתי בפרק היה ממש בהתחלה, כשמשפחת פורמן (+הייד) ישבו מסביב לשולחן ודסקסו על פתיחת עונת ציד הצבאים, ואריק והייד התחילו לעשות כמו ב"באגס באני": "הארנבים", "הברווזים", "הארנבים", "הברווזים" וכו'. אה, וגם השיחה של אריק ורד ביער הייתה משעשעת למדי. ציון:
+. כי כבר ראיתי הרבה יותר טובים מזה.

למעלה