וויזלי_גירל
New member
הפרק של היום../images/Emo42.gif
בא לי להשקיע
שם הפרק:"היי היי, מה אני יכול לעשות?" "hey hey what can i do" מספר הפרק:518 העלילה:אריק מחליט לחפש עבודה כיוון שרד פיטר אותו. אריק, פז, קלסו, הייד וג'קי הולכים ליריד עבודה. אריק מקבל הצעה לעבוד בבנק, והייד מתחיל לעבוד בתור שף (יש סיפור שלם עם זה). קיטי מתקשרת ונותנת המלצה רעה על אריק בבנק, בלי ידיעתו. וכשאריק שומע על ההמלצה הרעה- הוא מתחיל לצעוק על רד. כשהוא מגלה, קיטי מסבירה לו שהיא ורד מוכנים לשלם לו את הלימודים אם הוא ודונה יסכימו לדחות את האירוסים בשנה. אריק מסרב... ציטוטים מצחיקים:
בא לי להשקיע
Eric: How could you do this? (refuse to pay for college) Red: I leave my checkbook in the draw, count my money, and laugh like a little girl. Kitty: Where did you learn your parenting skills? Red: Korea. Eric: (talking about Red) I think the joy gene is stored in hair. Jackie: Steven, if you can get me to date you, you can sell anything. Officer Debbie: What's happening to you? Are you having a stroke? Kelso: No, that's just how I look when I'm having an idea. Roy: I moved in with a wonderful woman. Hyde: What happened? Roy: She found out I was living there. Kelso: Besides, I love humping people. Eric: You mean, ‘helping people'. Kelso: Eric, sometimes humping people is helping
דעתי על הפרק:לדעתי היה פרק די עלוב.. כאילו לא עלוב, פשוט לא כזה מצחיק... הרעיון היה נורא נחמד, קיטי אכזבה אותי, ואריק עוד יותר!!! בקיצור.. לא הייתי קוראת לזה אחד הפרקים היותר טובים! זהו.. עכשיו תגיבו