הפרק של היום^.^

הפרק של היום^.^../images/Emo153.gif

הקרב אם רוקמון היה ממש דבילי ומשעמם, אבל היוצרים עשו אותו בשביל שקן יוכל לבוא ולהציל אותם. קארי וקודי ממש עצבנו אותי בקטע שהם לא רצו שקן יחזור, למרות שאני לא ממש בטוחה איך אני הייתי מתנהגת במצב הזה ^.- יולי הייתה חמודה, אבל המשפחה שלה מעצבנת!!]-{ ואיך זה שהיא היחידה עם שיער סגול?? קן אני גם לא ממש מבינה למה הוא לא מצטרף אליהם. אבל הוא בחור מתוסבך עם הרבה בעיות אז שיהיה.... ציטוטים! "זה די מוזר להקשיב לכל מיני קולות בראש" (אני)*שולחת מבט לעבר לורי* "תני לנחש. יש איזה בחור שעשה פעם דברים רעים ועכשיו את מתלבטת אם לסלוח לו!" (או משהו דומה לא זוכרת בדיוק) "אהבת נעורים, כמה מתוק" אבא של יולי... אנשים אני יורקת דם. יש לי שחפת אני הולכת למות ואני לא אהיה פה יותר! סתם.. -.- הדם הוא בגלל איזה משהו בגרון

קורורו

New member
מממ...

אני לא ממש אוהבת את הפרק של היום. אני אוהבת רק את ההתחלה והסוף. ההתחלה בגלל שמגלים (מגלים?! זה היה ברור!!!!) כמה דיוויס שלי מושלם ונשמה טובה, סולח בכזו קלות - ואיך הוא מצליח לקלוט את האישיות האמיתית של קן תוך דקה. את הקטע בהתחלה עם קארי אהבתי מסיבה אחת - פעם אהבתי את קארי. זאת אומרת, פעם כשראיתי את דיגי'מון בהתחלה, לא היה לי אני שונאת את זה, ואוהבת את זה, ולא סובלת את זה... . "חיבבתי" (אני לא מוצאת את המילה המתאימה) את כולם - ו... זהו. אבל ככל שהתבגרתי (איזה סבתאל'ה אני עכשיו
) גם הדעות השתנו (ואני חייבת להודות - הרבה מזה תודות [אשמת? סתם!!!] לכם...) ועכשיו אני גם די... אוף! אני לא מוצאת את המילים היום!!!! בקיצור - יש לי כאלה שפשוט בא לעהעיף סטירה - ואלה שפשוט אין עליהם. אז... חזרה לנושא - פעם אהבתי את קארי. הייתי בטוחה שהיא מושלמת. אחת שלא תעיז לפגוע באדם אחר, סלחנית, ועוד עם ה"כוחות" האלו שלה - היא נראתה לי יותר מגניבה, שלא תעיז לצחוק על אהבה של מישהו כלפיה *שיעול*דיוויס*שיעול* (אני יודעת... יש כאלו שיחשבו שאני מגזימה... אבל ככה אני חושבת!!!). אבל עכשיו אני די... נורא... כועסת-שונאת אותה. והקטע הזה גרם לי להבין יותר כמה. היא בכלל לא כזו! הפעם היחידה שהיא הייתה כזו, היה בעונה הראשונה כשטאי חזר לעולם הדיגיטלי, ובחיפושים אחרי הדיג'יגורל השמיני. עוד יותר אהבתי אותה בפלאשבק של טאי, כשהיא הייתה חולה. אבל היא בכלל לא כזו. היא צוחקת על דיוויס, מנסה לגרום לו לקנא בכך שהיא נדבקת לטי.קיי, והיא בכלל לא סלחנית. היא נורא מסתייגת מקן עד שהוא נהיה אחד מהם. היחיד שבאמת מאמין בו הוא דיוויס, ומעט אחרי שהבינה אותו - יולי. נסחפתי קצת עם הדיבור על קארי
. אממ... קן היה ממש מתוק היום. לא יכולתי להפסיק לחייך כשהוא היה על המסך. הוא נורא עדין. ומתוק. בדיוק כפי שסאם (משום מה אני נורא כועסת עליו
) ו-וורמון תיארו אותו. יולי. חשבתי שהיא סתומה. אבל יש בה משהו... היא יכולה להיות נחמדה. כשהיא רוצה
. קודי.
. יותר אי אפשר להגיד. הוא עוד פחות סלחן מקארי. אין לו אמון באנשים. איך הוא לא זוכר איך קן נשבר כשהוא ראה מה עשה לעולם הדיגטלי, ובעיקר לוורמון? שהוא הציל אותו? שהוא מיהר לעזרתם ברגע שראה את האי-מייל? טי.קיי - הוא היה גם מתוק. הוא היחיד מהחבורה שבכלל שקל לתת לקן הזדמנות שנייה. משום מה זה מזכיר לי משהו... אני פשוט לא מצליחה לזכור מה!!!! אני מנסה להזכר כבר חצי שעה בערך - אבל אני לא זוכרת... מישהו חוץ ממני שם לב לזה שדיווויס בכלל לא פנה אליו? זאת אומרת - מכולם הוא ביקש לדעת אם יתנו לקן הזדמנות שנייה - ורק מטי.קיי לא!
הקנאה פשוט הורסת... ציטוטים...: "מעשה רע? מי שעשה רע זה זה שתכננן את התפריט של הקפיטריה" (ממש ממש לא מדויק, דיוויס לקן, ליד הנהר) "אחי, מה עם האוכל שלי?" (ילד אנונימי מהביה"ס של דיוויס וקארי) "אני חושב שקארי ממש חתיכה" מה הסיפור של דיוויס עם משקפי הצלילה האלה?" (עוד כמה ילדים אלמונים מבית הספר) וואו... זה היה ארוך... חסר לתפוז אם הוא לא שולח!!!!

Apikachu L

New member
את יאקומו?

זו יאקומו והיא חזרה..אוי בושה שלא זיהיתי אותך... בכל מיקרה, אני חושבת שזה די מוזר..הפרק הי טיפה מעצבן..

cody54

New member
לאלאלאלא!!

הקרב עם רוקמון היה גאוניי! איך שהם חסמו את המים!

למעלה