הפרק של היום

הפרק של היום../images/Emo127.gif

יש כמה דברים שרצינו לכתוב לכם: * איזה שקרנית סמדר פעם אחת היא אומרת לוורדה שתילך לאלכס ופעם אחרת היא אומרת לדורון שוורדה חוצפנית ושהיא לא צריכה ללכת לאלכס. *מה החולצה המכוערת שגידי לבש היום(סגול כל כך דוחה). *שמתם לב שהעיננים של ורדה רחוקות אחת מהשנניה. *כשדורון צעק היום הוא כמעט לא פתח את הפה איזה מצחיק זה היה.

אני רוצה

לא הייתי מתנגדת להגיע לפה "המצחיק" של דורון כלומר להתנשק איתו האם ברור עכשיו?

הגזימו היום עם הפה שלו.

כמה אפשר לסגור? למה להתנגד לנפלאות גוף האדם ולנסות לדבר בלי להזיז את השפתיים? כשאתן מדברות על "לנשק את דורון", אתן מתכוונות לדמות של דורון עצמה בסידרה או לגיל פרנק, בכלליות?

לניבה לא לחיי האהבה 2002

לניבה לפחות מישהי שמבינה אותי, אני לא מוכנה לרדת לרמה של שיחה עם לחיי האהבה 2002 , לא לרמה שלי קללות ושטויות, בטח בפסיכומטרי הוציא/ה 200

תודה עזית, ואני מבינה אותך

אבל גם מתה על גיל פרנק ותדעי לך שהוא מנשק נהדר (לא שאני יודעת מנסיון אישי...הוולאי..) אבל רואים!
גיל פרנק גבר סקקקקקקסי לאאלה!!!

לניבה

אני לא יודעת אם הוא מנשק נהדר, אבל לפחות ראיתי אותו במציאות והוא מקסים וממש חמוד יש בו עדינות כזאת ואני חולה עליו

עזית ->

אני אומרת לך שגיל פרנק מנשק מצויין - היה כתוב בעיתון על זה... ורואים, ואני גם פגשתי אותו כמה פעמים והוא ממש איש נחמד ומצחיק. גיל אחלה, כזה חמודי!!

לניבה

מי אמר שכל מה שכתוב בעתון הוא נכון???, אבל סביר להניח שכן, איפה פגשת אותו כמה פעמים???

תגובה לעזית ../images/Emo70.gif

את גיל פרנק פגשתי כמה פעמים, כי הלכתי לצילומי הסדרה (כשעוד היו) וישבתו אותי ודברנו, ראתי לו איזה כתבה שהיתה עליו ועל יעל, הוא דיבר וצחק איתנו- הוא ממש אחלה בן אדם (אולי קצת שחצן אבל אני לא חושבת) היה כיף איתו, הוא כזה סקסי ואמרתי לו את זה, בערך..שאלתי אותו למה הוא בחליפות כל הזמן, והמאפרת של סופי שאלה אותי משהו ואמרתי לה שאני חושבת שהוא סקסי! :) דרך אגב, את חדשה פה, לא? את אוהבת את סופי (רונה)?

pompii

New member
אתן מאוהבות

בדורון ולא בגיל... בטח שדורון מקסים וחמוד ונשמה ואתן חושבות שהוא נסיך שמנשק מצויין אבל מה אתן יודעות על גיל, מי רוצה להתנשק איתו, אם יש בן אדם בן 39 שכדאי להתנשק איתו ולא להרגיש זקנה זה בראד פיט, לא גיל פרנק הוא לא נראה כל כך טוב יש בו משהו, בדורון כי הוא נחמד וחמוד אבל בגיל?....

לפומפי איזה שם מגניב

יחי ההבדלהקטן, אני לא כל כך קטנה כמו שאתה חושב/ת אני חושבת שלהתנשק עם גיל היה כיף עזית

לניבה

עד לפני מס ימים הייתי רק קוראת, אבל בימים האחרונים התחלתי להגיב, פשוט נסחפתי למה לא? נראה נחמד וכייפי, אף פעם לא השתתפתי בפורומים, לא עניין אותי, אבל הסדרה הזאת תפסה אותי , בנגוד לשאר התוכניות בטלביזיה. רונה מדהימה היא ממש תגלית, לדעתי, לגבי גיל פרנק לדעתי הוא סנוב, אבל אני חולה עליו עזית

לפומפי!

אוקיי, אולי אני אוהבת את "דורון" יכול להיות, אבל אני פגשתי את גיל פ כמה פעמים אז אני יודעת איך הוא בערך... ואפשר לחשוב שהוא כזה זקן, כולה בן 40, אז מה? עדיין הוא גבר סקסי של החיים והייתי מוכנה לנשק אותו!

לניבה

תראי איזה קישור ארוך נהיה מ ה פ ה של גיל , אבל מה´כפת לי, אני לא מאוהבת בגיל כי הוא לא מוחשי, אבל פשוט חולה עליו (יש הבדל לא??) ושוב החלום שלי הוא: להתנשק איתו, אני כבר לא בת 20, אז 40 זה לא ביג דיל, יש גברים שבגיל 40 נראים יותר טוב מאשר בגיל 20 ( והכל גיל בגיל וכו´) בי עזית

למעלה