הפרק של היום 2X9

נג היפה

New member
הפרק של היום 2X9

היי מישהו יכול להזכיר לי מי זה טיילור? וגם מישהו יכול לספר לי מה קרה בקצרה בפרק הראשון של העונה השניה, ראיתי אותו רק מהאמצע.. ופיספסתי משהו מאוד משמעותי כנראה..

../images/Emo221.gif../images/Emo45.gifמי זה טיילור באמת?../images/Emo4.gif

פרק ממש טוב. תגידו עומד להגמר או משהו? זה ממש הרגשה של סוף.. וואי הייתי בשוק שאנדי אמרה שהיא חולה

קיטיקט1

New member
טיילור עבד עם אדם גם אבל הוא בגד

בו ולא פוס.... הוא זה שהביא את קייל לטרגרים בפעם השניה...

adii1201

New member
הסבר קצר מי זה טיילור../images/Emo26.gif

את טיילור פגשנו לראשונה כשראינו את קייל בחדר של אדם ביילין ואז טיילור נכנס ואדם אמר לקייל שהוא החבר הכי טוב שלו או משהו כזה ושהוא זה ששומר עליו ושהוא הגשים לו את החלום לעשות את הניסוי שהוא ביצע עם קייל (אל תתפסו אותי במילה אני לא באמת זוכרת מה בדיוק הוא אמר
) אח"כ פגשנו את טיילור עוד מס' פעמים כשקייל היה בבית של אדם (בעיקר כשאדם נפל וכו') אח"כ פגשנו את טיילור כשהוא החזיר את קייל אל הטרייגרים אחרי שאדם נורה ובעצם הציג את עצמו כעורך הדין של המשפחה האמיתית של קייל. ואז פגשנו את טיילור בפרק האחרון (2X09) שבעצם אפשר לראות שם שאדם וטיילור מכירים עוד מימי זיזיקס ושטיילור בעצם בגד באדם.

hodaya157

New member
טיילור זה ההוא

שאמר לאדם: רוץ! וסגר עליו את החומה... ואם אני לא טועה הוא גם היה בתחילת העונה בפרק הראשון כשאדם עוד היה חי...וירו בו...לא?!
ואנדי הזאת.....אני כבר מתארת לעצמי כמה סצינות קשות איתה......
איזה ביאוס זה!! אבל קטע יפה היה עם ה: i like you \ i have cancer... =|

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאחד הרגעים המזעזעים/עצובים ביותר בסדרה|שט

אבל כתיבה, בימוי ומשחק מעולים של הסצנה...

adii1201

New member
הפרק היומי 2X09 *מנסה להחליף את דילן*../images/Emo11.gif

שם הפרק:רוח הרפאים שבמכונה
תאריך שידור מקורי:6.8.07
תקציר הפרק:לורי מרגישה שהיא צריכה להוכיח משהו, ומציעה לחברים לבלות לילה ביער. המקום שבו היא בוחרת לבלות מסכן את כולם, במיוחד לאחר שג'סי מזמינה את עצמה ומצטרפת לבילוי.
שם הפרק באנגלית:Ghost in the Machine
תקציר הפרק באנגלית:Needing to prove something, Lori proposes a night in the forest, but her choice of location puts everyone at risk especially after Jessi invites herself along.
ציטוטים מהפרק-
Josh:[Jessi is being clingy to Kyle. Josh mumbling] New player on the field. Declan:Trager, quuit messing around. Kyle:Lori, get out it's not safe. ZZYZX. This is a way in. Declan:Lori, get the hell out of there. Lori:(talking about going into Zzyzx) This seemed like a good idea 4 beers ago. Josh:This is exactly how those movies start. They kill the impishly handsome young comedy relief first Andy:The only comedy going on here is you trying to start that fire. Jessi:(to Amanda) Are you a natural blonde? Amanda:Excuse me? Jessi:I heard blondes have more fun. Amanda:Um? I guess it depends on the blonde. Why? Jessi:Kyle likes you, I thought that was the reason. Amanda:My hair color? Jessi:Why else would he like you? Josh:(to Kyle) Listen. I need you to do me a favour. I want you to read Andy's mind. I don't know, note her sweat glands, analyze her aura. Work your extraterrestrial mojo. Kyle:What are you talking about? Josh:I like you Andy:(at the same time as Josh) I have cancer. (looks at him) What? Josh:What?!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאיפה היא באמת?../images/Emo12.gif

אה.. לקראת סוף הפרק, כשאנדי אמרה לג'וש שיש לה סרטן, חשבתי על הספוילר בכותרת שמישהי שמה פה לפני איזה שבוע. יופי.
שאר הפרק היה די מבלבל (הרבה עבר היה) ומסיבה כלשהי הייתי בטוחה שלטיילור קוראים בריאן

adii1201

New member
לא יודעת.. אבל אמרתי ניתן לעצמי צ'אנס להחליף

אותה
בכל מקרה, לגבי טיילור, קוראים לו בריאן.. טיילור זה שם המשפחה שלוXD

slayer510

New member
אחלה פרק../images/Emo58.gif

אחד הפרקים האהובים עליי בעונה לבינתייים! לא הבנתי איך ג'סי פתאום נדלקה על קייל?! הרי בפרק הקודם לא היה ביניהן שום קשר חוץ משלום וביי, אני חושב...

slayer510

New member
וואי... אין ספוילר בהודעה שמעליי!

התרגלתי לשים כבר ת'סימן הזה כל הזמן.

adii1201

New member
היא לא נדלקה על קייל...

היא שמה לב אליו יותר.. וזה היה ככה כל הזמן ובכלל, הרי הם אתחלו אותה מחדש או משהו כזה.. (אמילי לקחה אותה לעבודה שלה וכו')

למעלה