הפרק של היום - 21.2.02

Carpet Crawler

New member
הפרק של היום - 21.2.02

שם הפרק:
The Nap/"החרופ"
פרק 18 בעונה 8; פרק 152 בסדרה.
שודר לראשונה ב-10 באפריל 1997.
כתבו: גרג קאבט ואנדי רובין.
ביים: אנדי אקרמן. שחקנים אורחים:
סטיבן לי, בתפקיד קונרד
וינס גרנט, בתפקיד האל לאנגרהאנס... זתומרת קיצמילר
אנג´לו תיפה, בתפקיד שליח
ג´ונל קנדי, בתפקיד מזכירה
מיק סקריבה, בתפקיד חבלן
טרי רודס, בתפקיד אב
סיד ניומן, בתפקיד איש זקן
קווין קקיסן, בתפקיד בריאן
קייל סאליבן, בתפקיד ילד
ריצ´רד הרד, בתפקיד ווילהלם סינופסיס:
ג´ורג´ עייף וזקוק לנמנום בזמן העבודה. הוא מוצא את המקום המושלם - מתחת לשולחנו.
קרמר מתחיל לשחות, אבל הבריכה אינה תואמת את צרכיו. לכן הוא מתחיל לשחות בנהר המזרחי.
החבר של איליין דואג לגב שלה ושלו. הוא שולח לה מזרן והיא מפרשת לא נכון את המחווה ונותנת אותו לקרמר.
ג´רי מקבל ארונות מטבח חדשים, אבל קונרד הבחור שמתקין לו אותם שואל אותו המון שאלות.
ג´ורג´ שוכר את קונרד לבצע מספר שיפורים בשולחנו, כולל מקום לשעון מעורר.
סטיינברנר מחפש את ג´ורג´, ומחליט לחכות לו במשרד שלו. לאחר שהוא מוצא את ג´ורג´ מתחת לשולחן הוא חושב שיש לו חוש שישי ויוכל לעמוד בדרישות של ה"טרוריסט" ג´רי לכובעים מותאמים.
בינתיים קונרד מבצע שינוי במטבח של ג´רי, שלא מוצא חן בעיני אף אחד.
איליין מקבלת בחזרה את המזרן כאשר היא מבינה את כוונותיו של החבר שלה. אבל קרמר הספיק להעביר למזרן את הסירחון של הנהר המזרחי.
החבר של איליין מגלה את היתרונות של שחיה בנהר המזרחי.
סטיינברנר שומע קול תקתוק במשרד של ג´ורג´, חושב שמדובר בפצצה וקורא לחבלנים.
ג´רי מחליט שהוא זקוק למטבח הישן שלו בחזרה.
איליין נלכדת עם גב תפוס מתחת למזרן כאשר היא מנסה להפטר ממנו שוב.
הנהר של קרמר נהיה צפוף.
ג´ורג´ מוצא מקום חדש לנמנם בו. הערות/פרטי טריוויה:
הפרק מכיל קטע בו ילד קטן ואביו משקיפים אל הנהר המזרחי והילד רואה במשקפת את קרמר שוחה. את הילד בקטע הזה גילם קייל סאליבן, שמופיע כדמות משנה בתור דאבני בסדרה "מלקולם באמצע" שעלתה לשידור בכבלים בארץ לאחרונה.
ציון אישי לפרק זה:
2\1 שלכם, זוחל השטיח.

hospital_food

New member
הפרק הזה למשל

יותר טוב מהפרק של אתמול. איזה רעיון מבריק יש לג´ורג´ היום, אולי הרעיון הכי מבריק שהיה לו בכל פרקי הסדרה. מישהו חושב אחרת? אחלה פרק אחד הטובים בעונה נ.ב מישהו יודע איזה שיר סטיינבר מזמזם לו?

רואי

New member
אחד הפרקים היותר גדולים של הסדרה!!!

ג´ורג´ שיחק אותה הפעם בגדול

Carpet Crawler

New member
אכן רעיון מבריק של ג´ורג´, אבל...

אני מוצא את הפרק נחמד ולא יותר מזה, ובטח שלא יותר טוב מ"הפצוע האנגלי", שהיה הרבה יותר מצחיק וחכם ממנו. ואחרי לפחות 7 צפיות בכל אחד מהפרקים זו עדיין דעתי. זוחל השטיח, נוקט עמדה.

IC4

New member
"הפרק נחמד ולא יותר מזה" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא יכולת לבשר את עמדתך בדרך יותר מעודנת , אחא ..? אני מוצא את הפרק היום כפרק של שלוש וחצי כוכבים רק בהנחה ואכן יש פרק סיינפלד שהיית מדרג אותו רק עם שני כוכבים אך אם המינימום שלך הוא שלוש כוכבים הייתי מספק לפרק זה לפחות שלוש כוכבים ושלושת רבע כוכב
אגב את הפצוע האנגלי אכן אני מעריך יותר אחרי שדיברתם עלי כאן, קבלו ח"ח --- אייסי, שהיה יכול להיות בנו המאומץ של ג´ורג´ ולומד את דרכיו.

Carpet Crawler

New member
כן.

כמו שכבר ציינתי בעבר אני קצת משוחד בעניין הציונים, והמינימום שלי הוא אכן 3 כוכבים אבל בעיקר בגלל שאין אף פרק בסיינפלד שאני מוצא ראוי לציון של פחות מזה. 3 כוכבים זה המינימום אצלי כי זה ציון לא טוב ולא גרוע, ומאז תחילת כהונתנו המשותפת בפורום היה רק פרק אחד שקיבל ממני את ציון המינימום, שאנשים גם נטו להסכים איתי שהוא מהפרקים החלשים בסדרה - "הכסף". בעונה 9 יש עוד פרק או שניים שלא ראויים לציון גבוה מזה לדעתי אבל תדעו מהם לכשישודרו. עם זאת אני יכול להגיד שבעונה 9 קיימים יותר פרקים הראויים לציון 5 כוכבים ממה שבעונה 8. אבל אני מניח שזה כבר לא מפתיע אף אחד. בפרק הפצוע האנגלי ששודר אתמול זה היה שיקול של פרק מבריק ברובו, ואם רק שאר קווי העלילה בפרק היו טובים כמו זה שקשור ישירות לסרט הפצוע האנגלי, בכיף הייתי נותן לפרק ציון של 5 כוכבים נוצצים. בעונה 7 למשל אם הייתי נמצא כאן הייתם נוכחים לראות ציונים שנעים בין 4 ל-5 כוכבים לכל פרק, לא פחות. זוחל השטיח, חותך כוכבים באמצע ולא בשלושת-רבעי.

אם המינימום שלך זה 3 והמקסימום 5

אז למה שלא תיתן ציונים בין 1 ל-3? מילא אם היית נותן ציונים גם לדברים אחרים שבהם יכול להיות 1 או 2,אבל אם אתה משוה רק את הפרקים של סיינפלד אחד לשני,זה יותר הגיוני...

למעלה