הפרק של היום, 14/11

mkarin

New member
הפרק של היום, 14/11../images/Emo42.gif

קודם כל- מישהו מוכן לתת תקציר כי לא ראיתי?
וא"כ, כמובן- דעות.

תלתלית

New member
ראובן מסדר את הספרים

בזה אנחנו דומים. זה מאד סמלי שהוא מסדר את הספרים, את הספרים האלה שאשמים בכל. כל פעם שיש לי בלגן בחיים - אני מתחילה לסדר את הספרים, ממיינת, מעלה זכרונות, מנקה אבק, משנה מיקומים. היה פרק לא פשוט בכלל , כבד. פרק של סוף. נעמה היתה יפה בחלום, ובלתי מושגת. אהבתי כאשר רונה אמרה לו "קיוויתי שתעזור לעצמך, כפי שאתה עוזר לאחרים". היא ילדה חכמה מאד.

n0r0

New member
חשוב לי מאוד!!!!!

מישהו יודע מה שמה של השחקנית שמגלמת את רונה הבת של ראובן?!?! זה דחוף!!!!

שרונסקי

New member
אין לי מושג, אבל היה כתוב בפורום

בפעם הקודמת שהיא הופיעה, אז תדפדף..

רונה פולנייה מהדור הישן או....

מה שידין שמע ? מה זה הדבר הזה ? מה יגידו השכנים - עבר מהעולם מזמן דפנה על כדורים = כל העולם על פרוזק או סרוקסט

גKיה

New member
כמו אתמול, פרק מיותר

אתמול כל מה שהיה זה שרובן קבע להיפגש עם נעמה כנראה ביום חמישי. היום כל מה שהיה שהוא הודיע לאשתו ובתו שהוא עובר לגור בדירת חדר לא רחוק. היום בין לבין לא היה כלום. הופיעה הרבה הבת שלו רונה, דמות מוזרה שאני לא יודעת מי פחות מקצועי הדמות או מי ש"משחקת" אותה. דיאלוג מופרך, בעצם אני אפילו לא אתרח לנתח מה שהיא. הצפי הוא שמחר תהיה פגישה רגילה של איילה. תודה על זה. וביום רביעי פגישה רגילה של אורנה ומיכ' ותודה גם על זה. וחסר להם שהם יפשלו בפרק האחרון. לדעתי הפרקים המחורבנים עלולים להוריד בסיכום כללי את הציון של כל הסדרה. בגלל שהם ממש מחורבנים. נראה שהיוצרים יודעים לעשות או משהו מעולה או משהו מחורבן לגמרי. אני מקווה שהם לא יפשלו ביום חמישי. ואם כן יפשלו אז שוב, מזל שזה נגמר! ותודה גם על זה.

שרונסקי

New member
ממש לא מסכימה איתך

הפרק היום היה שונה מאד מאתמול והרבה יותר מוצלח. אמנם לא היה בו טיפול, וחבל, אבל הדרמה היתה טובה. אתמול סתם היה אוסף פלאשים מעצבן, תקציר לא נחוץ, והיום היתה התמקדות במה שקורה בבית של ראובן. השחקנית והדמות עושים עבודה יפה, בעיני, רונה אמינה לטעמי, ומשחקת יפה, דיאלוג אמין , מה מופרך בו לדעתך? נכון שאני אוהבת יותר לראות את הטיפולים, אבל אל תשכחי שאנחנו צריכים גם סיומת לכל האירועים המשפחתיים שקורים על ראובן. מאד מקווה שראובן לא יילך לנעמה, מה שכנראה יקרה בכל זאת, בפרק האחרון? מקווה שאתבדה

גKיה

New member
מקפיצה

אף אחד אחר לא רוצה להתייחס לפרק? מה זה אומר? בקשר לרונה היא נורא תזזיתית, סובלת מתנועתיות יתר, הבעות מוגזמות, לפעמים צוחקת בהיסטריה פתאום בוכה פתאום צוחקת, לא מעוררת אמפטיה. כאילו הדמות והשחקנית לא מתחברים. אף פעם לא ילדה תמיד איזה יצור מעוות שמטפל באבא. נו, זה רק לשם התחלה. היא באמת לא מעוררת בי רצון לכתוב עליה, היא מעוררת גועל ממש.

R o n n n a

New member
לדעתי הפרק לא היה מיותר,אבל אין

ספק שאחרי הפרקים המצויינים שהיו בעבר, זה נראה שונה. רונה (טלי רובין) משחקת, לדעתי, נפלא. מביעה את הבלבול שהיא נמצאת בו ואת הקריעה הזאת בין אמה ואביה בצורה משכנעת מאד. הערב תהיה מאיה מרון שהיא ענקית ובטח להרגיש שוב את ההתפעמות של פעם...........

לא בטוח בכלל שתהייה איילה היום

הוא אמר לרונה שהוא ביטל את המטופלים שלו לימים הקרובים...

shalva5

New member
מסכים לגמרי - הסדרה פשוט ירדה

התחיל מצויין - אבל אולי פחד גבהים - התדרדר לדרמת בורקס. אבל אולי בפעם הבאה מישהו ימשיך את הרעיון הגדול ויעשה סידרה על טיפול פסיכולוגי.

למעלה