הפרק של היום - ראשון

הפרק של היום - ראשון

כמה דברים:
רק לי היה פלאש-בק מסצינה מסוימת של ת'ורן באותו לוקיישן בה הוא אומר למייסי/ברוק שהיא הדבר הכי טוב שאי פעם קרה לו?
עד כמה המצב של מאסימו כבר יכול להחמיר?
מה קרה לסלולרי של הרופא? באמצע הפרק הוא התקשר לניק שיגיע לבית אבל בסיומו הוא היה צריך להתקשר מהטלפון בבית. בטריה חלשה?
דיקן סובל מכוויות קור בידיים.

Mikel20

New member
השיעמום חוגג../images/Emo4.gif

הפרק היה אחד מיני רבים שפשוט איך שראיתי 5 דקות הבנתי שלא הולך להיות מעניין:
אני לא מבין את בראדלי! עוד כמה פעמים נאלץ לראות את דארלה ות'ורן משבחים אחד את השני בלי פואנטה? די נמאס כבר - שמישהי תנסה להפריד את הצמד הדביק הזה, שיריבו קצת (ושדארלה תפסיק לגעת לו בפנים כל הזמן).
המפגש ה"סוער" בין דיקן לג'קי לא היה שונה מאף אחד מהפעמים הקודמות שלהם בחודשים האחרונים, הוא אומר לה "בואי אלי" והיא מחזירה לו במבט של כלבלב מיוחם ולא יודעת מה להגיד - די תחליטי כבר, או שתלכי למאסימו או שתזרקי את הטבעת ותיהיה ג'קי שארפ!
הסצינה היחידה שעוד הייתה שווה משהו הייתה ב 3 דקות אחרונות בין מאסימו לניק, סוף סוף משהו ראוי ומרגש, ג'ק ווגנר עושה עבודה מצויינת!

girlontop

New member
ואני תוהה

האם ת'ורן באמת אוהב את דרלה או שהוא פשוט נהנה מפמפום האגו ומהכרכורים סביבו?

SoldieRonit

New member
ואני חשבתי שזה בגלל ההנקה ../images/Emo8.gif

או יותר מדויק,לאלו שלא הבנו-מה זה עושה לצד העופרים

faery18

New member
חחחחח../images/Emo6.gifלהכל אתה שם לב?

אפילו לכוויות עור של דיקן?חחחחחחחח
היה היום פרק לא משהו, תורן ודרלה היו די משעממים גם ברוק וניק היו משעממים... רק הקטע עם מאסימו וניק היה עוד איכשהו מעניין...איזה חמוד ניק איך הוא התלהב שמאסימו לחץ לו את היד...

Shiri from the block

Active member
חחח אשכרה אתה שם לב להכל! :) היה פרק נחמד, העיקר שהיה את ברוק אני מרוצה../images/Emo99.gif

SoldieRonit

New member
../images/Emo124.gif *טומ טום (תופים)*.כנראה אני

היחידה שנהנתה מהפרק ("פרק משעמם
,רשמו כולם"). אהבתי את הסצנה בין ת'ורן לדרלה
איזה חמודים-ככל שהיא פתחה עוד כפתור (אצלו,אצלה-מה זה משנה ??
) ,העבודה התרחקה ממנו
ומאסימו-הו,איזה מתח....וזה לא היה בציניות
(אני מופתעת מעצמי).. טוב,ביי ביי

238

New member
../images/Emo122.gifזו כנראה אשמתי../images/Emo8.gif

בס"ד כי בשבועות שלא ראיתי היפים(מבחנים, you know) כולם כתבו עד כמה כיף שהסדרה חזרה להיות מעניינת ובלה בלה בלה. יל להיותלי זמן והתחלתי לראות ת'סדרה,אני פשוט משתעממת. זה נראה לכם מן רמז ברדליאי שכזה???

238

New member
עברית בתפוז...

בס"ד המשפט האחרון הוא:משהתחיל להיות לי זמן...

למעלה