הפרק של היום, (צריך עזרה). איזה מספר פרק היה היום? ובאיזה עונה? תודה.
E EvaNofit New member 21/1/06 #4 סורי.... פיספסתי אותו בגלל השינוי של השעות.... גם שבוע שעבר זה הכי ככה וחשבתי זה חד פעמי.... אני מציעה לך או להוריד תפרק או להשכיר בבלוקבסאר וכו' [כמו שאני יעשה...]
סורי.... פיספסתי אותו בגלל השינוי של השעות.... גם שבוע שעבר זה הכי ככה וחשבתי זה חד פעמי.... אני מציעה לך או להוריד תפרק או להשכיר בבלוקבסאר וכו' [כמו שאני יעשה...]
E EvaNofit New member 21/1/06 #7 ../images/Emo27.gif מקאזה, אימיול וכל אתרי השיתוף שקיימים..... אבל נראה לי שזה יורד בלי תרגום..
ב בונגו2 New member 21/1/06 #8 יש לך מיקום יותר ספציפי? הפרק לא נמצא בשום מקום. יש לך אולי איזה לינק בשביל למצוא אותו?
E EvaNofit New member 22/1/06 #9 ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif למשל בקאזה... תכתבי בחיפוש: The O.C. - 1X19 וזה יוריד לך תפרק בלי שום בעיות.... [אימיול אישית לא עובד לי....] * זה יורד בדר"כ בלי תרגום וצריך להוסיף או לראות בלי.... נ.ב. אני שמה חצים בכותרת כי בעיקרון אסור לדבר על זה פה בפורום..... שיהיה בהצלחה
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif למשל בקאזה... תכתבי בחיפוש: The O.C. - 1X19 וזה יוריד לך תפרק בלי שום בעיות.... [אימיול אישית לא עובד לי....] * זה יורד בדר"כ בלי תרגום וצריך להוסיף או לראות בלי.... נ.ב. אני שמה חצים בכותרת כי בעיקרון אסור לדבר על זה פה בפורום..... שיהיה בהצלחה
E elena20 New member 21/1/06 #5 פרק הכי יפה לדעתי!!!!! בעיקר בגלל אדם ברודי הקורע!!! יאווו הוא משחק כל כך טובבבבבבב סת וסאמר שכבו, הללויה!!! חמודים..... ראיין ומריסה שיחזרו כבר!!!
פרק הכי יפה לדעתי!!!!! בעיקר בגלל אדם ברודי הקורע!!! יאווו הוא משחק כל כך טובבבבבבב סת וסאמר שכבו, הללויה!!! חמודים..... ראיין ומריסה שיחזרו כבר!!!
H helipr13 New member 22/1/06 #11 הכי יפה גם לדעתי..... ......זה הפרק הכי יפה בעונה ה1 ואחריו הפרק של כריסמיכה
8 8HaNa8 New member 22/1/06 #12 כן../images/Emo70.gif היה פרק ממש ממש יפה חח סת' וסאמר איזה חמודים.... כ"כ נשפכתי מצחוק רק חבל שהסוף היה עצוב למרות שאפשר להבין את ראין למה קשה לו לסלוח לה...אבל שיחזרו כבר
כן../images/Emo70.gif היה פרק ממש ממש יפה חח סת' וסאמר איזה חמודים.... כ"כ נשפכתי מצחוק רק חבל שהסוף היה עצוב למרות שאפשר להבין את ראין למה קשה לו לסלוח לה...אבל שיחזרו כבר
N NoaHK New member 22/1/06 #13 ../images/Emo207.gif לשאלה: אוקיי אני לא יודעת אם הפרק הזה שודר כבר בערוץ 10, אז מי שרואה ערוץ 10, אולי ספויילר (למי שלא קורא - ) איזה פרק זה הפרק שסאמר עולה על השולחן בkissing booth בביה"ס ומצהירה לפני כולם שהיא יוצאת עם סת'? (או משהו דומה)
../images/Emo207.gif לשאלה: אוקיי אני לא יודעת אם הפרק הזה שודר כבר בערוץ 10, אז מי שרואה ערוץ 10, אולי ספויילר (למי שלא קורא - ) איזה פרק זה הפרק שסאמר עולה על השולחן בkissing booth בביה"ס ומצהירה לפני כולם שהיא יוצאת עם סת'? (או משהו דומה)
D Dreaming Soul New member 22/1/06 #14 תשובה: זה הפוך, זה סת' שעולה על השולחן ומצהיר שהם יוצאים. וזה בפרק הבא. פרק 20.
L luzian2 New member 22/1/06 #15 ../images/Emo6.gif(../images/Emo58.gif)../images/Emo15.gif יותר נכון סת' הוא זה שעולה על השולחן ואין לי מושג
../images/Emo6.gif(../images/Emo58.gif)../images/Emo15.gif יותר נכון סת' הוא זה שעולה על השולחן ואין לי מושג