הפרק של היום פרק 20 ..

MaRy FoReVeR

New member
וואלה,מה את אומרת...

אז יש לי עצה בשבילך מותקף גט-א-לייף! אין לך איזה חברים משפחה אחים ביצפר חופש משהו להתעסק פה חוץ מלהיכנס לאנשים לורידים כאילו את קשורה אליהם בקשר דם!??תביני זה העולם אמיתי אנחנו רק פורום את כזאת חסרת חיים אני מניחה שסדר היום שלך הוא 5 שעות מחשב, 5 שעות טלוויזיה,שעתיים לאכול ו12 שעות לישון. אז תתעוררי יש עוד חיים חוץ ממסכים!(תרתי משמע..)

sbsp66

New member
הלם וצחוק לא יכולים להשתלב זה נוגד את שניהם !

בפעם הבאה שאת כותבת הודעה תנהגי קצת יותר בחוכמה !

sbsp66

New member
מה שאת שומעת .....

תפסיקי לדבר באנגלית ולנסות להיות wanna be ,כי את פשוט נראית לי פאקצה. איך לך מישהו אחר להטפל אליו ? קורבן אחר למצוץ ממנו את הדם ולשאוב ממנו את המיץ? תמצאי מישהו בגודל שלך וברמה הנמוכה שלך ! את אפילו לא מכירה אותי ולא יודעת מי אני באמת . למה על כל מה שאני כותבת לך אני צריכה לקבל תגובה מעצבנת ממך ? זה כבר מתחיל ממש להרגיז אותי. יופי שאת יודעת ממש מה בדיוק סדר היום שלי , כי את טועה לגמרי ותפסיקי להתחכם ולתת פה עיטורי משפטים עם תרתי משמע ,כי זה ממש נראה עלוב .

מ א י ל ה

New member
בואנה את חולת נפש. מה נסגר איתך?

תעזבי תבן אדם בשקט, הוא לא עשה לך כלום! את פשוט חיה בסרטים וזה ממש מפחיד לקרוא את התגובות שלך. לכי לטיפול או משהו ותשיגי חיים. :S

sbsp66

New member
לפעמים חולה הנפש הוא דווקא מי שאומר על האחר

שהוא חולה נפש,מין השתקפות כזאת של מראה ... אם את חרדה ומפחדת פשוט תמעני מלקרוא את התגובות שלי ואת עוד מישהי שמצדיקה אותו מרחמת עליו ומצדדת בו ? את יודעת אני ממליצה לך שתכתבי פחות סלנג בהודעה בפעם הבאה ...תלמדי להתבטא בצורה רגילה ולא בשפת הרחוב

מ א י ל ה

New member
פחחחחח

מה הקשר ?? בואנה את שרוטה לגמרי! דבר ראשון זה שתדברי בשפה גבוהה ורהוטה לא אומר שמה שתאמר יהיה נכון או צודק, אז תפסיקי לעשות תצמך כזו חכמה ומבינה. יש לך נראה לי בעיות הבנה כי כותבים לך משהו אחד ואת אשכרה עונה ומתייחסת למשהו אחר לגמרי. מצדדת בו? אני לא מכירה לא אותו ולא אותך, ראיתי את התגובות שלכם אחד לשני ופשוט נדהמתי עד כמה אפשר להיות מטומטמת וממש ריחמתי עליו שהוא נאלץ לסבול אותך. אין לך פשוט מה להגיד אז את סתם ממשיכה וממשיכה לחפור ולקדוח, ויאללה לכי לנוח ועזבי אותנו, את כל הפורום הזה במנוחה. ביי מותק.

sbsp66

New member
אולי את לא רואה את ההקשר המאוד ברור הזה

וזה מאוד חבל ועצוב לי עלייך . לא אמרתי שזה שאני מעדיפה לעומתך לדבר בשפה קצת יותר יפה זה מעיד על חוכמתי ותבונתי,ולא אמרתי שזה אומר שאני צודקת או טועה ,לא עשיתי מעצמי חכמה ומבינה ,רק אמרתי לך שתפסיקי לגחך ולכתוב "חחחחחח" ו"פחחחח" על כל דבר כי זאת רמה מאוד נמוכה וטיפשה,אבל כנראה שגם את כזאת אם את משמשת בשפה הזאת ואני תמיד עונה בקשר למה שכותבים לי ומתייחסת לנאמר לכתוב ולהודעה ,אין לי בעיות הבנה והבעה שתדעי לך אני לעומתך לא הוזנחתי הלכתי נדבקתי אובחנתי והכול בסדר וטוב אצלי ,תודה על יתר הדאגה שלך . אני חושבת שזאת את מטומטמת במקרה שלנו כי את לא רואה את 2 הצדדים וישר קובעת שאני מגזימה ומקצינה כל דבר ולא עונה בכלל דברים קשורים ונכונים ושהוא הוא החסוד והמסכן .

מ א י ל ה

New member
ילדה תחזרי למלונה ממנה צצת.

נכון שנורא מבדר אותי להמשיך איתך בשיחות האלה אבל זהו, אין לי כח אלייך יותר. שלום ולא להתראות.

sbsp66

New member
את בעצמך ילדה לפי איך שאת מדברת

חוץ מזה אני מעדיפה להיות ילדה מאשר פאקצה לא ולי ממש יש כוח אלייך,את משהו שזה לא יאומן כדי שעכשיו אם בידרתי אותך תמצאי לעצמך תחליף חדש כלשהו מישהו אחר או קורבן אחר לריב איתו ולהשפיל אותו וכמובן להראות עד כמה את צודקת בכול

ירדן88

New member
אולי תחפשי לך פורום אחר להוציא את

התסכולים שלך?! באמת,לכי לפורום עזרה נפשית

sbsp66

New member
../images/Emo22.gif אוי באמת כמה מתוק מצדך להציע לי את זה

ואין לי שום תיסכולים לפרוק על אף אחד. את יודעת זה נורא נדוש לרמוז לי שאני חולת נפש ,הבדיחה הזאת כל כך עלובה שזה אומר הרבה על חוסר חוש ההומור שאת מנסה לבטא ופשוט לא מצליחה כי את לא כישורנית אז אני מציעה לך לעשות הסבת מקצוע כי בדרנית את לא תהיי. וההצעה שלך באמת לא יעילה ! אולי תלכי את לפורום כזה ? אולי תשתני לטובה מי יודע מה צופן העתיד -בכל מקרה בהצלחה ! ואנחנו לא בימי זיגמונד פרויד של ימי הביניים שצריך להתבייש ללכת לפסיכולוג,ושזה צריך להיות סוד כמוס וחבוי אז דעי לך "יקירה" בדיחות על ספת הפסיכולוג כבר לא בתוקף בזמננו רק שתדעי אם את לא מעודכנת ,פסיכולוג זה משהו טוב ויעיל שיכול לסייע לך רבות . את יודעת על חולים לא צוחקים לכן אני לא רוצה לצחוק עלייך ולהתבדח או לגחך כי זה במילא לא יעזור את תעוותי הכול , כפי שאת נוהגת לעשות על אנשים בריאים. ואני בריאה בנפשי וזה מוכח .

ירדן88

New member
../images/Emo6.gifתנוחי!

מעניין מי הוכיח שאת בריאה בנפשך,הרי אם תשאלי פה את הפורום כולם יחשבו שאת יצאת מאיזה בית משוגעם או משהו,מה שאומר שאת לא בריאה נפשית. טיפשה.

Inbarit3

New member
באמת פרק מדהים.

מסכנה שירי. :/ מה זה לא נראה לי שהסיפור שלהם הולך להסתיים בצורה טובה. ודניה,סתם מעצבן. חבל עליו והכל אבל מה שהוא עומד לעשות זה ממש מגעיל. אני לא יכולה לחכות לפרק הבא. אגב,אני חדשה.

mami54

New member
ברוכה הבאה...

ברוכה הבאה !!! השתלוות מהירה!!! נהיה בקשר!!!

למעלה