הפרק של היום!!! ענק!!!

לינה18

New member
אבל האמת, ברוק גם לא יכולה כבר

עכשיו להיכנע לריג', כי לפני כמה זמן הם היו ביחד? חודשיים בערך? צריך לעבור יותר זמן, אחרת זה לא מעניין.

S c a r l e t t

New member
אוקיי השתכנעתי

שברוק אולי התחזקה אחרי כל מה שהיא עברה, לא חשבתי על זה ככה. אבל אני חושבת שזה די הגיוני אחרי כל מערכות היחסים שהיא היתה בהם, ואחרי שהיא נפגעה כ"כ הרבה פעמים. אבל היא אף פעם לא ישבה בבית ושקעה בדיכאון היא תמיד ניסתה לרדוף אחרי הגבר שזרק אותה (AKA רידג') אולי בפעם האחרונה לא כי היא היתה שקועה בניק אבל בכל שאר בפעמים לאורך השנים היא לא עצרה ולא בחלה בשום מטרה. אז מן הסתם זה לא תואם עם ישיבה בבית ופנייה לאלכוהול. כמו שאמרו כאן לטיילור לא היו הרבה מערכות יחסים ארוכות ומשמעותיות כמו זו שהיתה לה רידג', במיוחד עכשיו שהיא עשתה כ"כ הרבה מאמצים כדי לחזור אליו ולהיות איתו שוב, אז אני לא חושבת שהעובדה שהיא פנתה לאלכוהול נוראית כ"כ וצריכה להפתיע מישהו, אני רק מקווה שהיא צתא מזה ומהר (רצוי בעזרתו של הקטור)

לינה18

New member
מה היה כל-כך מצחיק לראות את טיילור

סובלת? למרות שאני בעד ברוק, אבל ממש לא נהניתי לראות אותה סובלת. לדעתי כל הפרק היה מאוד מעצבן עם כל הסבל המוגזם לגמרי של טיילור ובריג'ית. מה עם קצת קטעים נעימים יותר? הסצנה היחידה שבה לא היה סבל היה של ריג' ותומס.

Indiman1

New member
אצל ניקט דווקא לא היה הרבה סבל

אפילו הפתעה לטובה. התרופה עזרה לה
ומה זה המשקפיים האלו שלה. פתאום באמצע הבלאגן, היא מתחילה לקרוא לי ספר.. מצחיקה הבריג'ט הזו..

לינה18

New member
אני משום מה חשבתי שהיא קוראת חומר

רפואי מרוב ייאוש כדי לעזור לעצמה, מרוב שהאחות הטיפשה הזאת שאפילו משום מה לא לבשה חלוק לבן(!) לא יכולה לעזור לה.בכלל חשדתי בה שהיא לא אחות! ואף רופא לא הראו כשבריג'ית צעקה מכאבים, ממש התעצבנתי עליהם. איפה מרק כשצריכים אותו? וכן-היתה הפתעה לטובה בקטע עם ניקט, אבל לקראת הסוף.

Shiri from the block

Active member
לא נכון! כן היה סבל בסצינה עם ריג' ותומאס, תומאס סבל מזה שריג' לא רוצה לחזור לטיילור../images/Emo152.gif

Indiman1

New member
ואפשר להמשיך את זה

רידג' סבל מזה שהוא לא הצליח לשכנע את ברוק לחזור אליו

faery18

New member
דעתי

אני מאוד ריחמתי על טיילור. היא איבדה את הדבר הכי יקר שהיה לה-בעלה, המשפחה שלה. ברגע אחד הכל התנפץ לה בפרצוף. וזה באמת לא מגיע לה כי היא כזאת נשמה טובה. אז היא פנתה לאלכוהול, מחשבה כמובן פזיזה ולא חכמה. אכן לטיילור הייתה מערכת יחסים אחת ארוכה ובסיסית עם גבר 1 בניגוד למישהי אחרת פה..., ולכן הפגיעה היא מאוד חזקה וכואבת. טיילור באמת אוהבת את רידג' ולא ציפתה שהמשפחה שלה ככה פתאום תתפרק כשהיא תחזור. היא ציפתה שהכל יימשך כרגיל שרידג' היא והילדים ימשיכו לחיות בשקט ובשלווה, ככה שבאמת אפשר להבין אותה. לפי דעתי האימרה של "ברוק חזקה יותר לכן היא לא פונה לאלכוהול" היא אימרה שגויה חסרת בסיס. לא מדובר פה על חוזק. ברוק קופצת לה מגבר לגבר כל 2 שניות, היא רגילה להיות עם גברים שונים. אין לה לב, לכן לא כואב לה לעבור מגבר לגבר. לטיילור כן יש לב, והיא באמת אוהבת את רידג' בכל ליבה, ולכן זו התגובה שלה. אבל ממש לא מדובר פה על מי יותר חזקה. כי כמו שאמרתי, לא על זה מדובר. אי אפשר להשוות בין 2 נשים מי יותר חזקה כאשר לאחת מהן בכלל אין לב.

Shiri from the block

Active member
לברוק אין לב?../images/Emo4.gif ואו, הפעם הגזמת, וממש. אני אפילו לא ארחיב על זה מרוב עצבים, אבל אני כן ארחיב על משו אחר-טיילור לא איבדה את המשפחה שלה! הילדים שלה הם כבר נערים בני 17018 הם גדולים, והם יכולים לטפל בעצם טוב מאוד. זה מעצבן שמתייחסים אליהם כאל "ילדים" הם כבר לא ילדים! וריג' לא צריך להישאר עם טיילור רק בשביל "הילדים" כי הם לא צריכים שום עזרה, אם כבר תמיכה של הורים וכל זה.. אז כל מה שטיילור איבדה זה רק את ריג', וללכת לטבוע באלכוהול זאת לא התשובה.

לינה18

New member
פרי-אני ממש לא מסכימה עם מה שכתבת

"אין לה לב, לכן לא כואב לה לעבור מגבר לגבר"- ברוק לא עוברת מגבר לגבר, זה ממש לא ככה. אני לא מכירה את כל ההיסטוריה שלה, אבל ממה שאני יודעת, זה לא ככה. כשריג' זרק אותה בגלל תומס, היא לא ישר רצה לגבר אחר-בהתחלה, כמו שכולם יודעים, היא ניסתה להניע אותו מלעשות את זה, ולשכנע אותו, ולפתות אותו, ולפחות חצי שנה של פרקים דנו רק בכמה שהיא עדיין לא היתגברה עליו. בסופו של דבר היא כמובן ויתרה והמשיכה הלאה. והתאהבה בת'ורן. מישהו חושב שהיא היתה צריכה להמשיך להשפיל את עצמה ולנסות להחזיר את ריג'? עכשיו-מה שריג' עשה, כשהוא שניה אחת זרק את ברוק ושניה אחריה רץ והיתחתן עם טיילור, אז, בגלל תומס, זה מה שנקרא לדעתי "לעבור מאישה לאישה". ברוק לעומתו לא כל-כך מיהרה לעבור ממנו לת'ורן-זה לקח לה המון המון זמן. במיקרה האחרון, כשריג' בחר בטיילור כשהיא חזרה מהמתים, זה לא שהיא ישר החליפה אותו בגבר חדש-ניק, היא פשוט פנתה לניק בגלל שהיא אהבה אותו הרבה לפני שהיא היתחתנה עם ריג' בפעם האחרונה, וכניראה שנותרו לה כמובן רגשות אליו. זה שאת טוענת שאין לה לב ובגלל זה היא לא ניפגעת, בגלל שהיא לא פונה לאלכוהול, אז זה דבר מאוד מגוחך להגיד שרמת כאב הלב נמדדת לפי כמות האלכוהול שהאישה הנעזבת שותה.
"לטיילור כן יש לב, והיא באמת אוהבת את רידג' בכל ליבה, ולכן זו התגובה שלה."-ברור, ברוק לא אוהבת את ריג' בכל ליבה
רק בגלל שהיא, לעומת טיילור, נעזבה על-ידו יותר פעמים, ולכן, בלית ברירה,היא מצאה כוחות והמשיכה בחייה עם גברים שכן העריכו אותה. מה שטיילור בלית ברירה, אולי עוד תלמד לעשות, במקום לשקוע באלכוהול ולרחם על עצמה כל היום. וכמו שכבר אמרתי, כמו שרמת כאב הלב לא נמדדת ע"פ כמות האלכוהול שהאישה הנעזבת שותה,(או לא:-, במיקרה של ברוק), כך גם מידת האהבה שלה כלפי הגבר שעזב אותה לא נמדדת ע"פ זה.

א ר י ק ל

New member
הרשו לי לצטט את עצמי--- ../images/Emo132.gif

נושא זה כל כך מאוס..ובחיים לא תשרור בו הסכמה בין 2 המחנות..אז כבר נמאס לכתוב.ולצוטט מותר- "אם טיילור הפסיכולוגית הנאורה לא שולטת במצבה הרגשי/נפשי/כוח ההתבגרות/התגברות, ומתחילה לעלות על גדות נהר האלכוהול. מה יהא עלינו האנשים הפשוטים?!.. לפי דעתי (כמו שכתבתי), בראדלי מנסה לדרדר את דמותה, כדי שנחזירה למעגל האוהבים, וכך גם היא תוכל ללכת ולהתנחם עם הקטור ביתר קלות, ובפחות ביקורת מאיתנו הצופים (שרק עכשיו היא ניפרדה מריד'ג/סופסוף היא מגשימה את פנטזייתה לעשות את זה עם מר כל יכול- גם נגר/אופה/"חתיך"/כבאי/מציל/חנפן/אצילי/. במילים אחרות-- היא סוללת את "ויה דולורוזה" היישר לידיו של הקטור..היתכן?!" ועוד משהו- מי שעקב אחרי הסידרה מההתחלה,ובא ללא דעות קדומות על בלונדיניות יבין שברוק טהורה,וכל מעשיה לא נעשו מרוע/מאופי זנותי----היא חטאה באשר היא אדם, כמו כל אחד אחר

לינה18

New member
צודק, הנושא מאוס, אבל זה לא אומר

שאני לא אגיב על מס' מישפטים ש"קצת" עיצבנו אותי כשקראתי אותם.

למעלה