פרי-אני ממש לא מסכימה עם מה שכתבת
"אין לה לב, לכן לא כואב לה לעבור מגבר לגבר"- ברוק לא עוברת מגבר לגבר, זה ממש לא ככה. אני לא מכירה את כל ההיסטוריה שלה, אבל ממה שאני יודעת, זה לא ככה. כשריג' זרק אותה בגלל תומס, היא לא ישר רצה לגבר אחר-בהתחלה, כמו שכולם יודעים, היא ניסתה להניע אותו מלעשות את זה, ולשכנע אותו, ולפתות אותו, ולפחות חצי שנה של פרקים דנו רק בכמה שהיא עדיין לא היתגברה עליו. בסופו של דבר היא כמובן ויתרה והמשיכה הלאה. והתאהבה בת'ורן. מישהו חושב שהיא היתה צריכה להמשיך להשפיל את עצמה ולנסות להחזיר את ריג'? עכשיו-מה שריג' עשה, כשהוא שניה אחת זרק את ברוק ושניה אחריה רץ והיתחתן עם טיילור, אז, בגלל תומס, זה מה שנקרא לדעתי "לעבור מאישה לאישה". ברוק לעומתו לא כל-כך מיהרה לעבור ממנו לת'ורן-זה לקח לה המון המון זמן. במיקרה האחרון, כשריג' בחר בטיילור כשהיא חזרה מהמתים, זה לא שהיא ישר החליפה אותו בגבר חדש-ניק, היא פשוט פנתה לניק בגלל שהיא אהבה אותו הרבה לפני שהיא היתחתנה עם ריג' בפעם האחרונה, וכניראה שנותרו לה כמובן רגשות אליו. זה שאת טוענת שאין לה לב ובגלל זה היא לא ניפגעת, בגלל שהיא לא פונה לאלכוהול, אז
זה דבר מאוד מגוחך להגיד שרמת כאב הלב נמדדת לפי כמות האלכוהול שהאישה הנעזבת שותה.
"לטיילור כן יש לב, והיא באמת אוהבת את רידג' בכל ליבה, ולכן זו התגובה שלה."-ברור, ברוק לא אוהבת את ריג' בכל ליבה
רק בגלל שהיא, לעומת טיילור, נעזבה על-ידו יותר פעמים, ולכן, בלית ברירה,היא מצאה כוחות והמשיכה בחייה עם גברים שכן העריכו אותה. מה שטיילור בלית ברירה, אולי עוד תלמד לעשות, במקום לשקוע באלכוהול ולרחם על עצמה כל היום. וכמו שכבר אמרתי, כמו שרמת כאב הלב לא נמדדת ע"פ כמות האלכוהול שהאישה הנעזבת שותה,(או לא:-, במיקרה של ברוק),
כך גם מידת האהבה שלה כלפי הגבר שעזב אותה לא נמדדת ע"פ זה.