הפרק של היום (עונה 7)

מ א ג ר ט

New member
הפרק של היום (עונה 7)

בפרק היום האמצע היה קצת... איטי. לא יודעת. אבל באמצע הפרק (כלומר- הטוקרה והג'אפה מתווכחים, סם בורחת קצת) היה קצת חסר אקשן. זה הוריד קצת מהאנרגיות של הפרק. הסוף היה טוב, ההתחלה הייתה טובה, האמצע... בכל מקרה שמעתי לעצתו של subatoi ורשמתי קצת בזמן הפרק. שאלה: ג'ק והחברה עוברים בשער ונופלים לבור. מאיפה הסולם? זה קצת הזכיר לי את הבדיחה הזו.. לא משנה.

nzkiwi

New member
../images/Emo6.gif באמת מזכיר את הבדיחה

נראה לי שהם גם שמו את השער (תפאורה) שוכב הפוך.

subatoi

New member
לא היה להם סולם כשהראו

אותם מלמעלה? אולי יש להם סולם מתקפל או משהו כזה. ברצינות. מה ששאלתי את עצמי היה אם הראו את ה-MALP כשהם נחתו שם. כי עקרונית הוא אמור היה להיאכל ע"י המערבולת, אז הוא לא אמור להראות. צריך לבדוק את זה באתרי התמונות. מה שכן: היה אחלה פרק. אחלה פרק לקרטר (למרות שהיא לא דיברה כמעט), אחלה פרק לסלמאק המלך בקטעים עם סם, ובכלל, אחלה פרק להמונד (עם החקירות). וולטר היה קצת, סיילר היה אחרי הרבה זמן
זה היה פרק היסטורי כי זו סוף הברית ההיא שלהם, ויהיו לו הרבה השפעות בהמשך. זו גם תחילת הניכור של ג'ייקוב במועצה, מה שגם חוזרים אליו בהמשך, אני חושב. חוצמזה, עצבן אותי נורא, שבהתחשב בפרק שמגיע בשבוע הבא, לא ראינו את פרייז'ר כבר המון זמן. כשמחליטים לעשות לדמות מה שעשו לה, למה לא מקדישים לה קצת תשומת לב בפרקים האחרונים שלה? זה הרי לא משהו שמחליטים עליו מעכשיו לעכשיו. אני מניח
ושני ניטפוקים קטנים: * כשקרטר מנסה לסנוור את המל"ט - מה הסיכוי שהיא באמת "תפגע"? יש טעם לנסות בכלל? * כשקרטר מקמבנת את הטיל של המל"ט. איך היא החליטה איפה החייל של אנוביס יעבור בדיוק? היא תיאמה איתו מראש? לא ברור

subatoi

New member
טוב, קצת קשה לראות

אבל אין שם MALP, שזה טוב. לא רואים סולם, אבל אולי באמת יש משהו מתקפל במסגרת הציוד שלידם שם.

סלמאק

New member
איך לא חשבתי על זה?

דווקא שאלתי את עצמי 'לאן נעלם הגשוש?' שכחתי שהוא אמור להיעלם. לגבי הסולם- ברור שהוא מקופל, לא חשבתי אחרת. לקחת לי את המילים מהפה בשתי ההערות האחרונות שלך בעניין הסינוור והירי בחייל. בעצם בעניין החייל יותר חשבתי על איך יכול להיות שהוא לא פוגע בה ו/או בטיל כששניהם ממש מולו, הוא יורה צרוררררות ועדיין לא מצליח לפגוע.

למעלה