הפרק של היום {סטאר...}

crusher

New member
הפרק של היום {סטאר...}

לא היה משהו... לא הזכירו בכלל חלק מהסיפור של גלורי-דון... ומה זה בדיוק הפרק שיהיה בשבוע הבא????

Der-Albert

New member
לא משהו?

לעניות דעתי זה פרק נפלא, לא יודע אם שמת לב אבל לא כל פרק בסדרה הוא מחובר באופן ישיר לArch plot של כל עונה. ג´יימס מרסרטס שחק אדיר בפרק הזה, העלילה הייתה יחסית מפתיעה ולפי דעתי ההקבלות לגיבן מנוטרדאם הראו שלפעמים ג´וס יודע בדיוק מה הוא עושה, בתחילת הפרק ווילו וטארה אומרות בדיוק איך הכל ייגמר, זה לפי דעתי היה נפלא.

נחמד

פרק נחמד, כמובן שדרוסילה תופסת את הבמה , ופרק איתה לא יכולה להיות לא טוב, אבל לא יותר מזה. חוץ מזה ש
קטן להמשך העונה
בפרקים הבאים יותר ויותר יתרכזו בכל העניין עם גלורי, עד שאתה תרצה שיעשו קצת הפסקה מזה.. ואל.

14מתן

New member
הפרק של שבוע הבא

כל כך מצחיק ! אני רק חושב עליו וכבר יש לי חיוך על השפתיים...

~*~gaL

New member
וכמובן שכל ההודעה שלי נמחקה.

הודעה ארוכה על אחד הפרקים שאני הכי אוהבת. סתם רציתי לשתף. אין לי כוח לכתוב את הכל שוב.

pokegirl

New member
רק לי הפרק היום באנג´ל

נורא הזכיר את "dead man´s party"? או שכולם חושבים ככה? מה גם שהפתרון היה כזה פשוט כמו בפרק ההוא... אבל בשורה תחתונה, הפרק היה גדול!!!

Lizz

New member
לא רק לך

העתקה של ליל המתים חיים, זומבים פורצים מכל הדלתות והחלונות...

טעות שלי..

חשבתי שדיברת על הפרק הקודם, אני ראיתי את העונה הזאת כבר ואני לא עוקבת בסטאר וורלד, אז טעיתי במספר.. אז עכשיו, אני כן מסכימה איתך
האח הידד. ואל.

idanyd

New member
אסוציאציות

למען האמת, לי זה קצת הזכיר את Star Wars Ep. I, כשאנאקין פוצץ את ה-Death Pretzel, וכך ביטל את השליטה של פדרציית המסחר בדרואידים, מה שגרם לכולם ליפול בבת-אחת, כמו בפרק הנ"ל.

Buffy1

New member
אני דווקא נהניתי

אחלה פרק, והראו הרבה את ספייקי
באפי באמת לא מתייחסת אליו יפה, אבל אפשר קצת להבין אותה. סה"כ הוא עבר מאובססיה של רצון להרוג אותה לאובססיה לאהוב אותה. זה בא לה בהפתעה והיא לא הבינה את הרמזים העבים שניתנו לה, או כמו שדון אמרה: "Oh, come on, you didn´t notice"? אבל שוב, היא הגזימה ביחס שלה אליו. חחחחח ראיתם את הרמוני? "Oh, I´m gonna stake you! I´m coming after you, you bad, evil vampire! And I´m gonna slay you!" לא הבנתי משהו, איך ספייק נשך את הבחורה ההיא בברונז? מה קרה לצ´יפ? בקשר לאנג´ל - אוף, אני רוצה שווסלי, קורדי וגאן יחזרו לעבוד עם אנג´ל. נמאס כבר לראות אותם בנפרד. והיה נחמד שמראים את אן/לילי ליותר מפרק אחד. אולי הם יגלו בהמשך את המכנה המשותף שלהם

Schnickelfritz

New member
אוי, הקטע של הרמוני באמת היה טוב../images/Emo70.gif

נראה לי שהקטע עם השבב זה שדרוסילה שכנעה אותו שהטכנולוגיה זה כלום ושהוא מעבר לזה. אז נכון שזה כואב, אבל היא שכנעה אותו שהוא יכול להתעלם, בעצם, מהכאב כי הוא שד ולא אנושי. הוא הצליח להתעלם מהכאב, אבל עשה את הבחירות שלו... מה שלא הבנתי, זה איך דרו נראית כל כך טוב
הרי אנג´ל שרף אותה ואת דרלה לגמרי
היא אפילו בכתה לדרלה "It hurts, grandmother, it hurts" (או משהו בסגנון) ופתאום היא נראית כאילו מישהו חתך אותה קצת וזה, רק צלקת קטנה. בעקרון, בכלל לא הבנתי איך הן לא מתו על המקום- הרי בדרך כלל שבאפי שורפת ערפד או משהו הוא נשרף ישר... בקיצור, כל הקטע הזה מאוד מוזר. (לאן דרלה נעלמה בכלל
)

Lizz

New member
ממש לא

הבחורה הייתה מתה, דרוסילה שברה לה את הצוואר. ובקשר לווסלי וגאן וקורדי.. ווס ממש התבגר, וכמה שהוא יותר רחוק מאנג´ל אני יותר מאושרת.

Schnickelfritz

New member
כן..... זה יותר הגיוני......

אבל היא כן אמרה לו את הדברים האלה, וזאת הייתה הכוונה שלה...

pokegirl

New member
אולי הפצעים נעלמו עם הזמן

הרי היא ערפדית (או ערפדה, אין לי כח
) והם מבריאים מהר יותר או משהו בסגנון

trilliane

Well-known member
מנהל
כבר ענו לך, אבל אני רוצה לחדד |ספוי

1. הנערה שהוא שתה ממנה היתה מתה, לפיכך לא היתה לו בעיה עם הצ´יפ. 2. ערפדים מחלימים, ומהר - תחשוב על כמות הפעמים שאנג´ל נפגע בחזה, ותראה איך כל פרק מחדש הוא נראה חלק ונקי מצלקות. בעונה הראשונה היה אפילו פרק שמישהי באה לחבוש לו פצע ונדהמת מהעובדה שרק לפני כמה דקות הוא היה הרבה יותר רציני, ופתאום הוא התחיל להתאחות... לגבי השריפה שלהן - גם לי זה היה נראה קצת מוזר, אבל למדתי להתעלם. באופן עקבי לרעים ה"קבועים" בסדרה לוקח יותר זמן למות מאשר לרעים שבאים לשניה ומתים... הערפדים הקבועים לא נשרפים כ"כ מהר מאש או משמש, כך זה היה תמיד... מה לעשות. 3. דרלה עדיין בלוס אנג´לס, שלומה טוב, תודה...
אם אתה מודאג ששכחו אותה - הסר דאגה מליבך, היא עוד לא אמרה את מילתה האחרונה בסדרה. קצת סבלנות ויהיה בסדר.

crusher

New member
יש לי חידוד בקשר לקטע של המוות

הערפדים ה"קבועים" לא מתים על הרגע כמו האחרים כי הם חזקים יותר!!! היה פרק בבאפי שכשפיית הגיעה בהתחלה רדף אחריה איזה ערפד זקן וחזק ביחד עם טריק {הערפד הכושי שעזר לראש העיר} ג´יילס אז אמר שהערפד כל כך זקן וחזק שהידיים שלו הפכו להיות טופרים {או איך שזה נקרא...} ואז כשפיית ובאפי נלחמו בו ובאפי תקעה בו יתד הוא לא מת והוא אמר שהן יצטרכו יתד גדולה יותר ורק אז כשפיית תקעה בו מין גזע עץ שכזה רק אז הוא מת... ועכשיו בגלל שספייק, דרוסילה ואנג´ל הם גם ערפדים חזקים ו"זקנים" אז צריך {נראה לי} להפעיל עליהם יותר כוח כדי שהם באמת ימותו.

blackwolf

New member
בקשר לקקיסטוס, הערפד שרדף את פיית´

זה לא קשור לכמה הוא חזק, היתד שבאפי ניסתה להרוג אותו בה, לא הייתה מספיק עבה, היא לא חדרה את העור שלו. מכיוון שהוא כל כך זקן, העור שלו היה כמו שריון, או קשקשים , או מה שלא יהיה. בגלל זה רק כשפיית´ העץ הענק הז שפיית´ שיפדה אותו בו, הצליח לחדור את העור והבשר אל תוך הלב. ספייק\ אנג´ל ואחרים לו דורשים יתד גדולה יותר, אבל בגלל שהם נלחמים היטב, קשה יותר להגיע אליהם. ובקשר לזה שלוקח להם יותר זמן למות, ברור. הרי כשהם מתים הם צריכים להגיד איזו מילה מתוחכמת או משהו כזה. הם לא יכולים פשוט להפוך לאבק.

למעלה