הפרק של היום- יום שישי

• פותח הנושא ani88
  • פורסם בתאריך

ani88

New member
הפרק של היום- יום שישי

היה פרק משעמם רצח- העלילה לא התקדמה אפילו טיפה ברוק קצת הצילה אותו (לראות את ברוק זה תמיד נחמד ועוד כשהיא נראית טוב אפילו שהעלילה מעממת) הקטע הכי טוב של הפרק הוא: ג'קי ודיקן!!! אני מתה על הזוג הזה- הם מה זה מתאימים. אבל שלא יתחילו לצאת בגלוי- כי זה יהרוס את כל הקסם ביניהם. ג'קי הייתה מה זה שתוייה ודיברה כאלו שטויות!

Traped In A Box

New member
דווקא היה בסדר למה להתלונן

אפילו שהשיחות האלה של סטפני רידג' אריק וברוק כבר מיצו את עצמן לגמרי...

ani88

New member
שחקנים שיחקו טוב

אבל כמה פעמים אפשר לחזור על אותו דבר??!!!

לינה18

New member
הפרק של אתמול

הדבר היחיד שאהבתי בו היתה הסצנה המדהימה ביותר בין ג'קי לדיקן! איזו סצנה טובה! ולדעתי השחקנית שמגלמת את ג'קי שיחקה ממש טוב בכל הפרק הזה. בכלל, כשהיא עם דיקן, כל השינאה שלי כלפיה נעלמת לחלוטין ולפתע מדמות מעצבנת ביותר היא הופכת למעניינת מאוד, כך שלדעתי- כמה שיותר ג'קי ודיקן, כך יותר טוב. ושאר הפרק באמת היה מאוד משעמם. כל המשולש הזה של ברוק, ריג', ניק צריך להסתיים דחוף, כי אין לי כוח אליו יותר.

ani88

New member
ג'קי תמיד הייתה חמודה

פרט לאובססיה שלה לחתן את ניק בכל מחיר אבל כשהיא מתחילה לשתות--------זה קטעים שאני מתה עליהם

ani88

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif לחיי ג'קי../images/Emo66.gif

יניב1

New member
הלו, הלו! לחיי ג'קי? מה קרה לכם?

האישה הזאת הרסה לברוק ורידג' את החיים! בגללה ברוק ורידג' פרודים, סובלים קשות ובטוחים שהתינוק הוא לא ילדם המשותף! בגללם ניק עוד יסבול רבות כשיתברר לפתע כי זהו אינו ילדו! בגללה סטפני שבה להטריד את ברוק ולתקוף אותה שוב ושוב (זוכרים שהיא כבר קיבלה אותה כשחשבה שרידג' מת? היא אמנם רתחה מזעם כשהתברר כי שכבה עם ניק, אבל אם היה זה ילדו של רידג' - היתה עוזבת אותה במנוחה) ובגללה דיקן יסבול אף הוא, לא פחות ממאסימו, שייפגע קשות מבגידתה בו). ואתם כאן מרימים לה כוסית לחיים? בושו לכם, איכזבתם את ממלכת LA - ובגדול! ובעניין הפרק הזה, נכון שהמשחק שלה לא היה גרוע, ואפילו אני לא החלפתי ערוץ בזמן שהגברת ג'קי נכנסה למיטה עם דיקן (טוב נו, רק לטובת נינט והשיר שלנו, אבל רק בפרסומות!) , אבל תודו שסטפני וברוק לקחו שוב בגדול את הפרק הזה. לקחו כל כך בגדול, שרציתי לבעוט בסטפני ולהשתיק אותה כבר ולצרוח על ברוק שתתקוף אותה בחזרה או משהו. אוח, כמה שאני מחכה שיתברר כבר שהתינוק הוא של רידג' ולא של ניק. וסטפני - את תשלמי על זה, אני מבטיח לך אישית, שאת תשלמי על זה!!!

ani88

New member
אף אחד לא שכח את הקטעים המגעילים של

ה אבל ג'קי לפחות מספקת לנו סצנות מעניינות ומשעשעות בזמן ששאר הדמויות עוסקות בדיוק באותו דבר שעסקו בו מלפני 17 שנה ועד היום

SupeRonit

New member
חכי עוד שג'יקי תהייה 17 שנה בסדרה

אז בטח תגידי:"אבל XXXX לפחות מספקת לנו סצנות מעניינות ומשעשעות בזמן ששאר הדמויות (כמו ג'יקי) עוסקות בדיוק באותו דבר שעסקו בו מלפני 17 שנה ועד היום" ... וואו ולחשוב שעוד 17 שנה אני אימא לבן בן 9 ולילדה בת 5

ani88

New member
וואו! איזה חישוב מדוייק!

לא אמרתי שדמויות אחרות לא טובות, אבל ג'קי גם מאוד מאוד טובה

SupeRonit

New member
האמת שזה לא ... (שוב אני מתחילה עם

הפילוספיה שלי-אחר כך אתם מתפלאים שיוצאים לי מאמרים באורך הגלות
) קשור לדמות ספציפית אלא ל"קיבעון אופסי"-זה טבוע בדמויות להיות חד גוניות ולא להתפתח-חוץ מברוק,שאצלה דבר אחד תמיד מתפתח (לאורך תקופה של תשעה חודשים
) וכל פעם מאבא אחר

SupeRonit

New member
ובקשר לחישוב-יש לי תכנון מדויק של

איך החיים שלי ייראו באידלאיה-בפועל,אני עושה תחרות עם הגורל (אימל'ה
עשיתי לעצמי עין רעה)

NarihS

New member
היי היי!

שכחת את הבת המאומצת שלך שזאת אני!!
כי אחרת איך אני אחיה בלי רוניתוש שלי לצידי?

SupeRonit

New member
אני מעדיפה שתהי אחותי-אני מאמינה

שתהיי דודה נפלאה לילדיי
חוץ מזה שגם מבחינת הגיל
וגם מבחינת ה"פיירות"-יותר כיף לזרוק את הילדים אצל דודה שלהם (שמחכה לכל הזדמנות להיות איתם,אחרת -->>
) מאשר אצל אחותן הגדולה (שהיא גם ככה -->>
)

NarihS

New member
חחחחחחח את יודעת מה?

עזבי את כל זה.. אני פשוט השאר השומרת ראש שלך.. לא רוצה להסתבך עם ילדים חחחח וגם ככה אני תמיד יהיה צמודה אליך!!

למעלה