הפרק של היום-יום ג'

SupeRonit

New member
הפרק של היום-יום ג'

(וואו-איזו הרגשה מוכרת שוב זורמת באצבעותיי) אני אנסה להיות בוגרת ולכתוב מעבר להתבכינויות הרגילות תקציר אני לא מסוגלת..המוח שלי ריק.. די
תעשו משהו הגוף שלי חווה נסיגה איטית,ואני מרגישה את זה
האם זה הקץ להתמכרות
האם אני אאלץ להפרד מכם-חבריי לפורום
האם השעה ארבע תפסיק להיות מקודשת לסדרה
-אני לא מאמינה שזה קורה לי

יניב1

New member
טוב, אז אני מודה שבסוף נשברתי

ובשעה ארבע נצמדתי למסך הקטן כדי בכל זאת לנסות (ולקוות) שיהיה איזה שינוי והשעמום לא יחזור על עצמו. כמובן שהתאכזבתי, התבדיתי וכמעט גם התייאשתי. אפילו סטפני לא הצליחה להחזיר את הניצוץ ההוא, בפרט עכשיו כשאני יודע שהכל הצגה שלה כדי להרחיק את ברוק מרידג'... אבל תודו שבכל זאת היה משהו כן מרתק הפרק הזה: לראות את הגופה של ד"ר פקסון הזאת. ממש קריפי ומצמרר. ומה לעזאזל ג'קי עשתה שם מדברת לעצמה? עוד מישהו יכול היה לשמוע אותה... ממש סתומה. זהו חברים, נגמרו המילים. ומה איתכם?

SupeRonit

New member
אז שלא../images/Emo70.gif

מישהו יישמע אותה-איך
הרי כ-ל החמישה ניצבים שהיו שם (בעיות תקציב בהפקה??? זאת הלוויה של דוקטור לא של נווד חסר משפחה/חברים/אנשים שחייבים לו את החיים שלו) קמו ועזבו באילוץ דוחה שג'יקי רצתה להתחיל לדבר אל עצמה
יחאס מגעיל

lilithmm

New member
נראה לי שג'קי מתחרפנת

הופכים אותה מהאישה האלגנטית ומשכילה שהיתה כשהגיעה לסדרה - לפסיכופטית!!

לינה18

New member
לדעתי דווקא

היה פרק מאוד יפה. אבל אל תופתעו-אני רואה את הסדרה הזאת ממש לא ממזמן ואפילו אני התחלתי להשתעמם בזמן האחרון, עד לגילוי האחרון של ג'קי. אני ממש אוהבת את העימותים בין ניק לריג' וגם אהבתי את הקטע עם סטפני וברוק. לפי דעתי אתה צודק, היא פשוט שינתה טקטיקה, אבל המטרה שלה נשארת להיות אותה המטרה-להפריד בין ברוק לריג'. הבנתי את זה(ומאוד אהבתי את הקטע) כשהיא אמרה לברוק:?I know you, remember

למעלה